Ultraljud...

Kan ju börja med att igår när vi va på väg hem så small de till i bilen, vi stannade och kollade vad de kunde vara och de droppade olja. Så vi åkte hem för niclas va tvungen iväg till jobbet. Han fick ta deras pendlar bil dit så jag fick åka till syrran och jens så han fick kika om han kunde se nått.
De som small va acn som gick sönder, vart ett stort hål i slangen så nu funkar inte acn. Hemskt i denna värme men jaja.
I morse va niclas till volvo så dom fick titta för jens hittade ingenstans den kunde läcka och dom kom fram till att de som droppade va olja från kompressorn till acn. De hade tryckts ur samtidigt så de va inget som läckte från motorn.
Så de va skönt.
Va riktigt orolig hur vi skulle komma till falun men de löste sej ju.

Väl i falun fick vi vänta nästan en halvtimme innan vi fick komma in. Allt va iaf bra med bebisen och de är en. Fick ett nytt bf också 8 dagar senare än enligt sista mensen så nya bf är 27/11-09. Är alltså i vecka 18+3 idag bara.
nde hon inte se för bebisen hade navelsträngen mellan benen. Haha verkar inte som att mina bebisar vill att jag ska veta nått innan ankomsten =)

När vi kom hem så kom syrran och jens hem med marwin så vi gick ner och köpte lite frukt och glass, melon och banan bla. Bra för marwin att äta melon när de är så varmt iaf så de är iaf bra.
Niclas åkte till jobbet direkt, vi tog lastbilen hem från borlänge så han slapp åka fram och tillbaka, nu va de bara åka vidare till karlsborg så han åkte direkt så han skulle kunna sova en stund där. Blev ju inte så många timmars sömn när vi skulle iväg idag.

Sen denna värme, den tar kål på oss! De är så varmt om nätterna så varken jag eller marwin kan sova ordentligt trotts att dörren är öppen. Och på jobbet är de rena bastun, hur sjutton ska man orka jobba när dom inte ens har så de kyler lite. Får man plocka är de olidligt, jag har inte vickat än men gör jag de så är de ju kört.

Ne nu ska jag kika lite sen lägga marwin, får se om han vill somna idag. Han har krånglat sen han kom hem i söndags och de är inte de minsta kul! Han vägrar sova och skriker och grinar hysteriskt hela tiden och ligger man inte i sängen med han så går han upp och börjar leka. Beror nog mycke på värmen får jag hoppas och att de är ljust när han ska sova.

Föresten, marwin är känslig mot mygg och krottbett också, han kom hem i söndags så va ena ögan nästan helt igensvällt på han och de andra va svällt på undersidan och vid näsan. De såg hemskt ut, tyckte så synd om han men nu har de lagt sej helt idag. Skönt för han.

RSS 2.0
Test