Måndag.

Idag har jag och Marwin varit och handlat, kikade på stan en sväng så jag passade på att köpa jeansen åt han som jag så länge har kollat på. Fanns bara ett par i hans storlek kvar så de va lika bra. Sen böev de lite mer åt båda barnen men de får dom inte förren till jul. Japp, jag har börjat handla julklappar redan för jag tänker inte vara ute i sista minut i år. Jag vill ta de lungt, tänka igenom vad som ska inhandlas, slå in och pyssla i lugn och ro och inte bara stressa, köpa något bara för att man inte hittar något annat och sen slå in de och paketen ser ut som skit tänkte jag säga, haha. Men jag menar att jag vill att de ska synas på mina paket att jag har lagt ner tid och känsla i mina paket, dom ska vara lite personliga och fina, de tycker jag att man kan unna dom man ger något.

Efter de fick vi besök av mamma och småsyskonen så de blev lite fika och massa bus.
Nu lär jag ta och lägga mej, skulle ha lagt mej för en bra stund sen men va tvungen å kika efter en jacka men utan resultat. Nej, natti natt.

Onsdag.

Igår kväll va jag på möte och de va riktigt kul. Jag ska nämligen börja sälja Party Lite.
Tror de kommer bli kul och jag behöver va lite från barnen ibland. Malissa har haftbarnvakt 2 ggr och igår va hon och marwin hemma med niclas själv för första gången och de gick jätte bra. Så nu har de släpt en tung sten från mina axlar nu, första steget är avklarat så nu blir de nog lättare för varje gång jag är ifrån barnen. Man måste få ha lite tid för sej själv ibland och göra sånt man tycker är kul. De är bra för både mej och barnen att få sakna varandra lite ibland.

Natten va iaf okey i natt och barnen har sovit hyfsat, vi har ätit frukost, busat lite och nu tänkte jag sätta mej och skriva en CV. De är väl dags att söka nå jobb snart. Resten av dagen blir de nog inte så mycke mer än att vara hemma.

Va ska ni göra idag?


Tisdag.

Behöver inte skriva att de va 2 veckor sen jag skrev för de vet ni ju redan.
I torsdags va vi på vilgott och lekte, fredagen va vi på arke, lördagen spenderades hemma vid zara och familjen så barnen fick leka lite. Inge bråk alls på hela dagen, dom lekte så snällt så alla 4a. Va också ljus party på eftermiddagen vid dom så jag passade på att köpa två saker. Men vad kan jag inte skriva nu eftersom att de är julklapp, hehe. Söndagen blev de en vända till IKEA och även kik i lite andra butiker. Igår va vi hemma, blev inte så mycke på förmiddagen, eftermiddagen va vi och handlade lite och sen kollade jag om jag skulle hitta nån vinterjacka åt malissa men de va ingen jag föll för alls så jag letar vidare. Hon får ha skaljackan med en tjockare tröja under så länge. Är de alltför kallt så får hon ta overallen.
Va vi gjorde dagarna innan torsdag har jag redan glömt så de va nog bara de vanliga dagis för marwin och inte så mycke mer.

Igår kväll började barnen bli lite gnälliga och hostade så jag hade mina aningar om att natten skulle bli lång och vist hade jag rätt i de. Båda två hostar, snorar och Marwin har haft feber i natt, eftersom han vägrade sova i sin säng så har han sovit bredvid mej men trotts de har han nog vaknat 7-8 ggr och varit ledsen. Malissa har "bara" varit vaken  4-5 ggr va jag minns iaf. Hoppas på att de går över fort iaf och att de inte blir nå mer än så här. Jag har hällt i mej Kan Yang (stavas?) så jag hoppas att jag klarar mej om inte annat så hoppas jag att de blir lindrigare iaf. De blir nämligen att rinna ur ögonen på mej när jag blir förkyld och då ser jag ingenting om jag inte är där de är mörkt och de går ju inte när jag har barnen. Kan Yang brukar göra så att jag slipper de rinnande ögonen och de har även gjort att förkylningen har avtagit fort när jag har druckit de så för mej funkar de iaf.

Idag blir de väl inte många knop här hemma, ska plocka ihop lite, passa upp och mysa med mina sjuklingar.


Måndag igen.

Då va de måndag igen då. Helgen bestod av kalas på lördagen, lek och bus på söndagen med en liten kort sväng till lekparken i stan. Mer än så blev de inte den här helgen men de kan va skönt de med.
Idag är vi hemma, bussar, leker, bråkar och grinar, precis som de ska vara med två små barn med andra ord.
Resten av dagen blir de nog samma sak men till kvällen ska vi ta oss en promenad iaf.
Kolla vad vi ska äta till lunch nu så vi får lite mat i magen.

 

RSS 2.0
Test