Lördag kväll...

Idag har de varit lungt. Klev upp så sent som efter 11 vilket va otroligt skönt för en gångs skull. Inte för att jag är uppe jätte tidigt annars heller men de är skönt å få sova ut utan att behöva oroa sej för marwin. Han är ju vid hans pappa och kommer hem i morgon. Saknar han nu!
När jag väl hade hasat mej upp så plockade jag ihop här hemma, diskade lite sen gick jag till tvättstugan. När jag lagt i tvätten gick jag ner och handlade lite och skulle köpa lite mer Ice coffe men de hade dom väl självklar inte. Så de får jag köpa i morgon, nån annan stans, typ mm för där har dom de vet jag. De är ju så otroligt gott, kan dricka hur mycke som hellst av de, haha.
Sen lagade jag mat, blev klyftpotatis, kött och grönsaker med svampsås. Va faktist lite nyttig och blandade olika grönsaker idag, minimajs, brockoli, morötter, böngroddar, bambuskott och blomkål =) hehe. nyttigt och gott.
Hämtade tvätten sen kom jag på att jag va sugen på choklad så då blev de en sväng till affären igen och köpa de och de va sååååå gott. Va år och dar sen jag åt choklad sist tror ja. Kollade på körslaget och nu sitter jag här. Halvglor på filmen på 4an och kikar lite på internet. Dricker Ice coffe och äter choklad och hoppas på att Sabina ska logga in på msn snart =) hehe..


Fredag..

Igår orkade jag inte skriva nå så jag gör de idag ist.

Igår blev Marwin hela 11 månader, mammas plutt!
Kan verkligen inte förstå va fort tiden går, helt otroligt fort.



Morgonmys i mammas säng =)

Ja nu är de 29 dagar kvar tills han fyller hela 1 år. För er som inte vet de så får vi fira marwin den 28e februari då hans speciella dag den 29e februari bara finns vart 4e år. Marwin äe nämligen ett speciellt barn och är född på en speciell dag, nämligen skottdagen. Den är ju speciell pga att den bara finns vart 4e år. Så när marwin fyller 4 år får vi fira extra mycke den 29e =) Men självklart kommer han få en toppen födelsedag den 28e också.

Ja ett år har snart gått sen han kom upp i min famn. Den känslan va underbar. Att få se sitt barn för första gången på riktigt är obeskrivligt och dom som missar de på pga olika orsaker har missat nått för livet.

Nu ska jag lägga marwin en stund för om en stund kommer hans pappa så då ska han åka med honom och blir borta till på söndag. Jag ska passa på att vila upp mej nu efter förkylningen och så.

Torsdag..

I går fick marwin somna när han somnade, jag la han ingen speciellt tid och de resulterade i att han somnade strax före kl 22. och de i sej resulterade i att han sov till 10.40 nu i morse =) hehe.. så ju längre han är vaken desto längre sover han på morgonen. Så nu har vi nyss käkat frukost vilket blev lite sent iof eftersom allt blev lite framsjutet nu när marwin vaknade så sent. Men jag klagar inte för de, jag är väldigt morgontrött så får jag sova så länge så är jag bara glad =)
Dagen idag har att erbjuda städning, måste ta tag i de idag!! MEn känner jag mej själv rätt så blir de bara diska lite och plocka ihop lite, orkar sällan göra en storstädning drygt nog. Men men, de är ju inte jätte skitigt direkt utan mest rörigt.
Fattar lixom inte vad alla saker kommer ifrån!

Jo, glömde skriva igår att Marwin fick en lite tjockare vårjacka och ett par svarta nike skor med gul sula av min faster igår. Farmor hade de med sej eftersom min faster bor i sthlm. Tack så jätte mycke.

Skorna är lite stora än, men mawin har så jäkla höga och breda fötter så är dom lagoma åt sidorna och på höjden är dom lite stora i längden. Men så länge han inte går själv och behöver dom ute gör de ju inte så mycke. Han tycker nämligen inte om å gå i skor alls utan då sätter han sej ner bara.
Men de kommer väl de också när han har vant sej lite mer.

För övrigt så ska jag gå och duscha nu, Marwin ska få leka lite efter frullen nu.


Dagen..

Idag har jag varit och solat och de va skönt. Nu kliar de inge men jag tror att jag får lov att sola iaf 2 ggr i veckan för 1 blir för lite. Medans jag solade hade niclas marwin och de gick så bra så.
Sen åkte vi och handlade lite och till kvällen käkade vi lite glass och päron =) hehe..
Middagen bestod av korvstoganoff och ris iaf och de gick ner..

Nu tjålar jag med sabina som vanligt på msn, alltid lika trevligt =) Nästa vecka blir de bad också, de ser vi fram emot =)


Morgon mys..

Då har vi klivit upp, blev lite tidigare för marwin hade tappat nappen så jag bar in han i min säng ist och då låg han och myste en stund sen va de dags att gå upp. Hade jag bara gett han nappen så hade han somnat om igen men nu är vi vakna iaf.


Morgonmys med älsklingen (bortse min morgonfrilla är ni gulliga =D)

  
Haha, javist har vi myst och busat nu å morgonen. På mittenbilden tjålar marwin, däravminen =) Sen kan ni ju som sagt ha lite överseende med att man har morgonfrisyr och är lite trött. hehe...


Hehe mitt lilla busfrö =)

Nu är de snart sovdags för min lilla knodd igen. Haha, tog ett bra tag å skriva klart de här inlägget.
Kom lite frukost, bus, byte av kläder och blöja mm ivägen men bättre sent än aldrig iaf =)


Kom på att jag ska och sola i kväll också, ska bli så skönt och jag behöver de verkligen. Va en vecka sen nu.
De har börjat klia mer och mer så solar jag idag så har jag förhoppningsvis några klifria dagar frammöver och förhoppningsvis så försvinner de helt efter ett antal gånger. Hoppas kan jag iaf för så länge jag solar kan jag inte smörja in mej med hudkrämen jag har för då kan man då pigmentförändringar där jag har utslag och de vill jag då inte ha.
Så nu är de bara till å sola och käka tabletter mot klådan. Sånt är livet för oss med allergier och sjukdommar.
Men man vänjer sej så man tänker inte på de så mycke förutom när de kliar. Känns som om man har hällt sånnt där "nyponkli" på ryggen och armarna. Alltså dom där fröna som finns innuti nyponen.
Jämt när nån hade varit dum när vi va små så kunde vi hälla lite innanför tröjan på den/dom. De va nog inte så skönt för de kliade ju bara man fick lite på fingrarna. haha.
Ungefär så känns de.
Lite klåda och utslag/torr irritrerad hud har väl ingen dött av va jag vet iaf.
Får tänka som så att de finns dom som har de värre.


Ne nu har jag inte tid länge..

Ett gott skratt..

Ett gott skratt förlänger livet säger jag bara, haha..
Ja Andra Avenyn är ingenting jag missar med flit, gör jag de så kikar jag på reprisen. En bra serie säger jag bara!

Ne nu ska jag slumra en timme/två innan lillherrn vaknar. See ya..

Nu ni..

.. är mia tillbaka i bloggandet efter några dagars sjukdom. Är dock inte helt frisk då näsan är tät än. De kan vara pga att jag har använt nässpray nu i några dagar men får hoppas att de inte är de och att de bara är förkylningstäppa. Jag har nämligen varit beroende av nässpray förut och de är inger jag vill bli igen. Och då kanske ni undrar, "beroende av nässpray kan man väl inte bli?". - Jo de kan man om man använder de dagligen nog länge så blir man totalt igensatt om man inte använder de hela tiden. Jag som hatar att vara tät i näsan fortsatte alltså använda nässpray ist för att vara tät i näsan några dagar och sluta med de. Hade jag gjort ett upehåll på några dagar som sagt hade de släpt av sej själv men de va för "jobbigt". Alla vet väl hur de är å sova med tät näsa? INTE kul!
Ne nog om tät näsa och nässpray, haha..

Förövrigt halvligger jag i sängen nu och klockan är snart halv 7 bara. De va nämligen så att när klockan slog 22 igår så va de nån liten mia som sov som en björn som gått i ide. Redan kl 22. De ni, de händer inte ofta. Nackdelen va ju att jag vaknade kl 02 i natt men då gav jag mej 17 på att jag skulle somna om och till slut gjorde jag de. Tog inte alltför lång tid heller vilket jag tyckte kändes skönt. Marwin vaknade vid halv 6 så jag bytte blöja och gav han välle så han somnade om direkt. Nu ligger han och har de varmt och skönt i hans resesäng. Han sover nämligen MYCKE bättre i den så då ser jag absolut ingen anldening till att han inte ska få sova i den pga att de är en "resesäng". Jag tycker att man lika gärna kan kalla de "extra säng"  eller något för de är inte alla som har dom enbart när dom ska ut och resa. Han sover iaf gott nu och de bör nog jag också göra. Åtminstonde en timme till skulle vara skönt men jag va ju tvungen å kika om benji hade blivit nå bättre. Får verkligen hoppas att han blir bra igen snart så vi kan åka och bada. Men lagomt till han blir frisk blir väl sabina eller marwin sjuka, de skulle inte förvåna mej precis. Får iaf hoppas dom klarar sej så vi kommer iväg till badhuset nån dag.

Så va händer idag då? Städa? Nja, skulle behövas men vet inte om jag har sån stor lust eller ork idag.
Skulle behöva vika in tvätten också då vi tvättade i förrgår. Tog mej faktist ner till tvättstugan trotts att jag va jätte sjuk! duktiga jag . Men de är ju så jäkla tråkigt å vika tvätt men jag antar att de inte viker in sej själv så då blir den liggandes där och de vill jag inte så jag får nog ta tag i de.
hm mer då. Laga mat, diska, leka och busa med marwin, ja de vanliga med andra ord.
Skulle behöva ut och gå lite också men de är ju så tråkigt at gå själv så bara sabina med familj kommer hem från teneriffa så ska jag och sabina börja gå varje dag. Givetvis så blir ju småttingarna med också. Så kan vi ju hoppas at något kilo rasar av iaf. haha.. =) De skulle lixom inte skada för min del direkt..

Kom på nu att jag självklart missade andra avenyn igår så de ska jag kika på nu. hehe..

Förövrigt är jag på bra humör idag, känner lyckan spira innom mej.
Känner mej på topp trotts näsan.
wiiii =) haha..
Ne nu ska jag kika på andra avenyn.


Trött och Ont!

Ja nu tänker jag klaga här! Fy fan va jag hatar å va sjuk!! När vi vaknade idag så kändes de inget i ögonen förren vi hade klivit upp och började äta frukost. Då börjar de rinna ut de andra ögat. Igår rann de mäst ur de vänsta (lite i de högra bara) och nu rinner de ur de högra. De vänstra ögat är helt uppsvallt pga av att de har runnit så mycke så nu blir väl höger de också. Inge vidare snyggt må jag säga med uppsvällda ögon men vem fan ska se mej när jag är sjuk? Ingen..
Dessutom så är biholorna och huvudverken sammanhängande och de gör ONT!
Ja jag måste då säga att dom som inte är ensamstående har verkligen tur för fy fan så trött och slut man blir när man är dyngförkyld och ska passa ett litet barn också. Ne de är inge kul alls de här!

Och i morgon ska vi och bada med sabina och benji om jag är frisk(are). Vill ju inte smitta dom direkt. Men de är så typiskt att när man väl ska göra nått så ska man bli sjuk.
Snöar ute gör de också, vill inte ha nå mer snö nu!

Ne nu lär jag försöka vila! suck..

Natt..

De rinner fortfarande i ögonen, ser lite dåligt men de går väl. Tjålar med sabina som vanligt på msn. Alltid lika trevligt.
Marwin somnade själv idag, inga problem alls. Tog max 5 minuter sen sov han. Så duktig så min lilla knodd =)
Har setat och kikat på en massa namn på internet idag också. Gud så många konstiga namn de finns. haha..
Hm, ne nu har jag brist på fantasi, sorry sabina =P hehe..


Dyngförkyld, suck..

Ja nu har jag varit sjuk sen i fredags kväll. Idag är de inge bättre heller, snarare sämre. de rinner ur ögonen så jag ser knappt nå. huvudverk, ont i bihålorna, tät i näsan, ont i lederna och allmänt trött. usch, de kliar i gommen också. Inge kul alls!
Så i helgen har de varit lungt vill jag lova. Igår hade niclas med sej marwin hem till hans mamma och pappa så jag fick vila i 2½ timme och de va verkligen beövligt kan jag lova! Tack så mycke sötnos!
Idag gick vi en sväng till dollar och handlade batterier och lampor för lampan på toan hade gått sönder. Sen åkte vi till coop extra och handlade lite. Lagade mat som idag bestod av ris, fläskfile och champinionsås.

Ris
Fläskfile
Hela Champinioner ( vanliga på burk)
Grädde
Mjölk
Paprikapulver
Honungsmarinad

Skär fläskfilen i lagomt tjocka bitar och lägg dom i marinaden en liten stund innan.
Sätt på riset, stek fläskfilen i lite smör tills den får fin färg. Skär dom hela champinionerna på mitten så att dom blir halva om dom är stora annars kan dom va hela.
Lägg dom i en kastrull med lite smör och bryn dom lite. Tillsätt setan två matskedar mjöl och rör om. Tillsätt sedan ca 2 dl grädde och 2 dl mjölk beroende på hur tjock man vill ha såsen. Krydda med paprikapulver.
Servera med lite grön sallad.
Underbart gott! (kan också tillsägga att de va de första maten niclas lagade åt oss, för länge sen, hihi)


Sen vilade vi lite, myster lite i sängen och de går faktist bra nu. Förut ville marwin absolut inte mysa nå i min säng. Han skulle sova i sin egen säng annar sov han inte. DOm ringde niclas från jobbet och frågade om han kunde jobba natt i natt så han jobbar nu. Han skulle igentligen jobba dag i morgon men jobbar natt i natt ist och sen dag tis-fre.
Nu leker marwin med sina leksaker på golvet och de är lego och leksaker i hela vardagsrumet. 
Han kollar på mej titt som tätt och flinar och skrattar hysteriskt och tycker att de är jätte kul.
Sen rynkar han på näsan och gör sin min son han har kommit på och de är bara så sött.
Jag smälter bara jag kollar på han när han gör så =)
Aj, va ont de gör i huvudet, och rinner ur ögonen så jag blir tolkig snart.
Näsan svider pga av all nässpray också. 

Kanske skriver mer sen när marwin har somnat. nu ska jag leka lite om jag orkar vill säga.
Inge kul att vara sjuk när man har en liten att passa och är själv. Usch va slut man blir.
Har ingen ork alls så de ska faktist bli skönt när marwin har somnat i kväll. 
Då ska jag passa på att vila lite. Och prata lite med sabina om hon är inne på msn.



 


Sjuk!!

Usch säger jag bara. HAr huvudverk, tät i näsan, ont i nacke och känner mej helt hängig.


Lördag..

Somnade strax efter 6 o morse. Självklart så när jag skulle gå och lägga mej så började de en film som jag va tvungen å se. Den handlade om tvätterier i Irland förr i tiden som drevs av nunnor. Unga kvinnor som fött barn hamnade där. Adoptionsbyrån hämtade barnet direkt när de var fött och kvinnan hanmnade på tvätteriet. Dom hade en sovsal där sängarna var uppradade, endast en klänning att ha på dagarna och när dom skulle byta om till nattlinne fick dom trä de över klänningen så att dom inte visade sej nakna. Kvinnorna fick heller inte prata med varandra eller någon utomstående då straffades dom med hårda slag med en läder rem. Dom fyra flickor man mäst fick följa var intressanta. Två av dom hade fått barn och som jag precis skrev tog barnen ifrån dom redan vid födseln. Så småning kommer ena flickans bror och hämtar henne så hon får åka "hem". De va enbart någon släkting som fick hämta dom och eftersom dom hade "syndat" enligt föräldrar så hämtades dom flästa aldrig. En annan an flickorn hamnar på ett mentalsjukhus (en av dom som hade barn) för nunnorna ansåg att hon va sinnessjuk, hon dör efter några år pga annorexi. Dom sista tv flickorna som de handlade om lyckas rymma från tvätteriet som var inhängnat område. Dom stal nyckels och hotade en av nunnorna så dom kommer därifrån. flickorna och dom kommer aldrig tillbaka till tvätteriet. Den ena flickan slutar som frisör och den andra komer jag tyvärr inte ihåg. Hon hittade iaf sin son 33 år efter att han tagits ifrån henne.

De va en fruktansvärd film som jag fastnade för, därför anledningen till att de blev så sent i morse. Filmen slutade 05.40.
De stor även att under tiden tvätterierna var igång va de äver 30 000 kvinnor som hamnade där.

Är glad att nå sånt inte finns här! Jag skulle bli förkrossad om någon hade tagit mitt barn och adopterat bort de.
Nu ska vi plocka lite här hemma..
De kräksnöar ute by the way.. Trökigt!!!

Hehe..

Ja, haha., va in på http://jennyerixon.blogg.se och kikade och hittade denna så jag va bara tvungen å lägga in den. Grängesbergare som man är från grunden. haha.. Fick mej ett gott skratt iaf =)

Kvällens bilder..

I kväll har vi myst som jag skrev i förra inlägget och sen har vi busat lite innan läggdags.
I kväll fick marwin vara vaken lite längre så han la sej runt halv 10. La han i sängen, vred upp speldosan och sen sov han. Inga problem alls. Han är så duktig min sötnos!
Lägger in lite bilder från i kväll. Dock ingen när vi myser för de är lite svårt å ta själv.

    
Å så gör vi lite reklam, haha..
( DE ÄR INGENTING I BURKEN UTAN DEN ÄR HELT TOM, ENBART FÖR SKOJ! )

Jag va ner till affären idag och nu i natt så börjar jag bli förkyld. Är tät i näsan, ena sidan bara är men samtidigt rinner de.  Bra drygt och så typiskt bara för att jag va ut en kort sväng idag. Suck. Får hoppas marwin klarar sej iaf från de och att de har gått över när jag vaknar vilket jag iof inte tror, men hoppas kan man alltid!
Nu är klockan strax över halv 4 så jag ska nog ta å krypa ner i sängen nu. Är faktist lite trött nu så jag somnar nog.
Huvudverken börjar komma krypande också så...

Myskväll..

Idag har jag och marwin bara varit hemma, eller vi har varit ner till affären en sväng eftersom de inte blev av nå igår.
Handlade lite och sen gick vi hem, lagade lite mat som idag fick bestå av tacos. Marwin gillade de skarpt kan jag säga. Han smaskade och åt JÄTTE MYCKE! Så duktig så min lilla knodd.
Resten av kvällen har vi spenderat på att plocka lite i sovrummet, byta sängkläder, dammat och dammsugit där. Nu kollar vi på Let´s dance och myser i soffan. Klockan är nån minut över 21 och idag låter jag marwin vara vaken tills hans somnar. Annars brukar jag lägga honom senast kl. 20. Men idag gör vi ett undantag och myser i soffan =)
Lägger in lite bilder när älsklingen har somnat. Nu ska vi fortsätta mysa =)

Fredag..

Ja idag är de fredag, vi är uppe relativt tidigt må jag säga. Klockan va strax före 10 när vi gick upp.
Har lite huvudverk efter för lite sömn, när jag väl lyckades somna så knölade marwin. Han har gjort så i två nätter nu att så fort han har tappat tutten så vaknar han och grinar. Han kan ta tutten och stoppa in den i mun själv men han gör de inte på nätterna av nån konstig anledning. Iaf så är de nog tanden uppi som snart komma skall som spökar. Han är helt svälld i tandköttet där så de gör väl ont skulle jag tro. Och till råga på de så när jag tog upp han i morse hade han spytt ner sängen. Han fick välling i morse när han vaknade med de va ett misstag. Han lägger sej alltid på mage och sover så om han har ätit välling när han somnar och sen äter en flaska till tidigt på morgonen så spyr han upp den. Så de blir de inge mer. Kom på mej själv efter. Men de är sånt som händer, bara byta och tvätta.

Idag ska vi inte göra nånting vad jag vet. Gå ner och handla lite kanske då de inte blev av igår. De är tomt överallt nu tycker jag så jag lär handla hem lite så marwin har de han behöver. Lite mat och frukt. Jag äter iaf så klent så de va inte så noga med mej. Jag har ju några kilo å ta av så jag lär ju inte dö av de direkt =) haha..

Jag tog ju lite bilder igår morse när vi myste, nu lägger jag in mina absoluta favoriter, bara älskar dom här bilderna!









Nu ska jag plocka lite här hemma, skulle behöva duscha också så de får de bli om en liten stund.
Ska även bädda rent i marwin och min säng samt vika tvätt. Så tråkigt å vika tvätt!!!


Hahaha..

"Fröken" du ska veta att du är bara fruktansvärt skrattretande!
Tur att du kan få oss att skratta åt dej iaf, ett gott skratt förlänger livet sägs de ju!
Tack tack..

Torsdag eftermiddag..

Marwin har inte sovit nå middag idag fast han är jätte trött så vägrar han sova. Har lagt han i sängen nu få se om han somnar en stund, hoppas. Jag själv är inte så värst trött fast jag inte har sovit så mycke i natt så de är okey.
Har tjålat med sabina mäst hela dagen, haha. Trevligt. Kul å jämföra pojkarna lite, vissa saker är marwin före med och vissa benji trotts att de skiljer lite mellan dom. Skoj iaf =)
Får se om de möjligtvis blir badhuset på tisdag så marwin och benji får bada lite, ingen av dom har ju varit där förut så de kan nog bli skoj för dom. Men då va ju bara frågan, badkläder? Suck. haha..

Nu kikar jag efter lite recept på internet, tänkte jag skulle laga nå gott i helgen om jag hittar nå. Gör jag inte de får jag slänga ihop ett eget vilket iof går lika bra. Ja vi får se, nå smaskigt blir de iaf.
Funderar på att baka lite också, cupcake, cheescake, bullar eller nå annat gott fikabröd kanske.
 Vi får se vad som hinns med =)

Är fortfarande röd i ansiktet efter solningen igår men inte lika mycke, nu svider de heller inte lika mycke,
mäst på ryggen nu bara.
Men de står jag ut med =)


Bild tagen i morse, trött och i full gång med att tjåla och göra miner =)
Sötnosen min!

Miss, Miss, Miss, Miss YOU sweetie! <3

Torsdag..

Redan torsdag. Idag skulle linda och marcus ha kommit och hälsat
på men linda va inge bra =( får hoppas hon kryar på sej!
Nog för att jag är väldigt trött, somnade inte förren klockan va 6 i morse, mellan 5-6 låg jag och marwin och myste i min säng. Så mysigt när han är trött och vill mysa men inte kan somna =)


Vilka miner dom kan göra ibland, lite bilder från i morse när vi myster =)


Om de är nått jag är mäst nöjd med hos mej så är de ögonen! Älskar dom=)
Hittade en gammal bild, lite ljus men spela roll..

Ne, nu ska vi laga lite mat =)

Onsdag..

Livet är på topp just nu. Är glad att allt gick bra för min vän idag, skönt å höra.
Marwin mår bra, han har dock varit lite gnällig idag och lite varm men de är nog för tanden skulle jag tro.
Efter att jag solat idag så är jag helt röd men de kliar ingenting så de är skönt. Ska fortsätta regelbundet så kanske psoriasisen försvinner helt till slut om jag har tur =)
I morgon kommer Marcus och Linda och hälsar på. Barndomsvänner som jag träffar alltför sällan.
Linda åker till dubai nästa vecka så vi ska träffas innan de och marcus har jag inte träffat på hur länge som hellst.
Så de kommer bli skoj =)

På fredag ska jag och Marwin bara vara hemma och mysa massor tillsammans. Laga lite god mat och busa massor. Bara umgås jag och han. De blev ändrade planer så de blir inge sthlm i helgen tyvärr, får ta de nån annan helg. Men de hänger vi inte läpp för, vi kan ha de skönt hemma. Niclas jobbar på fredag men på lördag kommer han hit.
Han ville ha marwin över dagen men de va ju de där med å byta blöja, hehe. Om han har kissat så byter han ju men inte annars. Sötisen då. Kul att han försöker tycker jag och de bevisar ju att han ....... =) 
Söndag blir de nog bara mys hemma. Skönt å ta de lungt.

Jag älskar mitt liv, jag älskar att vara mamma, jag är lycklig, jag är frisk,
har dock endel allergier och sådant men de är en baggatell. Jag är glad för de livet jag har.
Att man är ledsen och mår lite dåligt ibland de är männskligt. Om nån som står en nära är nära att gå bort är de klart att man blir ledsen. Man vill ju inte förlora någon. Men för övrigt mår jag bra och vi har de bra tillsammans.
Allt annat som sägs kan ni ta med en näve salt. =)
Som sagt, jag mår bra och vi har de bra, så nu vet ni..

Andra Avenyn Is the shit!

Nu har jag setat som klistrad framför tvn, andra avenyn gick ju och de är ju bara såååå bra. Har sett varenda avsnitt och kommer fortsätta följa alla avsnitt som kommer. "Du har smittat mej med din jävla bögsjukdom". haha..
Ja bra är de iaf.

Annars då, har städat lite idag, diskat och möblerat om och bytt gardiner i sovrummet. De blev mer plats nu och sen drar de lite kallt från balkongdörren så jag ville inte ha marwin där om ha sover i sovrummet vilket jag försöker vänja han vid. De har gått bra i några nätter nu och jag hoppas de fortsätter gå bra och att han kan sova fast jag sover i samma rum.

Syster och Jens har varit här och hälsat på idag också, lekt lite med marwin och tjåla lite. Trevligt som vanligt.

Pratar med sabina nu, hoppas allt går bra i morgon, håller tummarna! Lider verkligen med dej =(
MEN du är stark och jag vet att du klarar de galant.
Tänker på dej/er!

.....


Jag har dammsugit idag, dammat och diskat iaf. Lite klart men nu har marwin stökat ner igen men de gör inget.
Han är så himla söt när han är busig så jag smälter direkt han flinar mot mej.
Så underbar min unge är! sötast och finast i världen!
Finns ingen som mitt hjärta brinner för så mycke som min son!
Mamma älskar dej marwin!

 



Mammas hjärta! <3


Tisdag..

Ja igår somnade jag strax efter halv 4 tror ja. Hade inte så bra kol på klockan. Hade iaf ställt klockan för jag skulle skicka ett sms till mamma så de kom iväg runt 5 tiden. Varför jag inte skickade de innan jag la mej vette tusan. Iaf så somnade jag om ganska snabbt men olyckligtvis så lättväckt som jag är så fick jag väl ett sms när klockan va 7 så då vaknade jag igen. De va niclas som frågade om jag va vaken, han ringde då upp och när klockan va 07.50 la vi på. så vi pratade en stund då han antagligen hadfe tråkigt på väg hem från jobbet för han hade då inge vettigt att säga igentligen. haha.. Gjorde välling och gav marwin sen slumrade vi till 10 snåret ungefär. Då klev vi upp och åt lite frukost. Eller Marwin åt iaf frukost.

Nu leker han med alla sina lekaker samtidigt som han kikar på barnprogramm lite titt som tätt och skrattar för fullt. Jag själv ska dammsuga snar och diska så de blir gjort. Har sagt de många dagar n ukänns de som men idag ska de göras klart helt! Sen i kväll ska jag passa på att åka och sola lite, min psoriasis blir bättre av de och just nu är den hemskt.
De kliar så jag tror jag ska kliar ihjäl mej, kunde man krypa ur sitt eget skin hade jag gjort de för länge sen.

Sen tror jag min lilla son håller på å få en tand till, en uppi den här gången på höger sida. tyckte de såg ut att vara uppsvällt igår men känna de får jag inte göra. Men jag tror att de är en på g iaf =)
Sen har han börjat med en ny sak, när han är busig rynkar han näsan och ser jätte busig ut när han skrattar. Så himla sött. Men varje gång jag ska ta kort så självklart så slutar han å göra så.

Och ute där snöar de, de bara vräker ner. Jag vill inte ha nå mer snö nu. De som ligger kan få ligga men de behöver inte komma en massa mer nu. Nån minusgrad och fint väder, plogade vägar och inte som de är nu. Nu kan man ju inte gå ut och gå för de är ju så jäkla tungt å köra vagn i snö. Då är jag helt slut när jag har gått en liten bit bara.
Så klarblå himmel och nån minus bara skulle vara fint nu. Får hoppas de kommer snart!

Nu lär jag kila, ska fortsätta här hemma så de blir gjort nån gång..

Knivskuren?!

Satt och kollade på nyheterna nyss och då berättade dom om en knivskurning i en lägenhet i grängesberg.I lilla grängesberg också. Vart är vårat samhälle på väg igentligen? Folk försvinner, misshandel, knivskurningar å en massa saker. De är ju nästa så man inte törs gå utanför dörren för då kan nått hända en. Jag går inte själv ute när de är mörkt, aldrig. Finns inte en möjlighet att jag gör de när de är så mycke skit hela tiden. Ne usch säger ja!!


Barn ska få vara barn..

Nu sitter jag och kikar lite på internet samtidigt som jag småglor på filmen som går på 4an. Mamma och min lillasyster evelina har varit här en sväng. Vi fikade lite och sen hjälpte mamma mej med sängen för de va några plankor som behövdes skruvas fast och jag hade ingen skruvdragare. Sen hjälpte hon mej att flytta bokhyllan så nu har jag möblerat om lite. Tycker faktist att de blev riktigt bra. Nu återstår bara att sortera alla marwins leksaker, han har dom i vardagsrummet då de är enda stället där de får plats med alla. Ska iaf sortera och plocka ihop de för de ser så rörigt ut och jag hatar när de ser rörigt ut. Men de är en sån där sak man får vänja sej vid när barnen är små, dom måste ju få vara barn, leka med leksaker, riva och slita med saker, lorta ner sej, smaka på olika saker mm. De tillhör barndommen och de ska vara så. Tycker synd om dom barnen som inte får göra nånting, allt ska vara kliniskt rent jämt mm, de är väl inget barn som vill ha de så. Dom måste få utvecklas och utforska saker. Barn ska vara barn!

Nu ska jag sortera lite =)

Måndag..

Somnade sent i morse, klockan va nog närmare 5 snåret skulle jag tro. Så jag va inte sådär jäte pigg på förmiddagen direkt. Som tur är va min son också trött och sov ända till 10.20 i morse. Så skönt för oss båda. När han hade vaknat blev de blöjbyta och sen myste vi lite i min säng innan vi gick upp.

Marwin har nyss ätit lite mat också, fick bli korvstroganoff och ris idag. Jag va inte så särskilt hungrig så jag hoppade över de. Har ingen matlust alls nu för tiden och jag tycker de mästa smakar konstigt även om de inte gör de. Bra knepigt.
Jag har iaf diskat nu, Niclas kommer snart så vi ska följa med han upp till elgiganten en sväng sen i kväll när marwin har somnat ska jag storstäda. De behövs verkligen nu och idag känner jag lust å göra de faktist. Plocka ihop, damma, damsuga, byta lite gardiner kanske om de hinns med. Skulle vilja möblera om också men de tror jag inte att de blir av. Bokhyllan är så jäkla tung så den kan jag inte flytta själv. Eller kan kan jag nog men jag vill inte riskera att den ramlar ihop som ett plockepinn, haha..  Kan iof höra med mamma när hon kommer hit i kväll, om hon kommer om hon kan hjälpa mej, skulle vara skönt med lite förändring här i hemmet.

Ne nu lär jag kliva in i duschen en snabbis..

Blir tokig snart!!

Jag kan inte sova, förstår de inte. Jag är inte ens trött och då har jag inte sovit särskilt mycke i natt, normalt många timmar har jag sovit'

Ne måsfe tvinga men å sova nu, klockan är ju faktist 03.34. suck...

Sååå kär!!

I denna underbara kille!



De är verkligen mitt charmtroll,
hur dåligt humör man än är på så blir man glad när man ser på honom.
Man blir helt varm i kroppen när han skrattar så han håller på att kikna
 eller när han kommer och vill kramas och gosa.
De är bara för underbart! Han blir snart 11 månader, den 29e. Han är fortfarande mammas ägonsten och kommer alltid vara de trotts att han blir äldre =)

 
Mamma älskar dej gubben! <3

Marwin sover för natten nu, jag ligger i soffan med datorn i knä och laddar hem lite musik, kikar på lite inredning, kläder och lite annat. Finns så mycke man vill köpa men de går ju inte å köpa allt man vill ha. Drömma kan man ju iaf göra =)


De sägs att ovan molnen är himlen alltid blå, är den de?
I detta nu kan jag då inte se någon blå himmel, kan iof bero på att de är mörkt just nu men jag tycker att dagarna är gråa och dystra annars också, endast nån enstaka dag som himlen är blå och solen lyser upp detta mörker.
Jag hoppas på att de blir lite ljusare dagar frammöver,
inte så dystra som de är och har varit nu.
Man blir så nere hela tiden och man har ingen ork eller lust till någonting när de är så.
Känns jobbigt, helst vill jag bara dra täcket över huvudet och somna om när jag vaknar men
de går ju inte, man måste upp till vardagen varje morgon trotts de. I sånna tider är jag glad att jag har min son,
han gör de enklare att ta de där steget ur sängen, han gör att man orkar med dagen. Livet blev så mycke enklare men ändå så komplicerat. Jag hade inte tänkt mej de liv jag har nu men är väldigt glad att jag har de endå.

För ett år sedan va jag hemma själv varje dag nästan,
mådde jätte dåligt och ville bara försvinna ifrån allt.
Nu ett år senare, ligger jag här ensam medans min son sover i rummet intill, känner mej någorlunda även om de finns mycke som skulle kunna vara på ett annat vis. Jag står på egna ben vilket många inte trodde att jag kulle klara av då jag blev ensam gravid. Jag gav mej 17 på att jag skulle klara allt själv och här står jag idag med en son på 11 månader och på mina egna ben. Jag tror att har man bara bestämt sej för att klara något så gör man de, de gäller bara att ha en stark vilja och de har jag.

Jag beundrar alla ensamstående föräldrar och fösäldrar med barn som har någon form av sjukdom eller annat som gör att vardagen blir lite mer komplicerad. Är man två s´å kan man dela ansvare, man kan hjälpas åt om de behövs.
Som ensamstående kan man inte de, man kan inte räkna med att någon annan hjälper till när man verkligen skulle behöva de. De har jag fått känna på nu dom här 11 månaderna. Jag har en väldigt lättsam pojk och har på så vis haft väldigt tur. Men jag vet att de finns många föräldrar som inte skulle be om hjälp om de vart för mycke, jag är sån. Första gången jag hade barnvakt i 2 timmar var marwin 5 månader, jag hade så dåligt samvete för att mamma fick passa honom då. Jag kände att de va mitt ansvar, de va mitt barn och jag som skulle ta hand om honom. De är nog en ganska vanlig känsla tror jag. Men sen när han vart lite äldre och hans pappa började ha honom, till en början bara en dag så kände jag att jag kunde andas, jag kunde vila en stund och bara vara mej själv, inte vara mamma för en liten stund.
Så småning om började marwin vara vid hans pappa två dagar och nu är de tre dagar, fredag-söndag och de går hur bra som hällst. Jag saknar honom men känner inte längre den där känslan om att jag inte kan lämna bort honom utan att få den där känslan. Nu kan jag slappna av och ta hand om mej själv när han är där varannan helg. Jag får tid att inte vara mamma en stund. Alla föräldrar behöver ha en stund för sej själva utan barn, en stund då dom inte är föräldrar.
De behövs och den stunden ska man unna sej ibland. Är man två har man lättare att unna den andre den stunden medans vi ensamstående får passa på när de finns tillfälle. Ta de tillfället när de kommer. De mår man så mycke bättre av.



Nu ska jag fortsätta kika lite på internet, blev ett långt inlägg idag och kanske blir de fler innan jag somnar.
OM jag somnar..


Snart så..

Idag har jag tvättat, va behövligt men de är ju så jäkla tråkigt när man inte har egen tvättmaskin. Huvudsaken att kläderna blir rena iaf så får jag väl tycka att de är tråkigt då. Får hoppas jag får flytta till hus nångång i framtiden så jag kan ha egen maskin, kan man iof ha i lägenhet också men nu hoppas jag på att vi ska bo i hus och inte i lägenhet hela livet.
I helgen har de varit lungt, har inte gjort nå speciellt alls faktist. Gör jag inte nu heller förutom att ligga i soffan och kika lite på internet och vänta på min underbara son som snart kommer hem efter en helg hos hans pappa. Ska bli så skönt att han kommer hem igen, saknar han massor!

Funderar om vi ska gå ner till villgott på onsdag, har dom öppnat försten??
Vore kul å sen får marwin leka lite.. Kanske ska höra med sabina om vi ska ses nån dag får marwin leka lite med benji också, kan ju hoppas att hon har tid, hehe..

Sen ska jag planera lite inför våran minisemester till sthlm över helgen. Ska bli så skönt! Dock va inte min faster och barnen hemma för dom är här i stan och är barnvakt åt min andra fasters barn över helgen men min fasters man är hemma, eller han jobbar och slutar typ 18 men de gör ju inget. Vi kan strosa omkring i stan lite, fika lite på dom urmysiga caféerna, shoppa och lite sånt. så vi åker endå =) Behöver komma bort lite härifrån...

Nu kom marwin, wiii =)

Award..



Jag har fått en award av Sabina, Tack så jätte mycke!

Reglerna för Awarden är enkla..
Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen
blogg och länkar till bloggen som jag har fått den ifrån.
I min tur delar jag den vidare till de Mammabloggar som jag tycker förtjänar den!
Lämnar såklart ett meddelande inne hos dem,
om att de har fått den!

Jag ger min award till:

mammajessica

Tessa

Resten som jag tycker är bra har ju redan fått en award så de är ju ingen idé å ge dom fler =)


Natt, natt, natt..

Ja nu är de natt men jag kan inte sova. Tidigare idag har marwins pappa varit och hämtat honom och efter de har jag bara varit hemma, kkat lite på let´s dance och så. I morgon blir de inge speviellt då heller antar jag. Bara tvätt och kanske lite städ.

Ne, jag har inge kul å skriva nu endå, ska nog försöka sova lite..

Torsdag..

Somnade strax efter 4 i morse, vaknade runt 5 igen och kunde inte somna om direkt. Hade så fruktansvärt ont i benen. De värker från ryggen, ner i höfterna sen ner i baksidan av låren, vidare ner i knäna, smalbenen och ut i fötterna. Verken vandrar så de går uppifrån och ner och sen tillbaka upp igen. Gör skitont! Tog iaf två alvedom och la mej igen och somnade till slut. Halv 10 va de dags att gå upp och ge lillherrn lite välling och medans han lekte i sängen och kikade på tv så vilade jag lite på soffan.
Åt lunch för en stund sen, mackaroner och köttfärsås, gick ner iaf.

Nu har jag tänkt diska och plocka ihop lite, de är lika rörigt igen fast jag plockade ihop igår. Förstår inte att en liten unge kan riva med så mycke på så kort tid..

Och i morgon åker marwin till hans pappa, blir där till på söndag så då blir jag själv. Då ska jag passa på att vila ut mej ordentligt för de behöver jag verkligen nu.

 
Han har lite hår i nacken, och de står rakt ut när han har sovit =) så sött =)

 
Lite nyvaken och slö men ändå glad =) hehe, sötis med hela magen framme =)



Mammas älskling! Så underbar och go!

Ne nu lär jag plocka lite och diska så jag har de gjort.


Fy sjutton!!

Har legat i sängen sen 22 men kan verkligen inte somna så jag gick upp för typ en timme sen och nu är klockan halv 3 snart. Vill bara kunna sova men de går inte. Får bli en dag med mycke kaffe känner jag om jag ska orka med.
Har tjålat lite med sabina nu sähär mitt i natten också men nu har hon lagt sej och sover förhoppningesvis vilket jag också borde göra så jag ska alldeles snart krypa ner i sängen igen. Behöver värma mina stackars iskalla fötter. Är jämt kall om fötterna vilket inte alls är särskilt kul. Men men, de är väl så. Dålig blodcirkulation kanske.

Har lite bilder jag skulle ha lagt in på marwin men de får jag göra i morgon. Tog kort på hans frisyr efter att han sovit middag, så kul. Han har ju inte mycke hår men de han har är väldigt blont och i nacken är de tjockt och mycke och de stog rakt ut. Hehe, såg så kul ut =)

Ne nu lär jag FÖRSÖKA sova iaf.. suck..
Natti natti..

Ännu tröttare onsdag...

Jag förstår inte, igår gick jag och la mej strax efter 22, somnade runt 23.30 men iaf, de är mycke tidigare än jag brukar somna då jag har svårt att sova. sov till klockan va halv 9 i morse och då åt marwin välling sen somnade han till halv 11 och då gick vi upp. Och jag är ännu tröttare idag fast jag har sovit. Förstår inte va de är för fel..

Jaja, får vila upp mej i helgen när marwin är vid hans pappa. Men som vanligt så brukar de aldrig bli nå vila, har inte ro till de då iaf. Men men..

Fint väder är de också men vi har inte tid å gå ut nå nu för de måste städas.

Trötta tisdag..

Ja idag är de tisdag som de ser ut, jag ville verkligen inte gå upp när marwin vaknade idag. Gjorde lite välling åt han sen la jag mej en stund till. Eftersom han sover i vardagsrummet (pga att han sover dåligt med mej i sovrummet) så slog jag på tvn och la i lite leksaker i sängen och vips så fick jag sova en timme längre innan de va dags för blöjbyte. Han är så snäll och lättroad, han är nöjd om han får sitta i sängen med lite leksaker med tvn påslagen. De sägs ju att små barn inte ska kolla på tv för att de blir för mycke för dom att ta in men marwin sover bra och har aldrig haft nå problem med de heller. Dock har han krånglat några nätter nu när han ska sova. Eftersom vi har våra rutiner är jag noga med att följa dom för att vi ska få allt att fungera men dom måste ha blivit rubbade under helgerna som har varit när han har varit vid hans pappa om vart annat. Iaf så lägger jag han halv 8-8 och då ligger han i sin säng med en flaska välling, speldosan på och sen brukar han alltid somna själv. Men nu har jag inte ens fått lämna rummet utan att han har skrikit rakt ut. Provae i förrgår att lägga han i min säng så jag kunde ligga bredvid han men då vägrade han somna. Igår gjorde jag samma sak och då somnade han men vaknade 5 minuter efter att jag gått därifrån. efter lite krångel la jag ner han i sängen som vanligt igen och då somnade han tillslut. Han ska helt enkelt ligga i sin egen säng och sova så jag antar att han sover bättre då. Han har sovit i sin egen säng sen han va 2 månader och ätit vällingen och somnat själv sen han va strax över 4 månader. Så han är duktig min lilla knodd och vet att våra rutiner fungerar bra. Barn behvöver rutiner enligt mej.
Måste vara en speciell lite en jag har, ja lite speciell är han ju då ha är född på skottdagen den 29/2 men han är så otroligt lugn och snäll jämt, nästan aldrig ledsen (såvidare att han inte gjort illa sej eller har ont), han kan leka själv i flera timmar bara han får lite mat i magen imellan åt.
Anledningen till våra rutiner är att jag ska hinna få lite egentid och de fungerar för de mästa bra och han somnar inne i sovrummet sen bär jag ut han i vardagsrummet när jag lägger mej så får vi båda sova. Eller han får iaf sova, jag har lite svårt med de..

Han har lärt sen att gå med gåvagnen och gåbilen med en hand bara, i den andra har han nämligen hans snutte som förövrigt består av en RAGGSOCKA. Han har den med sej jämt, antingen en brun eller blå. Har han tappat den så letar han på den på en gång och när han vaknar och står upp i sängen har han raggsockan i handen, när han äter, när han leker, ja hela tiden och man får inte ta den ifrån han för då blir han arg. Han är för go min lilla knoddis =)

Måste diska idag, de är inte mycke men de ska göras och de är tråkigt, sen skulle jag behöva plocka ihop här hemma men jag har ingen som hellst lust å ingen ork heller för den delen. Är jätte trött och har sovit dåligt länge nu så energin är inte på topp direkt.

Ne men jag lär väl göra nån nytta iaf, suck...


Måndag idag..

Igår tvättade vi lite sen va vi mäst hemma hela dagen, har haft så ont i magen på sistonde.
Kvällen blev iaf lugn och jag kikade på film.

Idag har de vrit mindre roliga äventyr men vad kan jag tyvärr inte säga, va inge kul alls iaf! Usch..
Nu ska jag kolla på film medans älsklingen sover en stund för sen är de dags att laga mat..

Lördag kväll..

Ja nu är de kväll, klockan är strax efter 22 och jag ligger på soffan, halvglor lite på filmen på 4an medans jag kikar funt på internet. Har fått veta lite mer om morfar nu och han hade fått en blodpropp i hjärnan också =( Usch, hoppas verkligen att han klarar sej och blir frisk snart..

För övrigt så pratade jag med sabina igår natt, så skönt å prata av sej ibland och få lite tips och råd, tack =)

Sen har jag försökt lägga in bilder i ett mail som jag skulle skicka men de går inte, så jag lär lägga in bilderna på nån annan dator och skicka därifrån för min dator går de inte på. Så jag kan tyvärr inte skicka bilderna till Jonny och Salme än men gör de så fort jag får fart på de igen..

Just nu känner jag att jag skulle behöva åka bort ett tag, över en helg bara å tänka på nå annat. Åka på spa, åka skidor, kryssning eller bara åka iväg en helg och bo på hotell och shoppa och ha de mysigt. Kanske ska åka till min faster och hennes familj i sthlm och ta de lungt ett tag och bara ha de bra. Försöka släppa alla tankar en stund och njuta av livet.
 Unna sej en massa god mat, lugn och ro, bara gå och mysa i gamla stan och fika på dom underbara caféerna.
Jag bara älskar de, synd att man inte gör de oftare än man gör för som de är nu blir de väldigt sällan.
Ska nog ta en tripp i slutet på januari när "löningen" kommer.

Sen börjar de dra ihop sej med mammaledigheten också. Har dagar till den 30 juni.
Vet inte nå vad jag ska jobba med, eftersom jag inte kan jobba med de jag är utbildad till.
De löser sej alltid på ett eller annat sätt förhoppningsvis.
Nehepp om jag skulle ta å kika vidare på internet kanske.
Måste ha lite fakta om hur jag ska fixa frillan.
Haha, trevlig natt iaf..



Avslutar med den här bilden på mej & älsklingen,
Fullkomligt älskar den här bilden!


Lördag...

Ja redan lördag, gud va tiden går fort hela tiden.
Mamma ringde igår och berättade att morfar va dålig, hon hade fått skjutsa hem han när han hade varit där och hälsat på. Envis som gubben på snart 65 år är så vägrade ha åka till sjukhuset men iaf så hade dom skjutsat dit han igår kväll och dagens provsvar visade att han fått en hjärtinfarkt (stavas de så?) tydligen den andra för han hade blivit så där dålig på trettondagen också men inte åkt in. Så nu ligger han på sjukhus och blir kvar där ett tag. Usch, hoppas allt går bra..

Marwin sover iaf en stund nu och jag har precis duschat.
Nu ska jag göra mej i ording..
Trevlig kväll..

Fredag kväll..

Våran dag har bestått av hemmalek och bus. Vi har inte ens varit utanför dörren idag, haha..
Vi har däremot busat och lekt massor, marwin har skrattat så jag har aldrig sett han så glad. Så underbart att se och höra. Nu ligger han iaf i sängen och drömmer sött sedan 20 tiden ikväll. Han somnade precis innan lets dance så jag kikade på de och tyckte att de va totalt världelöst!

Sen glömde jag skriva en sak igår. Igår kväll knackade de på dörren ganska sent, jag kollade vem de va och utanför stod en äldre kvinna och en man. Jag öppnade och hon berättade att dom kom från hyresgästföreningen och frågade om jag va på festen som ägde rum i vårat hus på nyårsafton. Nej jag va inte där berättade jag då och att jag va hemma vid min syster. Men att de va massor med folk (fjortisar) och ett väldans liv när jag kom hem sent på natten och de höll på väldigt länge. Hon berättade sedan att de kommer aldrig upprepas utan lokalen ska endast vara tillgänglig att hyra för dop, barnkalas mm och några sena kvällar och nätter blir de aldrig mer.
Vem som hyrde lokalen vet jag men de hör inte till saken då jag absolut inte tror att de va menat att de skulle komma en massa fjortisar å härja. De känns skönt att de inte blir av igen och jag förstår alla äldre att dom inte tyckte att de va nå kul då de bor många i mitt hus samt bara äldre i huset mitt emot. Nej skärpning ungdommar, håll er hemma eller drick med måtta. En massa snefylla, bråk, högljudda folk är oftast inte populärt där de finns grannar och folk som bor i närheten som blir störda!

Nu har jag kikat runt lite på internet och hittat en massa jag vill ha men de ser ut att få vänta ett tag..
Nu ska jag spela lite betapet =)

Eftermiddagen..

Nu har Linda varit och hälsat på, va jätte trevligt! Tak för kläderna åt marwin, sånt går alltid åt =)
ÄVen mina småsyskon Evelina och Jimmy har varit här så vi har nyss ätit lite och nu har dom hämtat dom igen.
Jag håller på att somna, är så jäkla trött så om 3 timmar sover förhoppningsvis marwin och jag med. Ska bli så skönt!

Saknar dej i massor nu, varför ska allt vara så komplicerat?
Varför ska jag inbilla mej en massa saker och tänka sånt som kanske inte är sant?
Suck...


Snart besök...

Nu på morgonen kom mamma hit och hälsade på en stund, vi åkte och handlade lite också så nu är både frys och kyl fulla igen. Skönt! Så jäkla drygt när de är tomt överallt för just när de är som tommast så vill man ha allting, haha..
När vi kom hem gav jag marwin lite mellis och sen plockade vi ihop granen och ljusstakarna samt dom flästa tomtarna, tror de är 2 kvar men dom tar jag sen då jag inte fick plats med dom just för tillfället. Lär göra lite plats åt dom. Sen har jag dammsugit och diskat. Så de är skönt å ha de avklarat. 

Nu sover marwin middag efter att ha ätit spagetti och köttfärsås. Ute snöar de och jag har världens värk i magen och ryggen (antagligen ägglossning). Brukar få ont då, typ som mensverk. Trött är jag också efter att jag inte har kunnat sova nå alls i natt. Närapå så ögonlocken trillar igen men bara vi får lite besök av Linda så går de nog över lite. De blir när man sätter sej ner en stund, då kommer tröttheten. Så jag får hålla igång hela dagen så går de nog bra =)


Torsdag morgon...

Nu är klockan snart halv 7 och jag har inte sovit nå i natt. Förstår inte varför jag inte bara kan somna, en sån simpel sak lixom. Snacka om at jag kommer va trött idag men de får jag kompensera med lite kaffe och tidig kväll ikväll så ska de nog gå bra. Kan ju alltid passa på å vila när marwin sover middag annars för då har jag konstigt nog inga problem med att somna. Jag har nog jämt varit så, gillar inte å sova själv helt enkelt, vill ha nån som ligger och håller om mej om nätterna, då somnar jag lättare. Antar att de är för att de är så mysigt och avslappnande, man känner sej så trygg.

Jaja,, sånt är livet, bara hålla sej vaken och hoppas på att de går bättre ikväll..

Har kikat på lite gamla bilder, många skatt vill jag lova att de blev, haha.. Så man kan se ut, både jag och annat folk. hihi..
Men så är de väl, man växer, utvecklas och ändras. Kul är de iaf å kolla på gamla kort =)

Nu sitter jag och kikar på nyheterna, oerhört roande måste jag säga, eller inte.
Söt niclas ringer nog säkert snart en sväng när han har slutat jobbet.
Ne nu ska jag plocka lite här hemma, mamma kommer vid halv 9 tiden...

Natten till torsdag..

Ligger här i soffan, försöker samla mina tankar så att jag kan sova men de går inte. Tankarna gör mej tokig.
Marwin har sovit sedan 20 tiden och sover även nu, jag har plockat lite här hemma, kikat lite på internet, strukit och bytt gardiner i köket nyss och nu ligger jag här i soffan. Trött på att inte kunna sova om nätterna, ligger och vänder och vrider mej hela tiden men inser efter en stund att jag somnar inte hur länge jag än ligger där. Bättre att försöka trötta ut sej så somnar man av utmattning till slut. Kan bara inte förstå att jag inte kan släppa dessa tankar och funderingar, alla bilder min hjärna målar upp i mitt huvud utan att jag vill de. Jag orkar inte ha dom där längre! 

Känner mej så osäker, så fundersam. Vad blir de av framtiden, vad kommer hända och vad kommer inte hända?
Kommer de någonsin bli sådär perfekt som man drömmer om eller kommer livet vara en enda röra föralltid?
Kommer de bara bli halvbra och inte toppen? Vad ska jag göra med vissa saker, ska jag gå frammåt eller stå kvar?
Ska jag glömma och förlåta eller gå vidare med minnena? Så många frågor men inget svar...

Ne nu orkar jag inge mer, måste försöka sova så jag orkar med imorgon, klockan är ju iaf 03.33...

Natti natti...

Onsdag kväll..

Har just spelat lite betapet. Vann så de va skoj =)
Förövrigt dricker jag lite capuccino och pratar med lite folk. Ska städa lite om en stund tänkte jag.

I morgon får vi besök av Linda, ska bli så kul å träffa henne. Va ju så länge sen nu och snart åker hon ju igen så får passa på medans hon är hemma och inte ute i världen och har skoj =)

Ne nu ska jag fortsätta här.. Trevlig kväll..

Onsdag...

Idag har vi inte gjort mycke, varit och handlat lite mat bara. De blev potatisgraätäng kvar igår så de fick bli de idag med. Igår åt vi potatisgratäng och stek med beasås och babeque sås. Så gott och idag blev de potatisgratäng och chicken cordon bleu typ. De är iaf kyckling med skinka och ost i. Gott de med och marwin smaska massor =)

Sen har vi sovit lite middag nu på eftermiddagen, både marwin och jag va så trötta så vi somnade halv 3 och sov till kvart över 5. riktigt skönt. Och jag har sån tur att även om marwin sover så sent på eftermiddagen så somnar han iaf halv8-8 på kvällen och sover hela natten. Så de är skönt men även om han sover hela natten så kan inte jag sova. Sover jätte dåligt och bara vänder och vrider på mej hela tiden men kan inte somna hur jag än försöker.

Ne nu har jag ingen ork/lust å sitta här mer, ska leka med marwin ist!

Tisdag...

Ja idag är de tisdag, röd dag dessutom men de märker man knappt av när man ändå bara är hemma. Alla dagar känns i stort sett lika vare sej de är måndag eller fredag. Idag har vi iaf bara varit hemma, ätit lite luch och busat, kollat på petsson och findus har vi också gjort.

Marwin ska sova en stund nu men han bara ligger och krånglar fast han är jätte trött. Så fort man kikar till på han så sätter han sej upp så får hoppas han somnar snart för annars vet jag nån som kommer bli väldigt grinig senare. Han har en förmåga att bli de när han inte sover nog mycke.

Jag själv sitter och kikar lite på internet, kikar på lite hus. Dock så ska jag inte flytta men kika kan man ju alltid göra. Tycker de är kul å kika å speciellt på dom här dyra "lyxvillorna" för flera miljoner. Jaja, drömma kan man ju alltid göra eller hur? =)

Ne nu lär jag försöka få Marwin i säng..

Måndag...

Som ni kanske ser så blir de lite dåligt med uoodatering nu för tiden, mitt internet krånglar och sen har jag faktist inte haft nån som hellst lust att sitta vid datorn. Sover så dåligt om nätterna så jag är så trött om dagarna så usch. Mycke att tänka på å när jag ska sova tänker jag alltid på en massa saker och kan då inte somna. Får hoppas de blir bättre snart.

Marwin har sovit länge idag, somnade vid 20 tiden igår och sov till klockan va halv 11 på förmiddagen så de vart "sovmorgon". Eller sovmorgon för honom iaf, jag sover ju så dåligt så jag va vaken till och från från de att jag somnade strax efter 5 tiden i morse.

Sen kan jag inte sova ordentligt heller för jag har ju psoriasis och den hade varit borta i nästan 2 år och nu har den kommit tillbaka. De kliar och svider hela tiden och de hjälper inte att smörja in sej med dom salvorna jag har. Jag har känt mej stressad på senaste tiden och stress kan göra då att de blossar upp igen så de är antagligen därför jag har fått tillbaka de. Vet inte varför jag är stressad heller, kan vara stressad bara av att sitta hemma och kolla på tv, känner av stressen vad jag än gör fast de är lungt och jag igentligen inte behöver stressa. Antar att hjärtat och hjärnan går på högvarv endå. Jobbigt tycker jag. Ja nog om de nu..

Måste också säga STORT GRATTIS TILL SABINA OCH SAMUEL som ska få en liten till. Benjamin ska bli storebror =) Så himla kul. Önskar er all lycka till! =)

Nått syskon till Marwin ser de inte ut att bli än iaf men nångång hoppas jag på att han ska få bli storebror han också, de är ju så himla mysigt med barn och man får en glädje som man inte kan få av nå annat. Känslan att bli förälder är obeskrivlig och första sekunderna när jag fick upp Marwin på bröstet är overdeliga, de går inte att beskriva den känslan i ord. De va helt underbart och de va en sån enorm lycka samtidigt som jag hade stor sorg över allt annat som hänt. Jag grät och jag grät, han va bara så vacker, helt perfekt. Sen första tiden hemma va så mysig. Trotts mjölkstockning och att han "sög fel" så va de ändå mysigt. Vist kom de stunder när de va jobbigt också men då kollade jag bara på min lilla son och då kändes allt mycke bättre. Jag är så glad att jag har min lilla knodd, han gör livet mycke roligare och jag uppskattar småsaker mer nu än jag gjorde innan jag fick honom. Jag antar att jag har växt otroligt mycke som person sen jag fick barn och de tror jag alla gör oavsett ålder. Nu tex kan jag sitta hemma hela helgerna och inte göra någonting, bara ta de lungt och jag tycker att de är skönt. Förut hatade jag att bara vara hemma, de skulle hända nånting jämt. Mitt humör har också förändrats, jag blir inte irriterad och arg lika lätt, jag är glad oftare, ledsen, ja de händer att jag är de men de är nog alla ibland över olika saker. Jag antar att jag har funnit ett lugn innom mej som gjort att jag är den personen jag är idag och inte den jag var innan jag fick barn. Jag ser de som possitivt och idag mår jag mycke bättre än för ett år sedan. Att jag är "själv" är idag inget jag bryr mej om utan jag ser de som att jag är stark nog att klara av allting själv och inte behöver nån att luta mej emot jämt. Vist kommer de situationer när man känner att de vore skönt med lite avlastning och som de är nu å är ju marwin vid hans pappa varannan helg och då har jag tid att ta de lungt och ladda batterierna lite. Fick jag som jag ville så skulle marwin vara hemma med mej hela tiden och inte vara ifrån mej varannan helg men marwin behöver va med hans pappa ibland och jag behöver lite ensam tid så även om de är jobbigt att han är borta så är de bra för oss båda i längden.
Jag kan bara inte förstå att snart är han 1 år, tiden har gått så himla fort så de är inte klokt. Dagarna bara svichar förbi och de blir kväll direkt tycker jag, veckorna går, helgerna går. Och vips så har en månad gått, sen två och nu har 10e passerat och vi är inne på 11e.
 


 Marwin 2 timmar gammal

 
Marwin 10 månader och 7 dagar gammal  

De är verkligen sån skildnad, nu kan han sitta själv, krypa och gå med gåvagnen själv.
Han kan säga mamma och pappa, han har fått två tänder och äter vanlig mat.
Leker med en massa leksaker och ska hellst riva med allt man inte får röra =)
Sån skildnad de kan vara på några timmar och några månader.
De är roligt nu när han börjar kunna göra mer saker osv men jag saknar spädbarnstiden också,
den är så mysig!

Ne nu ska jag ta å lägga "lillhern" en stund få se om han vill sova lite. Somnar han ska jag också passa på att vila en stund för jag har sån huvudverk, ont i magen och är jätte trött efter nattens dåliga sömn.

Veckan...

Nu va de flera dagar sedan jag skrev igen, anledningen är att mitt internet inte funkar som de ska. 
I veckan har vi inte gjort så mycke iaf, i onsdags åkte min lilla älskade son till hans pappa och farmor så då blev de till att umgås och äta god middag vid min lillasyster och hennes kille. Maten bestod av potatisgratäng och grillspett som man gjorde själv av de man tyckte om. De som fanns till dom va fläskfile, gul,grön och röd paprika, lök, färska champinioner, brockoli och zuccini. Sen till efterrätt gjorde jag en fruktsallad typ av honungsmellon, jordgubbar, blåbär och banan och till de grädde och chokladsås. De vart en lyckad kväll iaf och även lite öl, cider och sambuca dracks. Inga mängder för min del så jag mådde toppen dagen efter vilket va riktigt skönt. Finns ju inge värre än när man ligger bakfull dagen efter. Usch så de vart lungt för min del igår, gick en promenad med niclas på kvällskvisten och käkade pizza sen gick vi hem igen. Blev inte så mycke mer den dagen.

Idag fredag kommer Marwin hem igen, ska bli så skönt å ha honom hemma igen. Saknar min lilla älskling som förövrigt blev 10 ,månader nu den 29e december.  Bara två månader kvar tills han blir hela 1år. Vi kommer fira hans födelsedag den 28e februari då han är född den 29e och de är ju skottdagen och finns bara vart 4e år. Lite speciell min son =)
Jag kan inte förstå att förra året vid den här tiden satt jag hemma själv med marwin i magen och nu är han så stor redan.
Ja de går fort må jag säga, shit alltså!

Idag blir de iaf lungt, ska discka och dammsuga lite innan marwin kommer hem sen blir de nog bara kolla på tv och mysa ikväll.
I morgon blir de till å tvätta på kvällen men dagen vet jag inte nå va de blir, de visar sej helt enkelt.

Just nu skulle jag bara vilja åka på en liten semester, bara över en helg skulle vara skönt!



  


                           
Marwin och moster samt hennes sambo jens!          Marwin och hans gammelmorfar =)

Vi har inte så många bilder från julafton tyvärr, min telefon fick nå idiotryck när jag skulle lägga in dom på datorn så alla försvann. Så tråkigt och dom andra bilderna har jag inte fått än så jag skickar över dom till Marwins farfar och bonusfarmor bara jag har fått dom...

Nu ska jag försöka städa lite...

RSS 2.0
Test