Snart bf..

Ja nu va de ett tag sen sist igen.
Har väl inte hänt så mycke om jag ska vara ärlig, vi har kommit en bit med renoveringen men är inte riktigt klara än men hoppas komma någon vart när bebisen har kommit och niclas blir hemma ett tag. Dock kanske inte jag kan göra så mycke men han kan iaf göra de =) hihi..
Marwin går på dagis som vanligt och trivs där.
Jag har en hemsk halsbränna, onda foglossningar och är trött mest hela tiden, hoppas att bebisen ska komma snart för om 1 timme är vi inne på bf dagen.
Marwin kom precis på dagen men den här verkar vilja stanna inne ett tag till tyvärr.

Idag har marwin iaf varit på dagis sen hämtade jag honom där och då åkte vi och fikade med sofie samt tog en sväng upp på lilla ängeln och sen in på leksaksaffären. Efter de åkte vi till syrran och hämtade pepparkaksformar och bakade lite pepparkakor här hemma på kvällen innan de va dags att sova.
När marwin hade somnat gav jag mej på christmas cupcakes med white chocolate frosting och nu är jag klar med dom. Får hoppas dom blev goda iaf.
Tänkte att jag skulle försöka sova lite snart också men jag lär ta reda på lite här hemma först innan de och om jag tror rätt kan jag inte sova än på några timmar iaf, sover så himla dåligt. Får hoppas bebisen dyker upp snart för de är inte nå vidare skoj längre.

Ne nu är de dags att sätta far lite.


RSS 2.0
Test