Passa på och tävla.

Klicka på bilden
För att delta i tävlingen klickar du på bilden!

Jag är med och tävlar hos
(Pixiekids), tävlingen avslutas idag så vill du vara med snabba dej.
10 presentkort på 1000:- ska lottas ut så var passa på, snabba pengar nu såhär lagomt till julen. Allt du behöver göra är att anmäla dig till nyhetsbrevet hos .

(PixieKids) har även fått in nya ekologiska kläder från Duns
samt att det kommer lanseras en ny tävling under nästa vecka där man kan vinna presentkort på How To Kiss a Frog.

Jag gillar allt med Pixiekids kläder, dom är snygga och bra för barnen, samt att jag har hört att dom är väldigt slittåliga och de är ett stort pluss.

Får inte länkarna att synas så dom står innom (   ) De är alltså hos Pixiekids jag tävlar och deras länk finns innom ( ).

Julskyltning..

Jahapp, då va söndagen snart slut då.
Jag har varit med syster och jens på julskyltning här i stan och kikat lite. Tycker de är så mysigt men de kändes inge kul när marwin inte va med.
Vi åkte iaf till rusta och kikade och till berge och efteråt och kikade. Sen åkte vi till mamma och hämtade lite saker jag skulle ha.

Nu ska jag iaf greja lite hemma..

Söndag..

I fredags kollade jag på IDOL, johan åkte ut. jaja, va ju inte så mycke mer med då. Kevin är kvar och de är bra iaf för han kommer ju vinna =) haha.. hoppas jag..
Igår, lördag kollade jag på stjärnor på is, synd att Tony åkte ur. Han är ju så rolig =)
Idag, hm. Jag har bytt gardiner i köket, blev ju sådär. Dom är lite för genomskinliga men de får väl gå.

Kan ju skriva vad jag har ätit också under helgen.

I fredags: entrecote med klyftpotatis och stekta grönsaker.

Entrecote
paprika (gul,röd,grön)
färska champinioner
klyftpotatis
beasås

Stek entrecoten efter smak, blodig, medium eller genomstekt. Jag föredrar medium för annars blir den lite seg.
Krydda med paprikapulver, svartpeppar och paprikapulver.
Skär sedan paprika i lagomt stora bita och dela champinionerna i 4 delar om de är små, är de större så dela i flera bitar.
Jag kryddade med paprikapulver och kycklingkrydda då jag tycker att den är god till grönsaker och passar bra till.
Lägg klyftpotatisen på en plåt och låt stå i ugnen tills dom är klara. Ställ in dom innan du börjar med köttet så är de klart samtidigt ungefär.
Serveras med dom stekta grönsakerna och beasås.

Entrecote är en av mina favoriter har jag märkt. Har ätit de ofta nu. Kyckling är också en helt klar favorit men de har inte blivit så ofta nu, ska ta å göra en kycklinggryta nån dag, de vore jätte gott.
Sen gillar jag vanlig husmanskost, de är också gott. Så jag äter inte dyr mat  varje dag
(som entrecote som kostar typ 190:- kg, Dock blir de ju inte så dyrt när jag är själv vilket är tur.)
utan de blir mycke billig mat också då man just nu kring advent och närmare jul får äta lite billigare mat eftersom alla julklappar ska inhandlas. Jag som ensamstående är ju inte gjord av pengar.
Till jul blir de ju inte så mycke handling av mat för då är vi ju inte hemma så mycke, ska till pappa och sen till mamma å så. dessutom tröttar jag på att äta julmat flera dagar i rad. Vist några går bra men inte typ en hel vecka.
Sen är de  nyår, då ska jag höra med syrran om vi ska fira de tillsammans, äta nån god mat och ha trevligt.
Annars vet jag inte vad jag ska hitta på, hm.. Tyvärr så är ju inte marwin hemma utan han är vid hans pappa då. Tråkigt tycker ja men han lär ju ha honom lite han med. =( Mammas lilla pojk som förövrigt kommer hem idag, längtar så efter honom!

Igår lördag blev de pasta och köttfärsås (som niclas lagade)

Köttfärs
krossade tomater eller passerade tomater
lök
pasta

Sätt på vatten till pastan först.
Stek sedan köttfärsen och lök som du har skurit i mindre bitar.
Krydda, i vårat fall med grillkrydda, paprikapulver, vitpeppar.
(vitlök om man är som mej men de illar inte niclas så de blev inge med de igår)
Tillsätt tomaterna och låt puttra tills spagettina är klara.
Serveras med lite ketchup och eventuellt grönsallad om man vill.

Till efterrätt har vi ätit "sitting bull"s glass med varma hallon.
De är vanlij och jordgubbsglass med strössen, jätte god.


Jag har tänkt på en sak, när man har fått barn så blir man så mycke annorlunda. Man växer så mycke som person och man växer in i rollen som förälder. Förut om man fick sitta hemma en helg så vart man, eller iaf jag nästan helt tokig. Jag vart så rastlös. De va tvynget att hända något hela tiden, umgås med vänner, ut och festa nån gång ibland, men jag hatade att sitta hemma själv. NU sitter jag mer än gärna hemma, är väldigt sällan ut (vilket jag inte saknar), många av vännerna umgås jag inte med längre, känns som om dom inte vill umgås pga att jag har marwin, alla har lixom glidit bort sen jag fick barn. Tråkigt tycker jag men de är ju så. Dom vännerna kanske kommer tillbaka när dom själva får barn och inser att de faktist inte är så hemskt att vara hemma på helgerna, att man faktist kan ha kul och trevligt endå.
Men dom säger ju att man ska vara barn och roa sej så länge som möjligt. Alla är vi väldigt olika och för mej är de roande och ha barn, jag har varit barn och jag är fortfarande ett barn när jag leker med min son. De är inget jag har tappat för att jag har fått barn och vist kan jag gå ut och roa mej ibland om jag vill de men jag har helt enkelt ingen lust att göra de. Jag är barnledig varannan helg men inte är jag ut för de heller. Jag är hemma och jag trivs med de. Jag har gärna marwin hemma på helgerna men hans pappa vill också träffa honom så därför är han där. Inte för att jag ska ut och roa mej som vissa verkar tro. De händer nån enstaka gång och sist så va jag och sofie ut och åt på china sen gick vi vidare till silver dollar men vi gick hem runt 12 tiden så jag är ju knappast ute för att "supa mej full" som endel verkar få de att låta. Så nu har jag förklarat de ganska bra tycker jag men för att göra de lite lättare för er som inte förstår så:

Jag har gärna min son hemma på helgerna men han måste få träffa hans pappa.
Jag är hemma när jag är barnledig och inte "ute och super mej dyngrak".
Går jag ut är de för att ha trevligt och umgås med mina få vänner vilket händer väldigt sällan.
Och föresten så har inte andra med att göra vad jag gör när jag är barnledig.

Så ni som snackar skit och skriver dumma komentarer kan lägga av. Jag tar inte åt mej av de!

Ne nu ska jag slå in lite fler julklappar åt marwin.
hoppas ni får en trevlig söndag i de absolut fina vintervädret, REGNET, suck..
Vill ha snö NU!



Idioter!

Pga att någon/några är in på min sms och hotmail har jag nu bestämt mej efter flera försök av nytt lösenord att jag har bytt e-postadress och msn. Jag har lagt till dom jag hade förut och är det någon som vill ha min nya adress så skriv en komentar här på bloggen.

IDioter de finns som inte kan låta bli andras saker!

Ice road truckers..

Aj aj aj va mitt huvud verker. Gör riktigt ont!
Så nu ligger jahg halvdeckad i soffan och kollar på ICE ROAD TRUCKERS =)
Riktigt modiga män som kör.

Ne nu ska jag kura ner mej i täcket igen oh fortsätta kika.
Natti natti..

Torsdag..

Idag har vi varit med mamma i Borlänge och kikat. Har köpt lite men vart riktigt besviken. Tyckte att dom hade jätte dåligt utbud av de mästa just nu. Vet inte om de va jag sokm inte va på humör för å shoppa eller om de verkligen va klent idag.
Jag köpte iaf två toppar och en t-shirt till mej som gick på sammanslagt 129:- topparna 15:-/st och t-shirten 99 så de vart billigt och bra. De va rea och sen halva reapriset så de tyckte jag om =) haha.
Sen blev de lite små julklappar åt marwin samt åt min lillasyster evelina och marwins farmor och bonus farfar.
Så nu är de 3 stycken som är helt klara, 4 stycken som jag vet vad jag ska köpa till och 5 stycken som jag inte har en aning om vad jag ska köpa till. Så de minskar sakta men säkert =)
Men än är de ingen brådska. Ska fundera ut vad jag ska köpa åt dom där 5 som är kvar och sen leta efter lite mer åt marwin bara för än så länge så är de bara 7 paket. har endel till saker som han ska få som jag har kikat på. så de hinns gott och väl..

Sen kom niclas förbi en sväng innan han for till jobbet, stackarn är sjuk. Förkyld och hade feber men de fanns ingen annan som kunde hoppa in och köra hans skift i natt så jag får hoppas de går bra endå.
Dock inge kul alls när de är halt och jävligt och han sitter och kör sjuk. Man är ju inte världspigg då och de är lätt att man tappar koncentrationen och de får man ju inte göra när de är halt och jävligt!
Hoppas de går bra iaf!

I morgon kommer marwins pappa hem igen efter 2 veckor i usa.

Ne nu ska jag lägga mej på soffan en stund för min rygg går snart av, har så jäkla ont.
Så ryggont, huvudverk och mens samtidigt. Ingen höjdare kan jag lova..




Onsdag kväll..

Idag har vi bara varit hemma, haft besök av niclas en snabbis och sen syrran och jens.
Annars så har vi bara busat och lekt hela dagen.

I morgon ska vi med mamma till borlänge och kika. En heldag hade vi tänkt. Får se om syrran ska med också, de visar sej. Nu ska jag iaf gå och lägga mej, internet är så jäkla segt idag, suck.
Natti natti..


Onsdag..

Onsdag idag, shit va dagarna går fort. Snart helg IGEN! Tycker de är helg hela tiden och lika fort som helgen kommer är den över igen. Jag tycker inte att de är kul när de är så, jag vill njuta av dagarna men de hinner man knappast med.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Känner att jag LÄR städa men jag har ingen ork eller lust till de idag. Känner mej helt tung i huvudet efter natten. Marwin har fått en tand så jag tänkte att då kanske han inte knölar nå i natt. Men de gjorde han så unda om de är en till på g kanske.
Fick iaf sova lite och inte nog med att han krånglade så har jag fått mens i natt så när jag klev upp i morse så rann de efter benen. Inte särskilt mysigt vill jag lova. Och de jobbiga är att när de sätter igång ordentligt så blir de så fast jag har dubbla skydd, dvs både tampong och binda. Men inte fan hjälper de heller.
Jäkla skitmens. Va så skönt när man va gravid och inte hade nån =) haha..

Ne nog om de där nu. Himlen ser väldigt mörk ut en bit härifrån. Hm, oväder på g?
Vill inte ha nå oväder. De är bra som de är nu tycker jag, snön ligger på marken, någon minusgrad bara, bara solen som fattas så hade de varit fint.

Och på tal om ingenting såhär bara så rekomenderas de att man ska handla julklappar efter lucia för då kommer de vara mycke rea på de mästa eftersom konsumenterna måste rea ut varorna för att kunna betala leverantörerna nu när de är lågkonjuktur eller vad de nu heter. Så efter lucia ska man tydligen passa på då de tydligen skulle bli som mellandagsrean. De passar mej fint för jag gillar rea =) haha..
Men sen va ju frågan den bara, vad ska man köpa åt alla?
Jag har en julklapp klar och de är till en av marwins fastrar. Resten ska ju också inhandlas.

Jag har iaf hittat lite på nätet, funderar köpa de till vårat hem men också till en annan då jag tror att hon skulle gilla de. Ja vi får se helt enkelt. Nånting lär jag väl hitta på iaf...

Pyssel...

Nu sover marwin, han har sovit en timme snart och inatt sover han nog bättre för vet ni vad? Sötnosen har fått sin första tand, den har kommit upp idag så den syns =) De är därför han har varit knölig på nätterna nu i några nätter.
Så kul att han fått en tand tycker jag, 4 dagar innan 9 månadersdagen.

Jag har pysslat lite vilket jag tycker är jätte kul. Allt som har med pyssel att göra är kul =) Har tagit min gamla orkidé som säkert snart blommar om, förhoppningsvis iaf för de har kommit nya skott på den. Sen enminijulstjärna, en julgris, lite kvistar och stenar. Riktigt nöjd med den! sen har jag ätit lite glass och just nu kikar jag på Andra Avenyn. Verkligen ett bra program =)

Lägger in lite bilder iaf.





Sen kom jag på att jag glömde skriva att när vi va på dollar idag fick Marwin en komentar.
"Men gud vilka blåa och fina ögon han har"
Ja dom är lika blåa som mina, dock syns de inte på dom här bilderna men nån dag ska jag ta en som de syns på.
Måste ha en vanlig kamera bara för de funkar inge vidare med färgerna när jag tar med telefonen.


Tisdag eftermiddag..

Idag kom niclas hit så vi tog en promenad till dollar och kikade lite. Köpte inge mer än tvättservetter men de va riktigt skönt att gå. Lagomt kallt och marwin tyckte också att de va skönt.
Så vi ska nog börja ta en liten promenad nu varje eftermiddag. Brukar vara lite dålig på de annars, blir långpromenade ibland men inte varje dag tyvärr.
När vi kom hem lagade jag lite mat och bjöd på för Niclas skulle iväg till jobbet så nu har han nog åkt dit eller också är han påväg.

De blev pasta med baconsås idag.

bacon
purjolök
milda minimat (grädde)
soja
spagetti

Skär och stek bacon och purjolök, tillsätt grädde och lite soja, låt koka tills purjolöken är mjuk.
Serveras med spagetti.

Sen finns de en annan variant av den som mamma jämt gör.

Rimmat bogfäsk (oskivat i bit)
purjolök
grädde
bandspagetti

Skär bogfläsket i bitar och purjolöken likaså.
Stek tills de fått färg och tillsätt sedan grädden.
Häll i lite salt om man vill ha de mer salt.
Koka bandspagetti (tagliatell kanske de heter)
Och blanda sedan ihop allt i samma kastull.

Båda är goda men den nedersta är godast men även något dyrare.

Nu har mörkret lagt sej och vi har tänt en massa ljus hemma samt ljusstaken i vardagsrummet så nu är de riktig mysstämmning. Så nu ska jag och marwin mysa och leka lite.

Kan också säga att marwin stog helt själv upp i sängen i morse så nu kan han ställa sej  själv i den också =)


Tisdag..

Tisdag idag, snön ligger vit ute på marken, de blåser väldigt lite, skulle gissa på någon minusgrad bara.
Vi har ännu inte varit ut idag, får se om vi tar en promenad lite senare kanske.
Marwin ska sova en stund nu så jag ska städa och plocka lite. Behövs verkligen nu tycker jag.
Man vill ju ha städat och fint och speciellt nu när de är lite julkänsla över de hela också.
Såg att de va fler än jag som fuskat och tagit fram julsaker redan. Själv tog jag fram dom i söndags och de blev så mysigt. Ljusstaken tog jag fram igår, en av dom iaf. Den har jag nu i vardagsummsfönstret och oj så härligt de va igår kväll när de va mörkt och den lyste. Kan också upplysa att jag vägrar ha en i plast, tycker dom är hemska så i vårat hem så är de träljusstakar. I vardagsrummet en blå, typ galleblå om nån vet vad de är för färg? Lite gammaldags iaf. Och i köket ska jag ha en grön och röd ljusstake. Passar bra då jag vill ha lite gammalt, älskar lantligt och romantisk stil.
Inredning med en blandning av gammalt och nytt i ljusa nyanser är bara så snyggt!



Baka pepparkakor..

Idag har vi varit vid mamma och bakat pepparkakor med mina småsyskon.
Skoj tycker jag och marwin va också med och kavlade lite deg samtisigt som han passade på att smaka lite på den.

Nu sitter jag iaf och kollar på 4an. En dokumentär om en man som väger 500 kg. Hur 17 kan man låta de gå så långt?
Ja de undrar jag!?

     
 
Mammas pojk är så fin!!!!
Nu ska jag fortsätta kika på dokumentären..

VARNING!

VARNING, ringer de ifrån 118 700 svara inte. Samtalet kostar tydligen 5000:- om man svarar!

Sprid detta vidare så slipper folk betala de höga priset!

Måndag...

Morn morn.. Redan måndag. Himlen är grå och dom stora vita snöflingorna yr i luften, de blåser kraftigt ute.
Verkar som om ovädret kommer hit nu under dagen och inte i natt vilket jag isf är glad för.
Gillar inte när de är oväder, när blåser och snöar kraftigt, de blir trafikstockningar, folk krockar och åker av vägen, energibolagen får problem med att de blir strömlöst på vissa ställen, plogarna kör för fullt för att hålla vägarna rena men ändå hinner dom snöa igen på en kort stund så alla som ska fram får problem, alla lastbilar med leveranser blir försenade mm så oväder gillar jag inte!

Får hoppas att de ger sej till kvällen och natten iaf, vet att de r många oroliga som sitter hemma medans deras partner är ute efter vägarna. Själv tänker jag mäst på niclas, blir lite orolig. Dock är de ju bara min bästa vän men lika orolig är jag för de! Jag har jämt varit orolig av mej och jag kan säga att så kul är de inte, men va gör man? Inget man kan göra något åt direkt.

Ja snön yr iaf utanför fönstrena och marwin kollar på "bomba" på tv samt leker med lite leksaker.
Min lilla gubbe är så duktig, nu kan han sätta sej upp själv om han ligger ner, wii va de går frammåt för han =)

Idag ska jag diska när han sover sin lur, har massor med disk känns de som och den vill jag ha bort, sen skulle jag nog behöva plocka ihop lite och dammsuga men de får vi se om jag har nån lust och ork till.
Sen tänkte jag baka lite pepparkakor med mina småsyskon på eftermiddagen. De gör vi inför varje jul och sen nån dag ska jag baka lite lussebullar/lussekatter  eller vad man nu säger. Antar att de är olika på olika ställen.

I morgon ska vi iaf troligtvis till sabina och benji så dom får leka lite. Dom behöver ju träffa andra barn ibland och dom är ju nästan jämngamla så de är kul.

Ne nu ska jag ta tag i den där tråkiga disken! Bläää..

Efterlysning!




ALLA håll ögon/öron öppna och kontakta 0736363099 / 0736138840
om ni vet hört eller nånting från JIMMY BÄCKMAN de senaste 2 dygnen.

Han är försvunnen sen i fredags 21/11. Rikskrim kommer till Ludvika idag för att söka efter honom.

Han är 22 år gammal och bor i Ludvika. Sprid det här vidare .


Han är försvunnen sen i fredags 21/11. Sågs senast på krogen solo i här i stan, Han är nu efterlyst i polisens alla system


Mammas gullunge!

Nu har min underbara son kommit hem så nu har vi busat lite. Nu står han vid bokhyllan och pillar med mina dvd filmer och kikar på tv lite då och då =) Så himla söt och duktig han har blivit mammas hjärtegull.

Tänkte jag skulle lägga in lite söta bilder, va barn kan göra roliga och konstiga mine ibland. så sött.
Så här kommer några bilder på min stora kille =)







Mamma Älskar Dej!

Söndag..

Igår kikade jag på stjärnor på is, ja de är väl inte de bästa programmet men ändå kul å se. Tycker att de är riktigt kul att tony är kvar då han faktist va helt nybörjare från början. haha..

Sen kikade jag på en film som gick på 4an, slutade 01.10 och då började nya sesongen av ICE ROAD TRUCKERS och de va jag ju bara tvungen å se. Riktigt bra serie, modigt att dom törs åka ut på havet när dom vet att de finns stora risker att man åker igenom. Dom är modiga och någon lär ju som sagt göra de arbetet också även om jag aldrig skulle riskera att åka i havet pga av att isen inte håller eller få stå och laga saker i den extrema kylan. Tur de finns dom som vill göra de iaf =)

Nu har jag nyss duchat och nu gör jag inte mycke mer än längtar efter min son som kommer på eftermiddagen idag.
Min lilla sötnos!

Å idag ska jag unna mej en pizza, är så jäkla sugen på de. En kycklingkebabpizza med isbergssallad, gurka och tomat. Så himla gott. De är nog godaste pizzan. Va ju faktist inte mer än ca 5 år sedan jag lärde mej äta pizza. Innan de kunde jag spy bara jag såg nån annan äta de där flottiga, slibbiga pizzan men nu finns de vissa jag tycker om. Dock är ju sallad fortfarande favorit men ibland är de gott med pizza också.
Och någonting mer jag är riktigt glad över är att jag har alltid haft fobi för å äta när de är folk i näheten men den har försvinnut totalt nu. KAnske låter jätte löjligt men jag har bara kunna ätit med familjen och dom näsmaste vänerna.
Sen träffade jag min sons pappa och vist de tog ett bra tag innan jag tordes äta i deras närhet men de gav mej nog en knuff så nu går de bra..
haha.. va fjantig man kan vara ibland..

Nu ska jag fixa lite käk...


Lördag...

Lördag idag, håller på å tvättar lite nu medans jag är barnledig. De är ju så jobbigt å släpa med både tvätt och marwin eftersom tvättstugan ligger en liten bit bort. Så då ska man först släpa ner allt för 3 våningar, i med marwin i vagnen och sen ska tvätten med. Sen ska man släpa med de bort till tvättstugan så man kan tvätta och torka de. Sen ska man hem igen, samma visa igen. Och vill man dessutom inte sitta i tvättstugan och vänta så får man släpa därimellan också och de gör INTE jag när marwin är med utan då stannar vi där tills de är klart.
Nu när jag är barnledig kan jag tvätta i lugn och ro och gå hem imellan maskinerna vilket är så skönt. Dock är de väldigt dåligt med tider på helgerna så jag hade tur och fick en idag mellan 10.30-14.00.
Vi har ju som sagt 4 tider och inte 3 som de brukar vara. Vi har:
07.00-10-30    10.30-14.00     14.00-17.30     17.30-21.00 

Nog om de.
Igår kollade jag på IDOL och yeeeees, rätt person åkte ut tycker jag. De är nå speciellt med anna som jag inte gillar. KEVIN ska helt klart vinna och de tror jag också att han gör. Han är bra på alla sätt.. Han kan sjunga, vet hur man ska röra sej på scen, rolig mm.. ja han är en värdig vinnare tycker jag!

I kväll blir de till å kika på tv då med, Stjärnor på is. Har inge bättre för mej så de får bli de efterom jag har lite klent med tv-kanaler. Jag har klarat mej över 1 år nu med bara dom vanliga som 1,2,4,svt24 och barnkanalen så då klarar jag mej nu också. Saknar faktist inte dom andra kanalerna heller. Jag har iaf fullt upp med att leka och busa med min son om dagarna och då vill man ju inte sitta å glo på tv heller. När han sover surfar jag runt lite på internet, städar och plockar, kollar på de som visas på tv eller någon film. De fungerar bra för våran del med dom kanalerna och tvn är faktist inte allt =) Sen pratade jag lite med sabina i natt, kunde inte sova. Så trevligt och skönt å ha henne att prata med!

Igår kan jag även berätta att jag gjorde fyllda paprikor till middag men den här gången hade jag kyckling i också=)

Paprika
köttfärs
kyckling (jag använde färdig salladskyckling)
bacon
purjolök
cream freich
krossade tomater
ost
ris

dela och ta ur paprikans innehåll men behåll stjälken för annars åker fyllningen ur där.
Skär bacon, purjolök och kyckling i småbitar och stek tillsammans med köttfärsen, tillsätt paprikapulver, sweet chilisås, svartpepar och om man gillar de, lite vitlökspulver.
Blanda cream freich och krossade tomater, lite salt och peppar.
Häll såsen i en ugnssker form.
Fyll paprikorna och ställ dom i såsen, stö över lite ost över paprikorna.
Låt stå i ugnen på 200 grader tills dom har fått fin färg.

Koka samtidigt riset som blir bäst om de är jasminris.
Servera med en grönsallad (Jag brukar ha beasås och vitlökssmör till också, supergott)

Till efterrätt gjorde jag hallonmousse med färska hallon och daim. Mums..


Till lunch blir de rester av de, haha.
Och till middag i kväll ska jag göra spagetti och köttfärsås med tomater och italienska ostar för de är jag så grymt sugen på. Så himla gott!


köttfärs
krossade tomater med italienska ostar (färdig pastasås)
spagetti

Koka spagetti.
Bryn köttfärsen och lök i småbitar.
Krydda med grillkrydda, svartpeppar, vitlökspulver, paprikapulver
tycker man som jag om vitlök (många avskyr de men jag älskar de)
kan man även ha färskpressad vitlök i, de blir ännu godare.
Dock kan man ju skippa de om man ska ut bland folk då de inte luktar allför gott, haha =)

servera med grönsallad och ketchup, allternativt riven ost till.


haha låter som om jag är värsta onyttig med massa efterätter och så men vet ni vad. Nån gång ibland får man unna sej de och för mej så blev de den här helgen. Jag äter aldrig godis annars och sällan chips.
Glass nångång ibland och sällan fikabröd. Så lite gott kan jag gott unna mej ibland tycker jag även om jag igentligen inte behöver de =) haha..



Nu snöar de lite ute också, gud så mysigt. Vill att de ska komma mycke snö nu så vi får lite julstämmning för vet ni vad, de är bara 32 dagar kvar till julafton. 8 dagar kvar till den 1 december. Sen fyller min lillebror år den 17 december och marwins faster julia den 5 december tror ja de va om jag inte mins helt fel.
Så de är lite å stå i nu i december med julklappshandling och allt som tillhör julen.
De kommer bli bästa julen någonsin i år. Att få fira den med min älskade son betyder så mycke! Jag ska passa på att ta massor med kort, har ju dock ingen riktig kamera så jag lär väl låna en eller så får jag ta med telefon. Blir ju hyfsade bilder med den iaf. de är ju 5.0 megapixelskamera så den är ju helt klart duglig. Ja vi får se, helst av allt vill jag ju ha en systemkamera (vilket jag sagt många gånger tidigare) men de har jag inte råd med nu så de får bli sen antar jag.

Nehepp om jag skulle ta å knata ner till tvätten då, den är nog klar om någon minut.


Redan Fredag..

Gud vad dagarna går fort. De är inte klokt.
Idag har vi iaf myst lite nu på morgonen och nu ligger Marwin och kikar på barnkanalen som han tycker är jätte kul.
De märks att vissa program är favoriter för så fort dom börjar så skyndar han sej till tvn även om han är i något annat rum. Sötisen min.

Idag vid 17 tiden kommer marwins farmor och hämtar honom. Dom ville ha honom i helgen så de går väl bra.
Jag vet inte nå vad jag själv ska göra, blir väl hemma bara, kika på lite IDOL å så.
Skönt å bara vara hemma tycker jag..

Nehepp om man skulle ta å plocka ihop lite kanske.

Torsdag..

Jahapp, ännu en dag har gått och de är nu torsdag. Vi klev upp ganska sent i dag, Jag, Marwin och kissemissen låg och myste i sängen ett bra tag. Så skönt.

Sen klev vi upp, lekte lite och sen gick vi till affären.
Handlade lite lunch till oss som fick bli grillad kyckling och potatissallad vilket jag va lite skeptisk till att Marwin skulle gilla. Potatissallad är väl inte nån hitt hos barn vad jag kan komma på iaf. Men där hade jag iaf fel för min lilla gullunge åt hur mycke som hellst och tyckte att de va gott. Som vanligt, haha.
Jag måste faktist säga att jag har en väldigt lättsam pojk. Han sysselsätter sej gärna själv, han sover bra på nätterna, han äter bra och nästan allt. Ja han är väldigt lättsam att ha med å göra.

Nu ska jag slänga mej på soffan å slöa en stund medans han sover en stund.
Sen ska jag förbereda middagen som idag komemr bestå av:

Entrecote
Grillad potatis
färska stekta champinioner
Sallad, gurka, tomat
beasås

Och till efterrätt ska vi äta chokladmouse, mums..

Man måste ju få lyxa till de ibland iaf för nu har vi inte ätit nå smaskigt på bra länge så nångång ibland får man faktist göra de.

NE nu ska jag vila, chio..

Onsdag..

Idag har vi hunnit hem hyfsat mycke.
Vi började med att käka lite lunch som bestod av snabbmackaroner och köttbullar, enkelt men gott och de tycker även lillherrn här.

Sen har jag strukit och bytt gardiner i alla fönster, i vardagsrummet där de är så himla stort fönster sitter de just nu 6 gardiner, 3 olika alltså i en snygg kombination. Vart riktigt bra tycker jag.
Sen har jag bäddat rent i sängarna, dammsugit och diskat.

Nu sover Marwin en stund och jag och katten sitter i soffan och myser.
Japp, katten som förövrigt heter Åsa-Nisse =).
Niclas katt är jämt själv så jag har honom nu ett tag få se hur de går.
Än så länge går de bra iaf.

Ne nu ska jag plocka ihop de sista sen ta en dusch, behövs verkligen nu efter allt städ och plock.

BTW, de snöar och snön ligger kvar. De är vitt och riktig mys/julstämning. Så ikväll ska vi tända en massa ljus och mysa framför tvn.

Tisdag...

Redan tisdag och halva dagen har gått. Igår va vi till borlänge med Niclas, han va in på swedol och köpte lampor och sen biltema och köpte lite småplock till bilen.
Sen åkte vi hem till hans föräldrar och tvättade bilen för den va så skitig.
Dock blev de en snabbtvätt för de va ju 0 gradigt ute så de frös nästan.
Hans mamma tyckte att marwin hade blivit så stor, de va ju 4 månader sen hon såg han sist så han har vuxit en hel del sen dess =)

Sen igår kväll blev de inte mycke gjort, lite mat och sen kika på tv. Va inte mycke å se så de blev en relativt tidig kväll. Somnade nog vid 22 tiden.
Marwin somnade som vanligt runt 20 tiden men han har knölat och vaknat några gånger nu varje natt. De måste ju nästan vara en tand på g nu. Han blir 9 månader den 29e och inte en enda tand har kommit upp än.
Men alla barn är ju olika, är dom tidiga med en sak är dom sena med en annan. Brukar ju vara så.
Så vi får väl se när dom små grynen tittar fram, dröjer nog inte alltför länge tills dom gör de skulle jag tro.

Idag har vi inte heller gjort så mycket, lekt här hemma bara, ätit mat. Idag blev de fiskpinnar coh ris och de tycker han är gott.
Jag har diskat lite och tänkte jag skulle städa lite men nu efter maten blev jag så jäkla slö.
Marwin somnade precis och ska sova en stund, kanske ska passa på att vila lite jag också.

Senare på eftermiddagen, frammåt kvällen ska iaf niclas få köra mej till mamma så jag kan hämta mina gardiner.
Kan inte hitta dom någonstans här och jag vet att jag har dom nånstans. Så dom måste vara vid mamma eftersom jag har endel där sen jag flyttade hit. fick inte riktigt plats med allt eftersom den här lägenheten är 50 kvm mindre än den andra jag hade. Så dom borde ligga där.
Man ska väl inte byta gardiner än igentligen men va 17. Jag orkar inte byta flera gånger och dom har jag nu är jag trött på. Så dom jag sätter upp nu får sitta över jul också. De är inga tomtar på så de borde inte spela någon roll tycker jag.
Jaja, får se hur jag gör.

Nu snöar de iaf ute, de regnade tidigare. Jäkla omslag i vädret hela tiden. Kan de inte komma mycke snö och sen kan den få ligga kvar. Så drygt när de kommer snö för att sedan smälta bort och bli slask och de fryser på och blir rena isgatan. Sen kommer de mer snö och sen går de bara runt. Vore ju fint om vi fick riktig vinter med riktig vinterväglag och de fick ligga kvar hela vintern.
Tycker vintrarna blir bara sämre och ämre för varje år. Lika med sommrarna, de är inte särskilt varmt då och de regnar mäst. Jäkla skitväder...

Men nu ska jag vila en stund,..

Söndag..

Idag klev vi upp tidigt, redan halv 9. Eller tidigt å tidigt, de va tidigt för oss eftersom vi inte går upp förren 10-halv 11 annars. Ibland 11.
Men idag ville lillherrn upp tidigare efter att ha sovit från halv 9 till halv 9 utan att vakna en endaste gång.
Så duktig mammas pojke.

Sen kan jag medela att de snöar ute, de ligger dock inte kvar tyvärr så får hoppas de blir lite kallare frammåt natten så de blir kvar. De är dags att de lägger sej och ligger kvar nu tycker jag så vi får lite vinterstämmning.

Nu är de inte långt kvar till jul heller, endast 38 dagar.
Den här månaden är de dags att köpa endel julklappar.
Har fortfarande endel jag inte har en susning om vad jag ska köpa till så dom blir väl som vanligt. Något man får stressa efter dagarna före jul, något som man bara har tagit i sista sekund sådär.
Ne, jag lär försöka fixa de den här månaden de mästa av de.
Sen ska allt slås in, banden ska knytas (finare med band isf snöre), de ska skrivas rim och de är absolut inte de lättaste.
Men de blir så mycke finare och roligare om man lägger ner lite tid på de. Sen förstår jag sjkälvklart alla barnfamiljer som har massor att göra och massor med paket som ska slås in osv att dom inte varken har tid eller ork till de.
Men jag som gillar att pyssla och inte har sådär alltför många kan gott lägga ner lite tid på de. Jag själv har 13 stycken att köpa åt om jag ine har räknat helt galet vilket inte är några och inte jätte många. De är ju faktist bara en gång om året och sen är de ju Marwins första jul. Så jag ser fram emot både handling, att få pyssla och laga mat, se min sons min och få uppleva hans första julafton. Ja de kommer bli en magisk julafton i år.
Att få se dom där gnistrande ögonen är ju så underbart. Jag kan iof bara tänka mej hur de är att se sitt barn så lycklig för jag har inte upplevt de än men jag har sett mina småsyskon och man blir ju så glad när dom är så glada.
Så de ser vi som sagt fram emot.

En julgran ska inhandlas också, de är ju ett måste.
Sen kan jag ju bara tänka mej hur den kommer se ut när marwin har varit och dragit i den.
Han river och drar i allt och då menar jag allt som ligger framme. Lite kul de också men ibland önskar man att han kunde låta bli alla sladdar så man slapp springa efter han hela tiden, haha..
Men barn ska få vara barn, dom måste få utforska saker, lorta ner sej och allt sånt.
Jag menar, lite lort va gör de. Alla har vi varit barn och som barn vet man ju att allt som man blir lortig av är jätte kul.
De finns ju tvättmaskin så jag förstår inte dom som är livrädda att deras barn ska bli lite lortiga.
Blir dom de är de bara tvätta kläderna.
Går de inte bort i tvätten vilket de mästa gör så, ja då får man väl färga eller slänga kläderna då.
De är väl inte hela världen. Låt barn va barn! Lite lort skadar inte =)

Nu snöar de väldigt mycke ser ja, och den börjar lägga sej också, jippi =)

Dags att byta på herrn nu..




Middagen idag..

De blev en sen middag idag men den va väldigt uppskattad av Marwin, han åt jätte mycke oh tyckte att de va smaskens.

Idag bestod middagen av följande:

Gryta bestående av:
Bacon
Kycklingkebab
wockgrönsaker
Zuccini
Purjolök
Grädde
Ris

Skär bacon, zuccini och purjolök.
Stek kebaben och bacon sen tillsätter du grönsakerna.
Låt de steka en liten stund sen tillsätter man grädde.
Jag kryddade med lite salt, svartpeppar och sweetchilisås.

Sen servera de med ris.

De tyckte marwin jätte mycke om. Gjorde de inte starkt alls så de gick bra.
Nu ska jag slå av den här datorn och fortsätta mysa med marwin.
Trevlig kväll...

Myspys..

nu har mörkret lagt sej, marwin sover en stund och jag kikar på film.
Jag älskar ljus i alla former och färger. Så här hemma är de massor med ljus tända. Många fler än dom jag har lagt upp bilder på =)


     
 

Nu börjar filmen igen =)

Klarade oss från regnet...

Vi klarade oss från regnet, molnen blåste bort och nu skiftar himlen i blå, rosa, lila medans mörkret börjar komma krypandes.
Så nu är de dags att tända dom underbart doftande ljusen och krypa ner under en filt i soffan och mysa.
Marwin har inte kommit hem än så dom ville väl ha han ett tag till då. Hehe. Men när han kommer hem ska vi allt mysa.
Bara han och jag som vanligt. Är sällan de är nån här och myser men vet ni vad. Jag lider inte för de.

Så nu ska jag tända ljusen och invänta lillherrn..

Inge intresant å skriva..

Usch jag är helt tät i näsan, bra jobbigt.
Ser nu att de har börjat blåsa ute, även en hel del moln täcker himlen nu så de blir nog ingen promenad idag.
Vill inte ge mej ut om de är risk för regn och rusk. Allt blir ju så blött då.
Niclas sa idag att: fan va bra att de är fint väder nu när jag ska skruva med bilen.
Jag: De kommer bli regn bara för att du ska skruva.
Niclas: Nej de är så fint så de kommer inge regn.
Jag: Jo de är klart att de kommer regn idag bara för at du ska skruva, men vi får väl se vem som har rätt.

Hm, ja, kommer de regn idag eller klarar vi oss ifrån de? Ska bli intresant att se.
Jag tror på regn iaf för de kommer mer och mer moln.

Sitter och funderar på julklappar. Gud så svårt de är!
Svårast är ju å köpa åt killar, har tre stycken jag lär hitta på nå åt men som jag inte har en aning om vad jag ska köpa. Dom är mellan 21-25 och bilintresserade. Vad köper man då?
Nån som har nå bra förslag[?] så vore jag tacksam!

Satt även och funderade på vad jag ska laga för gott å äta ikväll.
Vill ha nå enkelt men ändå gott.
Ja vi får se vad jag hittar på.

Jag har egentligen inge å skiva, bara skit haha..

Fint lördag idag..

Nu har jag vaknat, sovit så skönt.
Marwin kommer hem snart så jag funderar på om vi ska ta en promenad ute i de fina vädret.
Va ju riktigt skönt ute idag.

Sen tänkte jag hälsa GRATTIS till Marwins pappa som fyller år idag.
Hoppas du har de skönt i USA!

Ne nu ska jag käka lite mat, blir matlåda som jag hade kvar sen förut nu så ska jag laga mat senare på eftermiddagen.

Trevlig Helg Goa Och Glada!

Idag har vi ätit marwins favoriträtt, pannkakor!
Han åt nästan 2 hela pannkakor, han älskar de =)


Marwin ska till moster snart och jag ska följa med niclas ut och åka lite lastbil, är ju ändå ledig så då kan jag ju lika gärna följa med och hålla han sällskap.

Nu får jag önska er en trevlig helg!


Skitsaker..

Nu har de blivit nå skit med den här texten. Den börjar från höger fast jag inte ska ha den så utan de blir atomatiskt.
Får fixa e nån annan dag...

Torsdag/fredag natt..

Många som har haft samma tankar som jag ser jag. Många som letar fina och söta kläder till deras söta barn till jul.
Jag måste ju faktist säga att de finns väldigt mycke fint åt småflickor men de finns inte alls lika mycke åt småpojkar tyvärr.
Marwins pappa åker till USA idag så jag ska be han kika där efter ett par byxor åt marwin.
Vill ha ett par finbyxor, svarta eller gråa med kritstreck.
Vet att de finns på tex ellos men de är ju roligare om han hittar på som inte kommer härifrån och som är lika vanligt.
Så får se vad de blir.
Hoppas han får nå mer fint när hans pappa kommit hem =)

Satt och funderade på när minusgraderna ska komma krypande hitåt nu. De har ju varit väldigt kallt längre upp i landet så de står nog inte på förren de kommer hit och stannar.
Vill ju ha lite snö nu, allt blir så mycke mysigare då =)

Sen kan jag säga att de går undan för lillhern här. Han går för fullt helt själv med gåvagnen.
Så duktig.
Och i dag, fredag alltså så ska han sova vid moster så han kommer nog få skoj där.
Jag ska inte göra nå speciellt men de kan vara skönt med lite egen tid.

Jaja, nu ska jag sluta tjåla om allt ovesäntligt.

God mat..

Nu har vi ätit och de gick verkligen hem hos marwin, han åt hur mycke som hellst.
Han är ju så duktig min lilla gubbe.
Mammas hemmagjorda mat är godast =)

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag plocka ihop lite här hemma, är saker överallt tycker jag.

Kan inte gå ut och gå nå idag heller, har fortfarande ont i foten. Så drygt..
Hoppas verkligen att de går över snart.

Duscha va de ja, hej svejs..

Onsdag..

Nu ska jag laga lunch, blir mos och ugnstekt falukorv.

Jag brukar ha lök i min och sen ost uppepå.

Alltså. Skär ett snitt längs längden på falukorven. Skär lök och lägg i skåran. Pänsla korven med ketchup och senap som du har blandat och skiva sedan ost och lägg upepå.
In i ugnen på 200 ggrader tills osten har fått lite färg.
Serveras med mos.

Enkelt.

Ne nu ska jag fixa luchen, marwin börjar bli hungrig. Och ja, han äter de, tar bara bort löken åt han.

Måndag...

Nu har de varit dålig uppdatering, har helt enkelt inte kännt mej särskilt pigg och orkat blogga nå.
Helgen har iaf varit lugn, har bara varit hemma. Kikat på tv mäst.
Marwin va vid hans pappa frön lördag till idag så jag har passat på att vila ut mej ordentligt nu.

Idag gick marwin med lära gå vagnen, från ena sidan av vardagsrummet till andra. Flera gånger helt själv.
Han springer nästan och skrattar för fullt.
Så himla duktig min lilla sötnos.
Ska bli kul å se när han kan ställa sej själv och gå med den, de dröjer nog inte.

Just nu går tiden så himla fort, de är mitten på november snart och de betyder att de är bara 1½ månad kvar till jul.
Längtar till advent så man får ta fram alla mysiga ljusstakar och sådant, en massa pyssel som man kan ägna sej åt på kvällarna när marwin har somnat.
Jag älskar att pyssla, så kul. Vist de blir inte bra alla gånger men de är lika kul för de =)

Sen får jag tacka Marwins bonusfarmor för dom fina kläderna och sakerna och för de ljuvligt doftande ljuset jag fick. Tack så jätte mycke!

Gratis saker!



Samla poäng lätt och enkelt genom att:

  • Bjuda in kompisar till GratisMode.se (upptill 50p per värvning!)
  • Gör gratis erbjudanden (Ger mest poäng!)
  • Besök hemsidor
  • Värva dina MSN-kontakter (kommer inom kort)
  • Skriv om oss på din blogg eller bilddagbok (20 + 20 = 40p)


Bli medlem på www.gratismode.se/?c=3055 och samla poäng. Hur enkelt som hellst så tveka inte.
Allt är gratis och du får sakerna hemskickade till dej när du har växlat in poängen.
Du kan tex växla dom mot trisslotter, presentkort på kända butiker eller biobiljetter.
Gratis saker vill väl alla ha så sätt igång och bli medlem nu =)

Film..

Kollar just nu på en skitbra film, har sett den förut men jag kan se den om och om igen.
Pearl Harbor heter den, skitbra!

Lördag..

Nu har vi alldeles nyss vaknat, Marwin leker för fullt redan och de går undan när han ska frammåt.
Så söt min pojk är, han är mammas älskling!

De känns inte som om de är helg, kunde lika gärna vara vardag tycker jag. Såg fram emot helgen men nu vill jag bara ha den överstökad =(

De känns som om jag inte har sovit nånting i natt, är jätte trött. Men de får väl gå.
Ha ont i lederna i fingrarna också, inge skönt alls för de kommer och går. Vissa dagar är de bra och vissa dagar värker de rejält, ont och drygt!

Nu ska jag göra min son sällskap en stund, förövrigt blir de en lugn dag, inte mycke planerat.

Fy fan!

Fy fan säger jag bara, jag orkar inte med de här just nu!
Fattar inte vad de är för fel på dagens folk, kan dom inte beté sej normalt?
Ne nu är jag så jävla ledsen så nu skiter jag i allt.
Ska gå och sova bara marwin har somnat i kväll!
Jag orkar inte med de här!

Ha en trevlig kväll ni som kan..

Mycke idag =)

Idag har vi hunnit med en hel del, skönt de nu när de är helg.

  • Vi har tvättat
  • vikt och lagt in allt i garderoberna
  • tagit en promenad på 3 timmar
  • diskat
  • dammsugit
  • bäddat rent i sängarna
  • duschat
  • plockat ihop allt som inte ska ligga framme
  • ätit mat såklart

Så nu ska jag göra mej i ordning å sen ska jag bara ta de lungt och mysa med min son framför tvn när han har vaknat.

Trevlig kväll!



Tvätt avklarad...

Åh äntligen klar med tvätten. 4 maskiner blev de.
Jag kan säga att fy fan va tungt de är med tvätt. Jag hade två fulla tvättpåsar (dom här blåa från ikea=) haha) och sen marwin, snacka om att de tar på krafterna.

Nu ska jag ta en duch för de han jag inte i morse sen kommer sussie och alexander om typ 10 minuter. Då blir de en promenad..

Fredag morgon..

Nu är vi lite sena, jag va jätte trött när jag skulle kliva upp. Men vi är på god väg och nu väntar jag bara på att marwin ska äta upp sin välling så jag får klä på han. Så idag ska vi tvätta mellan 07.15-10.30 sen blir de promenad med sussie och alexander..


ne nu va de tvätta..

Torsdag..

Idag har vi bokat tvätt tid så i morgon bitti blir de till att gå upp tidigt. Måste tvätta och alla dom sena tiderna i morgon va bokade så vi får gott och väl ta en tidig tid. Gör ju inget om vi får gå upp tidigt en dag =) haha.
Sen har vi gått en promenad men de va inge skönt så de blev en kort bara. Marwin va på dåligt humör och vägrade ha vantarna på sej så vi gick hem igen. Sen har vi bara varit hemma och myst, lagat lite mat och marwin har sovit en stund.
Idag blev de kålsoppa med bacon, de gillar både jag och marwin. Dock får man ju "mosa" kålen och baconen så att han kan äta de och de går bra. Han tycker att de är gott iaf =)

Sen har jag gjort klart julkorten och framkallat lite kort på marwin som jag ska ha i sovrummet så småning om.
Vet exakt hur jag ska ha de och de kommer bli så fint när de blir klart: =)

Kan också säga att de är snö i luften nu, de har varit dimmigt/disigt hela dagen idag, precis som att de ska komma snö snart. Blir säkert i natt skulle jag tro, känns som de.
Kul med snö så de får gärna komma för min del =)

Ne nu ska jag leka lite med min son som förövrigt ligger och leker helt nöjd själv på golvet. tänkte göra han sällskap bara =D

Snart är de helg också, gud va fort tiden går. Jag hinner inte med fast vi inte gör så mycke om dagarna. Dom bara rusar förbi!! Vill inte de. Vill att tiden ska gå saktare nu...

Min älskade underbara son!

Glömde säga att Marwin har idag lärt sej ställa sej på knä och sen kan han nu också ställa sej upp på fötterna när han håller i någonting. Han gick även flera steg alldeles själv med gåvagnen idag. Igår tog han ett steg från mej till sängen själv utan att ramla.
Mamma säger han tydligare och de går fortare att åla, kryper ibland, han satte sej själv i sängen också. Tänk va tiden går fort, på bara några dagar har han gjort så många framsten min lilla älskling! Så duktig!

Man blir så glad och stolt när dom gör någonting nytt, de värmer verkligen i hjärtat. Varje leénde och skratt får mej att bli glad. Jag har verkligen världens underbaraste och lättsamaste barn. Han somnar själv på kvällarna runt 8 tiden och sover fram till 9-10 tiden på morgonen, då äter han välling och sen ligger han i sängen och leker en stund.

Sen på dagarna så kan han ligga på golvet och leka med sina saker, åla runt och kika medans jag grejar och gör de jag vill. Hur nöjd som hellst. Han är sällan ledsen och äter bra. Dock är mammas hemgjorde mat godast så de blir de oftast. Han kan äta massor och de verkar inte finnas något stopp i min lille man =). 

 
Han utforskar gärna nya saker och gosar med mamma, kollar på barnprogram eller äter på mammas sladdar så hon får skynda sej och plocka bort dom. De tycker han är jätte kul. Läsa bok är också jätte skoj och de gör han gärna, sitter och myser med mamma medans jag läser och visar bilder. Känna och bita på allt är också nödvändigt för att utforska så de gör han också med ALLT =)
Lillskrutten.




Jag kommer knappt ihåg hur livet var innan jag fick marwin, men jag ångrar verkligen inte mitt val. Marwin är de bästa som har hänt mej! Vist de finns stunder när de har varit jätte jobbigt och jag har varit jätte trött för de händer alla. Men dom stunderna kompenserar alla bra stunder. Att vara ensamstående är inte alltid de enklaste. Man ska orka med allt själv, laga mat, diska, tvätta, städa, handla, sysselsätta barnet/barnen, få dagarna och ekonomin att gå ihop.
De är ett pusslande för att få allt att gå ihop, men än så länge så går de bra för oss. Men värre kan de bli när jag ska börja jobba. Då är de värre med att få tiden att räcka till till allt som ska göras.
Nu har jag en väldigt lättsam och snäll kille och de är jag otroligt tacksam över.
De ska bli intressant att se hur jag löser allt när jobbtiderna börjar igen.
Trött blir man, de blir alla nån gång.
Att ha barn är krävande men de är absolut värt de! Jag älskar min son så otroligt mycke, han är den finaste som finns!


Här är en bild på Marwin när han för första gången åker pulka, min lillasyster evelina drar han. Så söt min lilla son är!

Sen tänkte jag passa på att skriva lite om julklappar.
Jag längtar till julen, att få se min lilla son som då är nästan 10 månader öppna sitt första paket, hans första jul.
Att få se hans leénde och dom där gnistrande ögonen som bara små barn har.
De ska bli så mysigt och jag ser verkligen fram emot de.
Måste inhandla en gran också, vill så gärna ha en vit med bara röda julkulor i och ljusslinga. De är så himla fint.
Mamma och dom har en blå jusslinga i och gud så fint de är. Får se vad de blir för nå i våran i år.
Har också setat och funderat på vad jag ska köpa åt alla och endel är enkelt medans endel är helt hopplöst.
Vet inte nå vad jag ska köpa åt vissa. Framförallt killar/män vet jag inte. Har inte en susning om vad jag ska hitta på åt dom. Nån som har nå förslag så vore jag tacksam?

Ne nu ska jag gå och försöka sova. La mej vid 22 tiden men kunde inte somna. Så jag passade på att lägga in bilderna på datorn. Dock blev jag riktigt arg och ledsen för några av dom finaste bilderna har försvunnit. Vet inte om jag har råkat radera dom eller vad som har hänt men dom är borta iaf =(  suck.
Önskar att jag hade en vanlig kamera så jag slipper ta med mobilen. Visserligen är de 5 mega pixlar på mobilkameran så dom blir ju inte dåliga på så vis. Men de är så svårt å ta bra bilder med den för dom blir antingen för mörka eller för ljusa.
Så en ny kamera vill jag ha men de får vänta =( om ingen vill skänka mej en vill säga =P haha..
Ne natti natti.

Lång promenad..

Idag gick vi halv 12, ner mot parken där mötte vi sussie och alexander, gick vidare ner på stan och in på villgott så alexander fick äta lite och ssen begav vi oss upp på stan, köpte lite dricka och sen gick vi vidare.
Genom hela stan och sen upp mot stan igen på andra sidan. Ner mot marnäs och runt där och sen upp på stan igen. In på villgott så marwin fick leka lite med dom andra söta barnen. Alexander är inte så stor än, snart 4 månader och han ville inte ligga och kika så han satt mest i knä på sussie och kikade medans marwin lekte.
Sen gick vi hemöver, lämnade sussie vid parken och vi fortsatte mot ludvikagård. Så idag vart de en riktig promenad i de fina vädret så de va riktigt skönt.

Nu är vi iaf hemma och marwin är grinig, så ska försöka få han att sova en stund. Han sov bara en liten stund på vägen hem så jag fick väcka han när vi kom hem och de va inte poppis kan jag säga.

Lägger in lite bilder senare i kväll när jag orkar lägga in dom på datorn.
Nu ska jag försöka få han att sova och sen ska jag kika på the doctors på tv.

Onsdag..

Idag när vi klev upp så stog jag och kikade på marwin för han såg mej inte å då satte han sej upp helt själv, så duktig =)
Mamma säger han lite titt som tätt nu när han vill något, jätte sött.
Han gör frammsteg lite titt som tätt nu tycker jag, igår tog han ett steg helt själv också, från mej och till sängen.
Men sen kunde han inte koncentrera sej utan skrattade bara så då ramlade han på rumpan hela tiden bara.

Igår kväll somnade marwin utan problem som vanligt så då passade jag på att ta mej ett varmt och skönt bad, de va behövligt för mina axlar och rygg.

Nu ska vi leka lite, sen ska vi nog ta en promenad i de fina vädret, lite senare när jag har plockat ihop lite här, lagomt tills marwin ska sova middag.

Tråkiga tisdag..

Idag har vi varit hemma nästan hela dagen, va med Niclas upp på stan en sväng bara, han skulle in på teliabutiken och hamta hans handsfree eller hur de nu stavas. Så då passade jag på att lämna in nycklarna till gamla lägenheten.

Sen har vi bara varit hemma och myst. Kan säga att de måste ha gått en säkring här hemma' också för de finns inge ström i badrummet och i vardagsrummet men i alla dom andra finns de. Så mamma kommer in om en stund och kikar på de få se.

Har setat och kikat på hus nu på internet en stund medans marwin sov, är såååå sugen på å flytta till hus igen men de får bli när jag jobbar och så senare. Nu funkar de inte å sen är de inge kul å bo själv i hus. Är som sagt lite mörkrädd av mej, haha..
Men usch va många fina hus de finns, vet precis hur jag vill ha mitt "drömhus".

Ne nu ska vi musa lite här i mörkret =)

Klar med disken..

Nu har jag diskat så nu är disken avklarad. Marwin har precis ätit för han vaknade nyss. Han ville inte ha nå mat innan han somnade för han va så trött.
Nu är han pigg och allert igen så nu sitter han och leker med sin spelande vägg/hus. Tycker de är jätte kul att öppna och stänga dörren för när man öppnar den spelar den musik och när man stänger blir de tyst, de är skoj =)

I kväll när marwin har somnat ska jag ta mej ett varmt bad, känner att jag behöver de. Har så ont i axlarna och ryggen så dom behöver lite värme då de lindrar lite.

Sen ska jag skicka lite julkort i år så jag skulle behöva en adress till usa eftersom marwins farmor och farfar är där då.
Så om du läser de här salme så vore jag tacksam om du ville skicka en adress så att jag vet vilken adress jag ska skicka till så att ni får ett julkort ni med =) '
Vi hälsar så mycke till er i björbo!
Och hoppas att jonny har de skönt i usa och att du med får de salme när du kommer dit =)


Nu ska vi leka lite =)

Måndag..

Som ni läste skrev jag i fredags att de va stopp mellan grängesberg och ludvika och de va en kompis som hade åkt av vägen med lastbilen. Bilen hade lagt sej i diket helt men vagnen stod upp i diket iaf. Han va på väg till sthlm med dricka från spendrups. Som tur va gick allt bra iaf. De glömde jag skriva i fredags =) glömsk som man är!

Igår va vi till Åsarp och hämtade en bil, Niclas har köpt en svart v70R, jätte fin och den går bra. Får hoppas han är nöjd med den för de tog tid att hämta den pga att torkarna inte fungerade på bilen vi åkte i ner. Så ner då lyste solen och varje bil som åkte om eller om man kom för nära skitade ner rutan så man såg knappt någonting.
Sen på hemvägen va de lika då också fast då va de mörkt. Jag såg ingenting vissa gånger så vi fick stanna lite titt som tätt men hem tog vi oss iaf. Han frågade om vi skulle byta men de kändes fel å köra den nya som han precis har köpt.
Vi kom hem iaf efter många timmar i bilen. blev lite över 70 mil fram och tillbaka.
Huvudvärk hade jag också pga att jag koncentrerade mej så mycke så jag somnade nästan direkt vi hade kommit hem.

Marwin kom hem då också, blev lite sent för honom med men de gick bra endå. Han va så glad när jag kom hem och va så kramsjuk. Min lilla gos unge. Han somnade iaf efter en flaska välling =)

Sen berättade marwins pappa att han åker till usa den 14e. han kunde inte ha sagt de förut heller.
Precis som förra gången, då berättade han de dagen innan han skulle åka.
Men men, blir lite irriterad över att han inte kan berätta sånt lite tidigare så jag kan planera lite eftersom vi har varannan helg nu så får jag ställa in mina planer när han är borta.
Vist de gör mej inget att jag får göra de men jag vill ju såklart veta i tid så jag kan planera =)
Jaja, de blir nog bra..

Nu ska vi laga lite lunch, fiskpinnar och mos med grönsaker, mums =)


Söndag..

Har blivit lite dåligt med inlägg nu under helgen, har jussom inte orkat eller haft inspiration till de.
Men nu så är jag på g.
Idag vaknade jag för ca 1½ timme sen, halv 10 å då fick jag sova hur länge jag ville idag men just dom dagarna så kan man inte sova. Va lika igår, vaknade tidigt då också. Men de är väl en vana, Marwin vaknar ju alltid mellan 9 och 10 så då är man väl van med de och vaknar därför.

Idag ska jag iaf med Niclas och kolla på en bil som han antagligen ska köpa, va "bara" 32 mil bort och nån lär ju köra den bilen vi åker i ner hem så då får väl jag göra de, suck.
De är ju så tråkigt å åka själv!!
Men men, får se om nån mer kanske följer med, hoppas. hihi..

Fint väder är de också, dock skulle snön smälta bort till veckan så då blir de slask vilket jag verkligen hatar. Allt blir så blött och geggigt.
Så får hoppas på att de blir minusgrader som håller i sej.

Jaja. nu ska jag göra mej i ordning för Niclas kommer väl säkert snart.

Å idag kommer MIN ÄLSKADE SON HEM IGEN! åh va jag har saknat honom..

RSS 2.0
Test