Ny vecka, Bilbarnstol?

God  morgon måndag.
Här hemma äts de både frukost och välling för fullt.
Solen skiner och himlen är blå ute, känns riktigt skönt.
Får se om vi går ut här hemma idag eller vad vi hittar på för nått.

Jo glömde skriva igår att vi kikade på ny bilbarnstol åt Malissa också, de är väl dags om inte alltför länge att byta. Hon gillar inte den hon har nå vidare, iaf inte när man sätter henne i den. Men hon somnar oftast när hon hamnar i bilen och man åker men innan de är hon inte nå vidare nöjd och vaknar hon när man åker händer de att hon skriker tills vi tar ur henne, hon vill sitta mer upp så att hon ser. Babyskyddet hon har är en akta graco logico, har varit supernöjd med den trotts att jag tycker att den är väldigt tung. Fick den av pappa när jag fick Marwin så båda har haft den.

Marwin köpte vi en Akta graco duoflex åt när de va dags att byta, de är ju en kombistol som man kan ha frammåtvänd också när de är dags för han att vändas. Den tyckte jag dock inte va värskilt bra när han va mindre, när vi bytta till den för han satt så himla rakt i ryggen. Den blir visserligen att sitta mer lutad om man har den fram men fram kan vi inte ha den pga airbag så han sitter bak, kanske att den stolen passar bättre i nån större bil med mer plats i för den den tar väldigt stor plats när de är en kombistol.
Nu när han är större fungerar den iaf bra och han sitter bra i den.

Åt Malissa har vi kikat på en Maxicosi mobi, tycker den verkar bra och Marwin har en sån när han är vid pappa/farmor och han sitter bra i den. Så vi ska nog köpa en sån åt henne. Den kan hon ha lite kortare än kombistolen Marwin har eftersom man inte kan ha den framlänges men när hon är så stor har Marwin redan blivit för stor för den han har nu så då kan hon ta den han har.

Maxicosi Mobi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test