Julen -10

Nu är julen över, de har varit en okey jul tycker jag. Juldagen va Thomas och hämtade Marwin, va så kul å se han för de händer inte ofta. Tycker att de va en bra jul iaf om man ska summera de hela.
Lägger in lite bilder ist för jag har ingen vidare ork att skriva en massa nu.

     

Fullt upp.

Har haft fullt upp dom senaste dagarna med julklapps handling, inslagning, lek, bus och allt annat vardagsbestyr.
Barnen är lite krassliga på nätterna och hostar och snorar, sover lite dåligt och så men på dagarna verkar de inte vara nå annat än lite rinnande näsor. De är iaf skönt och jag hoppas verkligen att vi får va friska över jul.

I morgon ska detta göras:
-Hämta ut kort
-Handla dom sista julklapparna
-Kolla efter nå kläder åt mej till jul
-Klä granen
-Kolla på julkalendern
-Göra i ordning skinkan
-Bingolotto uppesittarkväll (som alltid)
-Slå in dom sista julklapparna
-Lägga i paket i julstrumporna
-Storstäda!

Sen de vanliga lek och bus, mat och blöjbyten såklart. Så de blir en full dag i morgon så jag hoppas bilen startar och att allt går som smort i morgon.

Men om jag inte hinner skriva nå i morgon så önskar jag er alla EN RIKTIGT GOD JUL!

Dag 30 - Ett sista ögonblick

Skulle just skriva men tyvärr vaknade Malissa just så jag får ta de lite senare.


Torsdag.

Morgonen började segt, åt frukost och åkte till dagis. Hem igen och vid halv 10 la jag malissa för hon är inge bra. Snorig och hängig. La mej vid 10 och tog en snabblur på 25 minuter och de va behövligt kan jag säga. Är så himla trött idag också. Sen har vi myst, lekt, vilat, ätit mat och snart ska jag åka till min syster och fixa party lite produkterna som ska levereras till dom som va på hennes party.

Sen blir de robinson i kväll och sängen efter de!

I morgon ska jag fixa så jag får fler förstoringar på korten på Marwin för de är en som ska få dom i julklapp. Marwin ska åka med sin farmor till Björbo när hon slutat jobbet och sen ska han vidare till hans pappa.
Mammas lilla älskling kommer hem på söndag igen!

Jo jag måste lämna in Marwins overall också så dom får byta dragkedja i den. Han vill ju gärna ha sin nya gröna overall men han får ha den blåa didrikson eller också didriksonjackan och täckbyxorna så länge. Funkar men han är väldigt bestämd och kräsen när de gäller kläder och vill bestämma själv vad han ska ha på sej. =)

Nu ska jag gå och leka med barnen.

Dag 29 - Mina abitioner

Får nog skippa den här för jag har inget riktigt svar på de.

Onsdag.

Morgonen började vid halv 5 i morse, Malissa vaknade och jag hade bestämt att hon skulle klara sej utan välling och enbart få nappen. Kl 5 gav jag upp och gav henne välling, somnade om och blev väckt några minuter senare av niclas som va in i sovrummet och hämtade något. Somnade om och klockan ringde 06.30, 06.40, 06.50, 07.00, 07.10, 07.20 och 07.25 orkade jag kliva ur sängen. Va så fruktansvärt trött i morse och är fortfarande. Iaf så åt vi frukost, klädde på oss och åkte till dagis. Marwin vägrade gå in så jag gick in med lite ljus dom hade beställt sen åkte vi hem igen och Marwin fick följa med hem.
Nu kollar båda barnen på Byggare Bob och jag ska snart lägga Malissa så hon får sova en stund.
Då ska jag göra Marwin sällskap i soffan och vila lite medans han kollar på tv.


Dag 28 - Det här saknar jag

Skriver en lista som vanligt för de är enklare =)

*Mormor
*Familjen
*Vännerna
*Mina barn när dom inte är vid mej
*Åka skidor och skoter
*Julafton som den va när jag va liten när alla va samlade på ett ställe
*Min kropp som den va innan jag fick Malissa
*Alla mina kläder jag inte kan använda idag
*Att kunna shoppa skor ofta
*Att känna mej älskad på riktigt
*En viss person som betyder mycke för mej
*Romantiska middagar med någon man tycker om
*Att gå ut nån gång ibland och träffa vännerna, dansa och ha kul

Dag 27 - Min favoritplats



Lekomberges gruva är en speciell plats för mej. De är otroligt vackert, lugnt och tyst. Man kan sitta där och bara kolla ut över sjön och bara vara, rensa tankarna, fika lite med någon man tycker om.
Den platsen får mej att minnas underbara minnen, kärlek, lycka, stunder man delat med någon man älskat/älskar, när man har setat där med någons armar runt om sej, kännt värmen och kärleken samtidigt som man har känt den friska luften och sett den otroligt vackra solnedgången när solen går ner över sjön.

Många minnen som alltid får mej att le även om de aldrig kommer bli som de va just då.
Jag njöt varje sekund dom gånger vi va där och jag åker dit än idag för att rensa tankarna och minnas de som en gång varit.

Alla har vi ett förflutet som finns kvar i tankarna ibland!



Dag 26 - Mina rädslor

Någonting som är av de hemskaste jag nånsin kan tänka mej är att mina barn ska få växa upp utan mej, att deras barn aldrig ska hinna träffa mej. De är en stor rädsla hos mej. Jag vill kunna finnas där när dom behöver mej och få vara delaktiga i deras liv, kunna se dom göra både framsteg och misslyckas. Se deras glädje och sorg, finnas och kunna hjälpa till om de är något. Att inte finnas i deras liv skulle vara hemskt!

Sen är jag rädd för ormar, spindlar och småkryp, fästingar (!), höga höjder, går inte ute själv när de är mörkt nå gärna, att aldrig få vara med den jag älskar.

Hm, är de nå mer jag är rädd för? Så svårt å komma på något nu när man väl sitter här och ska skriva.

Dag 25 - En första

En första vad? Hittar tyvärr inte på någonting så de här blev ett tråkigt inlägg.

Dag 24 - De här får mej att gråta

*Saknaden av någon
*Bråk och tjaffs
*Trötthet
*När jag är riktigt arg över någonting
*Mina underbara barn
*Begravningar
*Smärta
*En bok eller film

Finns så mycke som kan få mej att gråta så jag kan inte skriva upp allt här men de är både lyckotårar och ledsama tårar.


Saknar dej så otroligt mycke!



Som jag saknar min ögonsten, mitt hjärta blöder när du är ifrån mej!
Kärleken till dej går inte att beskriva, de finns inga ord som kan beskriva den rättvist.
Jag älskar dej så otroligt mycke Marwin! <3
Mammas hjärta!


Fredag igen!

Idag är de fredag IGEN! Tycker de är fredag hela tiden och Marwin ska åka till hans pappa. Men men. Malissa vaknade till vid halv 1 i natt och jag gav henne nappen bara sen somnade hon om. Vi gick upp strax efter kl 9 så idag känner jag mej någorlunda pigg iaf.

Idag ska Marwin åka med hans farmor när hon slutar jobbet vid 13.30. Sen åker han till pappa på eftermiddagen/kvällen tror ja.
Jag och Malissa ska bara mysa i kväll och kika på idol. I morgon blir de antagligen lite handling av julklappar och på söndag åker jag och Malissa på kalas. Alexander fyller 1 år så då är de klart han ska firas! Marwins pappa skjutsar dit honom så han får självklart också vara med på kalaset.

De ska vi göra i helgen! Vad ska ni göra?

Dag 23 - De här får mej att må bättre

*Familjen
*Vännerna
*En lugn stund med en bra bok
*Åka skoter och skidor
*Ett varmt bad
*Kärleken
*Ett nystädat hem
*Slippa frysa och gå hungrig

Hm, är säkert nå mer men inget som jag kommer på just nu.

Dag 22 - De här upprör mej

*All form av misshandel
*droger
*alkohol missbruk
*sånna som inte tar hand om sina barn utan låter dom fara illa på olika sätt
*folk som lägger sej i ens liv utan att dom har nån verklig anledning
*skitsnack
*folk som sårar bara för att de känns bra för dom
*uteliggare som inte har ett hem att gå till
*Föräldrar som inte har odentliga vinterkläder åt sina barn så dom får frysa och bli sjuka

De finns massor jag kan skriva men då skulle jag få hålla på i evigheter så jag sätter punk på listan där.

Men en av punkerna måste jag bara påpeka och de är de där med uteliggarna. Vi lever på 2010 snart 2011 och de finns fler uteliggare än nånsin. Härbergen (stavning?) är överfulla, vardrarhem är också fulla, dom hemlösa bor hos vänner, en natt här och en natt där för att minst sagt inte frysa ihjäl på vintern när de är så kallt.
Vart är sverige på väg?
Alla borde ha rätt att ha ett hem att gå till varje dag, nånstans med tak över huvudet och värme. Oavsett bakgrund ska dom ha rätt till ett hem! De finns dom som mycke väl kan få jobb och som mycke väl kan jobba och försörja sej själv men som lever på socialen för att de är bekvämt. Vissa får inge hjälp av socialen fast dom verkligen behöver de medans andra som jag sa nyss lever på deras bidrag för att de är bekvämt dom får minsan hjälp av dom. De är fel tycker jag. De är inte meningen att någon människa ska behöva leva på gatan, gå i samma kläder året runt, aldrig kunna duscha, frysa konstant på vintern när de som här kan sjunka till minus -30 grader. De är inte konstigt att många sånna använder droger och alkohol för att överleva. Dom känner inte hungern eller kylan lika väl och de gör att dom klarar av de. Jag har ingen som helst erfarenhet av droger men jag kan ju bara tänka mej att de är så.


Inrednings bok.


Inred lantligt inne & ute.



Dagens gjorda saker:

*Hämtat, lämnat på dagis
*lagat lunch
*Busat med barnen
*Plockat ihop alla leksaker
*Damsugit
*Vikt tvätt
*Tvättat och hängt tvätt
*Kollat på julkalendern med barnen
*Busat lite mer
*Lagat middag
*Hälsat på mamma/mormor
*Fixat kvällsmat
*Lagt barnen

Nu har jag kollat på robinson och jag ska nu lägga mej och läsa lite i boken "inred lantligt inne & ute" skriven av Anna Örnberg och de är en bok med Chabby chic-gör det själv-en idébok.
Jag som älskar vitt och lantligt, chabby chic och all sån inredning hoppas på att få lite tipps i den här boken.


Torsdag.



Lillskruttan står i våran säng, tycker hon är otroligt lik min lillasyster Anna-Karin när hon va liten på just den där bilden. Man ser också lite av våran tapet i bakgrunden men den gör sej verkligen inte rättvis med dom där färgerna. De röda på tapeten är mjukt och den är riktigt snygg i verkligheten. Ska försöka få en bättre bild på hela sovrummet sen. (sambons val, jag gillar vitt och lantligt, inte han men han lär ju få bestämma lite han med)

Haha såg att de va samma rubriker på dom två tidigare inläggen, de där med närminne kan man ju fråga sej vart de har tagit vägen?

Marwin va vaken en stund i natt, lagomt när han somnat om vaknade Malissa och skulle ha välling och sen låg hon och tjålade och gnällde bra länge innan hon somnade. Så idag är jag bra trött, ville inte alls kliva upp i morse när klockan ringde. Funderar ärligt talat på hur de här ska gå när jag ska börja jobba sen, barn som håller en vaken på nätterna, Marwin som äter frukost i snigelfart och bara krånglar när kläderna ska på.
Jag kommer få kliva upp 4 på morgonen om jag har ett dagtidsjobb 7-16 om vi ska hinna. De funkar ju inte å komma sent varje dag direkt. Får hoppas att barna har börjat sova hela nätterna tills dess iaf.

Marwin är iaf på dagis nu, jag sitter här en stund och Malissa leker lite.
Ska nog gå och lägga mej på soffan en sväng och mysa med henne, VILA lite innan Marwin ska hämtas kl. 11.
Fryser som aldrig förr gör jag också men de är nog pga att jag är trött för kallt är de inte inne.

Resten av dagen ska jag passa på att städa klart de jag började med igår och sen ska golven torkas.


Onsdag.


Så här gör man Malissa!



Har diskat, plockat ihop, städat lite, lagat mat sorterat barnens leksaker, tvättat en maskin och hängt.
Busat med barnen, myst med marwin innan läggdags.
Båda barnen sover och jag har kikat lite på tv.

Blev ett kort inlägg idag men de får bli så.


Onsdag.

När vi klev upp i morse va de -21 C här hemma. De är visserligen inte ett moln på himlen och solen skiner men de spelar ju ingen roll när de är så kallt. I skrivande stund har vi -18,6 C. Lite mildare men på tok för kallt för att vara ute och göra något.

De är hemskt när de är så kallt. Man lär klä på barnen så dom snudd på inte kan gå för att dom har så mycke kläder. Jag tillhör nog kategorin med dom som klär barnen för mycke. Jag själv är väldigt frusen och klär mej med massor med kläder om jag ska vara ute och de blir ju att jag gör lika med barnen utan att jag tänker på de. Dom fryser iaf inte och de är huvudsaken.

Har iaf kört Marwin till dagis så han får leka lite och då passade jag och Malissa på att svänga förbi Willys och köpa lite mjölk, bröd och välling på vägen hem. Ska klä på Malissa nu och sen åka och hämta Marwin igen, bara lämna och hämta, göra något medans han är där är ju meningslöst för de är ju bara 3 timmar och om man räknar med på och avklädning, blöjbyte och frukost/mellanmål och resan som tar till och från dagis så är de inte särskilt lång tid kvar. Men jag hoppas jag hittar ett jobb bara Malissa har fått dagisplats, när hon nu får någon vill säga. De är tydligen platsbrist i komunen och de va många barn som inte skulle få en plats i jan/feb/mars så jag hoppas inte att vi blir drabbade av de.

Föresten så trodde jag att de va torsdag i morse när jag vaknade, önsketänkande!



Dag 21 - Ett annat ögonblick

Ett annat ögonblick.

Min mormor va min bästa vän, hon va en varm människa som alltid tänkte på andra i första hand.
Hon va otroligt vacken, snäll, ödmjuk, en underbar människa.
Hon kämpade mot cancern men den tog tyvärr över till slut. Vi fick beskedet att de inte fanns någonting mer att göra. Jag va så arg, så ledsen. Jag va arg på läkarna som lät henne vänta flera månader på att få opereras från första början. Hade dom opererat henne tidigare kanske de inte hade spridit sej? Hon kanske hade klarat sej då.
De tog många många år innan jag kunde släppa de lite men de sitter kvar endel, jag litar inte på läkare.
Dom kanske gjorde vad dom kunde men jag tycker iaf att dom gjorde fel som lät henne vänta i över ett halvår innan hon fick opereras. Jag va bara 10 år men jag förstod endå.
Den där dagen när vi hälsade på henne på sjukhuset va hon blek, håret va de inte mycke kvar av pga cellgift men ändå hade hon de där underbara leendet. Hon kramade om mej hårt och sa att hon älskade mej, att hon mådde bra och att vi skulle ses igen.

De va sista gången jag träffade henne i livet! Ett ögonblick jag aldrig lär glömma!

Jag saknar henne varje dag, jag är otroligt ledsen att mina barn inte fick träffa henne och att hon inte fick chansen att lära känna dom. De gör ont att tänka på de. Tårarna kommer jämt när jag tänker på henne eller om man pratar om henne. Hon togs ifrån oss och de är inget vi kan göra åt saken men jag är helt säker på att hon ser oss endå även om vi inte ser henne. Hon har inte ont och hon mår nog bra nu. Jag vet att hon inte är ensam om de som hände men just hon va MIN mormor!

Min älskade mormor, jag och min lillasyster.



Sen ang de där med att jag inte litar på läkare. För 2 år sedan lite drygt fick min gammelmorfar veta att han hade prostatacancer och läkaren talade om för honom att de fanns inget dom kunde göra åt de. Enligt läkaren så hade han max 3 månader kvar att leva. Idag har de gått drygt 2 år sedan de beskedet och han lever än, han gick till en annan läkare och dom opererade honom. Även om han inte lever 20 år till så har han iaf fått 2 år mer än vad den första läkaren sa. Hur ska man då kunna veta om man kan lita på läkaren? Ska man behöva besöka olika för att kunna få en rättvis behandling?

Om han inte hade gått till den andra läkaren, hade han levt idag då eller hade cancern tagit över?
De finns tusen frågor men vad jag kan konstatera så ska man nog besöka flera olika läkare för att se om man får olika diagnoser. Kan inte den ena hjälpa dej kanske den andra kan?
Så kan man lita på läkare eller bör man inte göra de?

Nu sätter jag punkt här.


Dag 20 - Den här månaden

De har gått 7 dagar den här månaden och månaden är som alla kanske vet December.
Den absolut mysigaste månaden på året, man tänder massor med ljus, de är vitt och vackert ute, man kan åka skidor, skoter, pulka, bobb, bygga snögubbar och snölyktor. Alla varma och goa filtar, varma drycker som som värmer när man är ute på dagarna, sköna koftor att dra om sej när de känns kyligt, en brasa eller brinnande kamin är otroligt mysigt. Advent mys, barnen är extra snälla och förväntansfulla lucia, julfirande med alla nära och kära, alla leenden man ser, massor med kärlek, nyår.

De finns massor att skriva om just den här månaden och jag bara älskar den!

Fre-Lör-Sön-Mån

Nu så har jag lite tid över att skriva några rader.

I fredags klev jag upp kl 6, packade de vi skulle ha med oss och tog fram allt som behövdes. Väckte barnen och vi åt frukost, klädde på oss och åkte och hämtade mina småsyskon Evelina och Jimmy och sen begav vi oss till Tomteland.

Dom tyckte att de va jätte kul och Marwin va helt förvånad över att de fanns troll till att börja med men sen blev dom lite läskiga. Tomten träffade han också såklart, pysslade lite, åkte häst och släde mm.
De va -8 grader när vi kom men vet inte va de va under dagen men de va iaf inte alltför kallt.
Tomten och tomtemor gifte sej och de va jätte fint. Marwin satt på mina axlar så han skulle se nått och han satt helt still och kollade. Blev dock inga kort på just de för lagomt tills som kom så tog bateriet i telefonen slut. Har ju ingen riktig kamera tyvärr. Dagen va iaf lyckad!

Lördagen blev de inte mycke gjort, lite handling mot kvällen och china mat som vi tog med oss hem.

Söndagen hälsade vi på pappa/morfar och han sambo Inger, åkte vidare och handlade (igen), hem till sambons föräldrar för jag skulle skriva ut lite foton men de blev bara fel med skuggingarna eller också fel format så de gav jag upp. Vi fick lite fika och sen va de bara hem och lägga busarna. Kollade på bäck och åt lite ballerina pepparkakor och julmust.

Idag Måndag klev vi upp sent, åt frukost och gjorde oss i ordning och åkte upp på stan. Va in med fotona så dom är klara på fredag att hämtas så nu hoppas jag att dom blir bra. Sen kikade vi på leksaksaffären och på åhlens också innan vi åkte och pantade en massa flaskor och burkar som vi inte hade plats för. Köpte lite pepparkaksdeg också så de har jag och Marwin roat oss med en stund på eftermiddagen.
Barnen har duschat, busat massor i duschen så halva badrummet va blött men dom blev rena iaf =).
Byggt tågbana, myst framför julkalendern och sen har dom somnat skönt i sina sängar medans jag har kikat på tv.

Så endel har vi iaf gjort.

några bilder från tomteland. hinner inte lägga upp alla för de tar för lång tid =).
 
 
 

Papparkaksbak.

  

Självklart lär man ju smaka pepparkakorna och dricka lite julmust till =)



Nej nu ska jag ta å gå och sova lite så jag orkar med morgondagen.

Dag 19 - Detta ångrar jag

Varför ska man gå och ångra saker? Man kan iaf inte få dom ogjorda.
Så jag kan inte säga att jag ångrar så mycke men däremot har jag lärt mej väldigt mycke av saker som har blivit fel eller saker som jag gjort men som jag idag ser på ett annat vis.


Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Min favoritfödelsedag va när jag fyllde 19 år.
Vi bodde i hus, familj och släkt va och firade mej och åt tårta. Jag fick en massa presenter och jag va gravid.
Min dåvarande sambo kom hem och va sådär underbar som han bara kunde vara och dagen va perfekt.

De va min absolut bästa födelsedag och den födelsedagen jag va absolut lyckligast på.


Dag 17 - Mitt favoritminne

Jag har många favoritminnen!
Alla jular jag har fått vara med min familj där alla har varit samlade och mormor levde.
Första ögonblicket med med första kärleken.
Första ögonblicket med mina barn.

De är några favoritminnen och jag kan tyvärr inte bestämma mej för endast ett av dom.


Dag 16 - Min första kyss

Oj, de va en svår fråga. Tror de va när jag gick i 7an. Jag och två vänner va i söderbärkeparken på dans, de va nå band som spelade också. Jag träffade en kille jag hade pratat med och träffat nån gång innan och de va nog den kvällen jag fick min första riktiga kyss. Är inte helt säker men tror de va då iaf. Vill inte gå in på namn och så.

Bra start på dagen.

Dagen började inte särskilt bra! Vi kom inte upp ur sängen förren 07.20, åt frukost och plockade fram alla kläder som barnen skulle ha. Tog på kläderna och gick ut. Drog ur motorvärmarkabeln ur bilen och satt mej och skulle åka. Vred på nykeln och vad händer? INGENTING! Batteriet va helt dött, inte en lampa lyste. Jag muttrade lite och ringde till niclas medans jag tog ur barnen ur bilen och gick in igen. De va -20,7 då så vi skyndade oss in. Jag tänkte inte ens försöka ladda batteriet utan ringde dagis och sa att Marwin fick va hemma idag.
Härlig morgon!

Nu leker barnen , Marwin busar med Malissa, hon skrattar så hon nästan kiknar och ramlar. Jag har läst lite bloggar men ska nu göra barna sällskap en stund innan de är dags för lunch.


Jo föresten. Igår kväll vid halv 11 så ropade Marwin på mej. Jag gick in och stoppade om honom och satte mej och kollade på tv igen. Några minuter senare hör jag att han öppnar dörren och sen stänger den igen, sen öppnar han en dörr igen och den stängs igen. Lät han va en stund för jag misstänlte att han hade gått in och lagt sej i våran säng. Mycke riktigt. Han hade gått in och lagt sej på min kudde och dragit på sej täcket. Så där låg han med snutten och tutten nermyst och såg bara för söt ut. Så jag kollade klart på tvn och sen gick jag in och la mej. Flyttade över han på andra sidan och han måste ha varit trött för han vaknade inte ens. La mej och somnade och 40 minuter senare vaknade Malissa. Gav henne välling och sen sov hon ända till kl 06. Men är jag utvilad för de? Nix. Så drygt.

Ne nu ska jag gå och busa och gosa lite med barna.

Dag 15 - Mina drömmar


Jag drömmer om:
-Ett liv där jag, barnen och mina nära och kära får vara friska och må bra.
-Att jag får ett jobb jag trivs med
-Att vi inte råkar ut för nån olycka
-Jag drömmer om att bo i ett hus på landet men lantlig inredning, öppna vidder där barnen kan springa och leka fritt utan risk för att bli påkörda
-Att barnen får vara just barn och inte behöver växa upp för tidigt
-Att vi får vara lyckliga över dom små sakerna i livet som verkligen betyder nått för oss
-Att jag får en bra ekonomi
-Att mina barn aldrig ska behöva vara utan mej i unga år (de är min största rädsla att jag ska gå bort och dom inte får växa upp med mej )
-Att vi slipper frysa och gå hungriga
-Att kunna resa och besöka olika platser, upptäcka nya kulturer och se nya landskap.
-Att mina vänner ska ha de bra, må bra och vara lyckliga
-Jag drömmer om att åka skidor en solig vinterdag när de är lagom kallt ute (lite oftare än nu)
-Att åka skoter oftare
-Att barnen ska få uppleva sånna saker jag fick när jag va liten
-Att barnen ska slippa gå igenom vissa saker som jag har gjort även om de finns värre saker

Jag är tacksam för de jag har idag och jag har fått några av mina drömmar uppfyllda när jag fick mina barn. Dom är verkligen underbara och så älskade, mina änglar!

Underbara Barn! <3

 

Blogglista.

Slänger in listan igen så är de lättare å se vad som är varje dag.

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.


Dag 14 - Vad hade jag på mej idag

I morse, mjukisbyxor och tjocktröja.
Förmiddagen jeans, strumpbyxor, linne, tjocktröja.
Eftermiddagen/nu mjukisbyxor och tjocktröja.

Jag älskar å gå i mjuksibyxor och en stor tjocktröja, de är verkligen hur skönt som hellst men jag gör de bara hemma. Ska jag någon stans så tar jag på mej jeansen iaf. Men ja mena, hur viktigt är de å klä sej snyggt när man bara ska hämta och lämna på dagis?


RSS 2.0
Test