<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Kärleken till er är obeskrivlig!


Söndag.

Slog just ner rumpan en liten stund, håller på att storstäda så jag ska väl fortsätta med de snart.
Förkylningen verkar inte vilja ge med sej riktigt än heller, så drygt.
Och inte kommer Marwin hem idag heller som han skulle ha gjort. Han skulle tydligen sova vid hans farfar och hans fru i natt så han kommer väl i morgon ist. Saknar min lilla kille så otroligt mycke när han är borta!
Men jag har ju Malissa som håller i gång när han är borta så de blir inte helt tomt iaf. Jag är nog lite av en "hönsmamma", oroar mej ständigt och har helst barnen vid mej så jag ser vad som händer och sker, haha.
Skulle nog behöva lite tid för mej själv ibland men de blir de inte mycke än.

Men tids nog kommer nog de också.

Nej nu lär jag fortsätta städa.




Just nu är vi sjuka =(

Hej hej.

Som vanligt va de ett tag sen jag skrev, har varit fullt upp.
Vi har varit på semester och besökt Parkens Zoo i Eskilstuna, Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby, Lådbilslandet på Öland, badat i havet och bara myst några dagar på Öland. Sen har vi varit hemma och grejat lite för att sedan besöka Lådbilslandet i Nykvarn utanför Södertälje (de va inte lika bra som på Öland), efter de blev de tunnelbana in till slussen och färjan över till Djurgården för en eftermiddag/kväll på Gröna Lund i lördags.
Av dom ställena vi har besökt så kan jag säga såhär, Parkens Zoo va väl inte så mycke å se enligt Marwin och inte heller Astrid Lindgrens Värld, han är för liten för att förstå ordentligt och på djurparken va djuren så långt bort så de tyckte han heller inte va speciellt kul. Så nästa år blir de absolut nån annan djurpark. Lådbilslandet både på Öland och i nykvart tyckte han va toppen, dock är de på Öland större men dom håller på och bygger i Nykvart så de blir väl större där med tids nog. Gröna Lund  va också kul tyckte han, åkte massor med karuseller.

Har även tänkt planera in en resa till Junibacken, Fjärilshuset och ett besök på Mulle Mecks park? så småning om.
Vi har hunnit med en del i sommar iaf och de har varit kul trotts några dagar med dåligt väder.

Nu i skrivande stund är de bara jag och Malissa vakna. Sjuka hela högen men Marwin är sämst, feber, snorig, hostar tills han spyr, inge pigg alls. Så jag hoppas verkligen att de går över väldigt snart.

Nu är de snart slut på Augusti också, hösten närmar sej och om inte alltför lång tid så kommer vintern. Jag har börjat handla vinterkläder redan trotts att de bara är augusti men jag vill inte behöva köpa allt precis innan kylan kommer dels för att jag vill ha vinterkläder innan vintern och dels för att jag tycker att de är smartare att dela upp de så slipper de bli så dyrt på en gång.

Än så länge har barnen fått varsin ny mössa och om 1-2 veckor kommer även vantar och overall åt Marwin.
Allt från didriksons.
                         Biggles Zip Mittens Vintervante199:-                         Biggles Zip Mittens Vintervante 199:-

                                                                  Tignes Printed Coverall Vinteroverall999:-

Marwin ville ha en grön overall så de ska han få, han kan visserligen ha sin han hade förra året men den nya är en storlek större så den kan han ha hela vintern. Sen är de alltid bra med ombyte =)

Malissa ska få en ny overall hon med men jag har inte riktigt bestämt mej än vilken de blir. Varorna finns inte i lager ännu men dom skulle komma om 1-2 veckor så de blir bra de.




Föresten så har Malissa lärt sej stå själv nu i flera sekunder, helt utan stöd. Hon går även mellan möbler och runt bort. Så här går de undan =)




RSS 2.0
Test