Torsdag.

Hallå hallå!

Har just tagit en välbehövlig dusch efter att ha cyklat 2,7 mil på motionscykeln. Kunde ha cyklat mer men hade inte riktigt tid med de iaf för de behövdes plockas ihop här hemma också.Vi har inte gjort mycke idag iaf, marwin har varit på dagis och sen har vi bara varit hemma.  Barnen sover sött sen ett tag tillbaka och de ska jag också göra snart. Ska se sista delen av idol men sen får de bli sängen för usch så trött ja är.




Mina underbara barn! <3




De är de bästa på hela året är när sommaren är över och hösten kommer. Jag älskar hösten, början av vintern, hela december när man får pyssla och dona inför jul. Tända en massa ljus och mysa ner sej under en filt med massa tjocka tröjor och sockor. En varm kopp choklad eller en Ice coffe i höst mörkret är bara så underbart. Sen för å inte tala om tiden innan jul, jag längtar verkligen till december nu. Ne nu lär jag gå. Trevlig kväll.

Måndag.

Sitter just nu och kikar på "Plastikdrömmar - tonnåringars snabba väg" på 3an, intressant.
Nu på eftermiddagen har jag plockat vindruvor, kokat några liter saft, busat med barnen, lagt barnen, cyklat, druckit en icecoffe, betalat dom där tråkiga räkningarna och kollat på tv. De va min inte särskilt intressanta eftermiddag/kväll hehe =).

I morgon är de dagis för älsklingskillen, jag och lilltjejen ska på öf med sofie och signe en stund innan de är dags att hämta på dagis igen. Lär väl svänga förbi affären också och de ser jag inte fram emot! Är så fruktansvärt sugen på allt möjligt och jag ska inte äta en massa onyttigt så de blir en utmaning. Lätt för andra men jag vet att de finns många som tycker att de är jobbigt att gå och handla när man försöker göra nått åt vikten. Men de är bara köra på och stå emot. Dessa graviditetskilon ska bort!!

Nu ska jag kika klart på tv sen gå och sova.

Söndag.

Hallå hallå!

Behöver väl inte skriva att de va länge sen jag skrev för de vet ni ju redan.
Den senaste tiden har vi inte gjort så mycke, mest bara varit hemma, träffat sabina, benjamin och olivia en sväng, varit på marknad, pysslat och donat här hemma, lagt golv i vardagsrummet, "finrummet", malissas rum och halva hallen har vi också hunnit med. Bara sovrummet, lite i hallen och marwins rum kvar att lägga i nu sen ska de tapetseras i sovrummet och lite utanför sovrummen. Sen är de bara lister som ska upp. Kommer bli bra när de blir klart.

Jag har börjat motionscykla också varje dag, mellan 1,5 mil och 2,3 mil enligt mätaren iaf (30-70 min).
De går lättare för varje dag och jag känner verkligen att de blir skildnad även om de inte syns än.

Hm, har fått hem Marwins nya overall och bådas vantar, väntar på Marwins vinterjacka men den bör komma i veckan tycker ja. Marwin är iaf glad över overallen och den sitter bra. Blev inga bra bilder för han ville inte riktigt vara med på bild.

  

Marwin pussas, massor!


Mys med lilltjejen =)
  

Jo just ja, Malissa har lärt sej gå, nu tar hon många steg själv och går titt som tätt. Hon tog dom första stegen vid 9 månader och 9½ månad tog hon flera steg, nu 9 mån 26 dagar går hon bra och de dröjer nog itne förren hon går hela tiden. Så duktig min lilla flicka!

Lär gå och sova nu.

Älskar mina barn! <3

Onsdag

Natten va allt annat än bra i natt. Marwin somnade inte förren vid 22 tiden för de första och när klockan va 2 så vaknade han igen, troligen så hade han ramlat ur sängen i sömnen eller också va han på väg in till mej och ramlade. Vaken va han iaf och grinade vilket resulterade i en vaken Malissa också.
Strax innan halv 4 lyckades dom somna om igen. Halv 7 ringde klockan men va de nån som orkade upp?
Nix, halv 8 kom vi upp så vi blev någon minut sen till dagis men de är som de är.
Efter lämningen av Marwin passade jag och Malissa på att handla lite, hem med varorna, hämta Marwin på dagis sen tog vi en fika på stan, vidare till öppna förskolan så barnen fick leka lite och där va vi drygt en timme för sen va de dags för Marwin att gå på kontroll på bvc. Allt såg bra ut och testerna gick bra så de är jag nöjd med.
'
Han va även 92 cm lång och vägde 15,45 kg.
Gud va han växer!

Hem och laga mat efter bvc besöket och sen blev de lite tv och bus.

Nu sover iaf barnen och jag har en lugn stund själv, njuter av tystnaden och kikar lite på tv. 
Ska lägga mej snart då ajg är otroligt trött efter gårdagens natt.

så nu avrundar jag här för idag.

 

RSS 2.0
Test