Sjuklingar.

Gårdagen va lugn, åkte och kikade en sväng på jysk bara, blev dock inget fynd.
Hela kvällen spenderades på soffan istortsett. Trött och slut efter natten mellan sön-mån då Malissa inte sov mer än 2 minuter i streck ungefär. Tappade nappen hela tiden och bara grinade och hostade så de va inte konstigt att vi va trötta igår kväll. Malissa sov i min famn igår kväll iaf men sov inte så jätte bra endå så när vi la oss fick hon sova bredvid mej, vek ihop ett tunnt täcke och la under hennes överkropp så hon skulle ligga lite högre med huvudet och de verkade funka. Hon åt bara en gång i natt och sov ända tills Marwin spydde ner hela sängen så jag va tvungen å flytta på henne. Så idag har Marwin spytt ner hans säng, våran säng och golvet neranför sängen samt golvet i köket. Så tack och lov att de finns tvättmaskin.
Malissa spyr också en massa men de gör hon ju vanligtvis också så de är svårt å veta om de är pga sjukdom eller inte. Hoppas verkligen de går över snart för de är inge kul alls när barn är sjuka, tycker så synd om dom.

Så idag blir de inge dagis och i morgon blir de inge bvc heller. Malissa skulle ha tagit 2 månaders sprutan förra veckan men då va jag sjuk och nu är hon sjuk så då får hon inte ta den. Dom måste ju va friska.




   

Inte de lättaste å ta kort på dom tillsammans längre, Marwin är livrädd att Malissa ska spy på han så han vägrar för de mesta. Underbara barn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test