Måndag.

Måndag igen, gud va veckorna går fort! Bara 4 dagar kvar tills min lilla tjej blir 8 månader också, vart tog den tiden vägen?
Iaf så regnar de och har gjort de några dagar så de har inte blivit så mycke gjort, mest lekt inne. Malissa går flera steg själv med gåvagnen nu men de är fortfarande vingligt. Så himla sött =).
Idag har vi också lekt lite sen har jag passat på att städa för de behövdes verkligen! Väntar på mina kort som jag har framkallat också men dom har nog inte kommit idag eller också så har inte posten varit här än för de har inte kommit nånting idag. Hoppas på att de bara är posten som är sen så jag får dom idag. 

Ne nu lär jag ta Malissa, hon har nyss vaknat och står i sängen och hoppar.

Malissas framsteg.

Jo jag glömde ju skriva att Malissa har börjat resa sej mot saker, hon kryper nästan också men inte riktigt. Hon kryper halva steg och sen sätter hon sej och trycker ifrån med ena benet och så gör hon för att ta sej fram vilket funkar. Hon har även tagit sina första stappliga steg med gåvagnen helt själv. Min lilla tjej börjar bli så stor.

Onsdag.

Onsdag idag. Började dagen med att gå upp vid 9 tiden, vid halv 10 kom marwin upptraskandes och malissa sov till strax efter 10. Sen knatade vi ut en stund, kikade på en massa får som går en bit bort, marwin är så förtjust i djur och tycker de är så kul. Sen gjorde vi rent barnens lilla pol och alla leksaker. De behövdes kan jag säga!
Efter de grillade vi lite, busade och sen passade vi på att åka och köpa en glass så de vart lite mys. Den enda glassen marwin vill ha är PIGGILIN! hehe gofisen. Nu på kvällen har jag målat marwins säng så nu har den blivit vit och fin, ska dock på ett lager till sen är den färdig. Älskar å pyssla! Sydde en ny gardinkappa för några dagar sen också, kan lägga ut bild sen. Vart iaf supernöjd med den.
Så nu ska jag kika på tradera lite medans jag småkollar lite på "livet på BB".
Även om förlossningen gör ont så är de inget man vill missa, jag älskar dne känslan trotts smärtan. Så förhoppningsvis blir de kanske en till liten knodd om nått/några år =) Drömma får man ju alltid göra ;)

Ne nu ska jag kika lite =)


rubrik..

Nu va de länge sen som vanligt. Har ingen lust alls att sitta vid datorn.
Dagarna rullar på om vi mår iaf bra, dock tycker jag att de är på tok för varmt att de har varit som idag 32 grader i skuggan. Okey om de är varmt när man är utomlands men inte så varmt här hemma tack. Jag är mer än glad att de åskar och regnar lite nu så de blir lite svalare. Vi har varit ute såklart och barnen har badat i polen massor.
Jag har funderat och planerat semester men är inte klar än så vi får se va de blir.
Annars händer de inte så mycke här, barnen leker och busar hela dagarna, växer så de knakar mina underbara barn.

Ne nu ska jag kika på tv, supersize vs superskinny.

 

Mina älskade hjärtan!

The world is not always like we want it to...

The world is not always like we want it to be, the life will never be perfect. There is always something we want to change. Why?


RSS 2.0
Test