Nu är Malissa här =)

Nu har de hänt en hel del sen jag skrev sist. Vi har fått våran lilla dotter Malissa bla.

Gick 3 dagar över tiden, vaknade måndagen den 30e november halv 6 av att jag hade värkar. Hade lite småvärkar på kvällen innan och sista kände jag runt två på natten. Men som sagt vaknade halv 6 på morgonen. Låg kvar till kl 6 och då ringde jag mamma och sa åt henne att ta med telefonen ifall de är dags.
Tog därefter ett varmt bad och värkarna va helt okey även om dom gjorde ont.
Kl 07.20 ringde jag mamma och bad henne åka från jobbet och komma för de va nog dags, började få jätte ont och när hon kom strax efter 8 va de brottom. Marwin åkte med henne hem och vi skyndade oss till falun.
Väl där va jag öppen 5 cm och hade värkar med 2 minuters mellanrum.
när vi hade varit där i ca 40 minuter vart jag så himla kissnödig så jag va tvungen å gå på toa, alla va upptagna förutom i duschrummet som låg längst ner i korridoren så vi fick gå dit. Jag gjorde de jag skulle och när jag kom ut från toan va de kört. hade två värkar på rad och de gjorde så ont så jag skrek rakt ut vilket gjorde att bm kom. Hade så ont så jag fick lägga mej på den där gamla sängen som stod i duschrummet och dom undersökte mej. Öppen 10 cm sa dom och sen tog de 3 krystvärkar sen va hon ute.
Han inte ens tillbaka till rummet så dom fick köra in mej på rummet en stund efter att hon kommit ut.
Vist gjorde de ont men de va en betydligt "skönare" smärta eller hur man ska beskriva de mot när jag fick marwin.

född 30/11-09 kl 10.10 vikt:3440g längd 50 cm

Så de gick fort må jag säga och de va skönt i sej för jag han aldrig bli så trött som med marwin när jag fick ligga där i 13 timmar innan han ville kika ut.

Den här tiden sen hon föddes har vi tagit de lungt och haft de skönt hemma, marwin är så duktig och vill gärna hålla i lillasyster och ge henne nappen och sånt så han är jätte duktig kille.
Han blev väldigt stor när lillfröken kom tycker jag men de är ju för att hon är så liten =)
Allt går bra iaf och vi mår bra.


snart är de jul också, ska bli så mysigt. Jag älskar ju julen och nu när de har kommit lite snö är de ännu mysigare =) Har fixat och donat med en massa julklappar på kvällarna när Marwin har somnat men har några kvar som ska fixas. Sen ska de göras en cheescake eller två. Lussekatter, pepparkakor, kladdkaka och christmas cupcakes gjorde jag helgen innan lillfröken föddes. Dock lär jag göra en till kladdkaka för den är uppäten nu, haha =)
Cheescakes åt jag första gången hemma vid marwins farfar faktist och jag bara älskar de. Så gott.
Så de ska göras sen ska de inhandlas en massa julmat men inte riktigt än. Mamma och hennes sambo + mina småsyskon kommer hit på julafton så de ska ordnas med mat också. Sen kommer niclas syster med familj på förmiddagen också iof så de ska ju ordnas till de också. Så de är en del att dona med.
Sen för å inte glömma storstädningen och allt julpynt som ska upp. hehe de är lite å göra men de är ju så mysigt å få pyssla =)

Ne nu ska jag ta å ge Malissa lite mat sen ska vi åka och hämts brorsan på dagis och åka och byta en julklapp som blev i fel färg.

Tänk så mycke minnen som kommer upp när de börjar närma sej jul jämt, minnen med stunder som troligen man troligen/aldrig kommer att få uppleva igen.


RSS 2.0
Test