Fredag..

Klockan närmar sej 12 slaget nu vid lunch. Jag har nyss diskat och plockat ihop i köket. Gick in i vardagsrummet när jag va klar och möttes av en hemsk syn! Nejdå så hemskt är de inte men alla leksaker jag plockade ihop igår och de va så rent och snyggt ligger utspridda överallt. Precis varenda leksak ligger i HELA vardagsrummet. Och där står marwin mitt i allt och är överlycklig. Jag kunde inte annat än att le, han va så glad över att ha rivit ut allt och tyckte att de va så kul.

Och idag är de fredag också, vill göra nått men vet inte riktigt vad. Marwin är fortfarande jätte snorig och sen är han jätte torr och röd på kinderna så jag har fått smörja in han där. Tänkte smörja han med babyolja men jag tog lite på mej och de sved ju! Om de bara gör de på min känsliga hud eller inte vet jag inte men jag tordes inte smörja han med de så de fick bli zinksalva. Haha.. Bättre än ingenting iaf och den är ju fet och bra. Så de har blivit lite bättre redan. Alla knep är bra utom dom dåliga sägs de ju =) Och så länge de fungerar så tycker inte jag att de spelar någon roll.
Han är iaf för go min son, igår somnade han kl 19 men vaknade runt 12 igen så jag fick sitta och stryka han på ryggen så han somnade om. Han vaknar för att han är tät i näsan och när tutten har ramlat ur så vaknar han.
Men de gör inget, han är så duktig jämt annars så om de är så när han är sjuk de står jag ut med.

Nu ska jag leka lite med gladingen =)

Körkort?

Ja jag kan inte förstå att vissa verkligen har fått körkort. De kan inte ha varit en "frisk" som har gett dom körkorten. Ja jag har fått mej många skratt iaf och för er som inte vet vad jag pratar om så pratar jag om Sveriges Värsta Bilförare som går på 4an. Vissa ska inte ha körkort så är de bara. Utgör man en fara för sej själv och övriga trafikander som vistas i trafiken har man inget där att göra. Tyvärr är de alltför många som har körkort som inte borde ha de!
Nu säger jag inte att jag själv är världsbäst för de är jag absolut inte men jag vet vart jag har mina gränser och vad jag klarar av. Att ja har BE CE körkort måste ju iaf betyda att jag kan kör åtminstonde. Hade jag inte kunnat de hade de nog slutat med inget körkort alls eller i bästa fall bara B körkort. Men nu får jag köra både personbil, lastbil och lastbil med tungt släp så då kan jag ju inte va helt körd iaf. Visserligen har jag inte kört lastbil på länge men de försvinner inte bara sådär. Tex har man lärt sej cykla så kan man ju de oavsett om man inte har cyklat på 20 år. Köra bil/lastbil kräver kanske lite övning imellanåt så att man inte tappar de helt, speciellt lastbil då de är mycke mer att tänka på.
Äh nu tjålar jag bara, ska gå och sova nu. Borde ha sovit för länge sen då jag va jätte trött redan vid 20 tiden idag. Som vanligt nu för tiden..

Så nu säger vi god natt..

Mat..

Nu har jag lagat lite mat och lagt i matlådor åt marwin. Diskat har jag också gjort så de är klart. Marwin ligger i sängen och ska sova en stund och när han har somnat ska jag passa på att röja lite här i vardagsrummet. Plocka ihop leksaker, damma och damsuga. Vattna blommorna lär jag också göra ser jag, dom ser lite hängiga ut =) hehe..

Vädret ute är grått och trist idag, suck. Hoppas på strålande solsken och klarblå himmel i helgen, hoppas kan man ju iaf göra. Nej jag lär väl sätta igång här nu, Marwin har somnat, inget gnäll eller nånting =) Så duktig så min älskling!

Torsdag...

Redan torsdag! Den här veckan har gått så fruktansvärt fort. Idag känner jag mej trött och tung i huvudet trotts att jag har sovit så pass mycke, antar att de är så innan kroppen har ställt in sej helt.
Idag ska vi vara hemma bara, städa, diska och duscha ska göras. Marwin ska få bada, han älskar att bada. Tror han har badat tre dagar i rad nu och han tycker att de är så kul. Verkar inte som att han har fått min problemhud iaf för han är inge torr i huden alls. De va jag när jag va liten samt att jag hade exsem/eksem[?] jaja, torr hud har jag iaf alltid haft och nu har jag ju psoriasis ist för eksem vilket inte är särskilt mycke bättre. Men så är de väl, vissa har inget medans vissa har "allt".
Allså allergier, sjukdommar osv. Men de är väl så. Inte hela världen förutom att de kliar satan och ser förjäkligt ut. Man lär sej att leva med de och vad som funkar och inte funkar.
Får hoppas marwin inte får dom generna av mej iaf, hehe =)

Marwin är fortfarande snorig, jag får inte torka han om näsan för d blir han jätte arg och ledsen. Så de får rinna helt enkelt och sen får jag torka när de blir alltför mycke. Inte mycke å göra åt saken för jag vill ju inte att han ska få ont.
Förövrigt ska jag laga mat idag och frysa in. Ska laga en massa åt marwin och frysa in så de bara är att tina sen. Jätte smart och praktiskt. Jag och sabina ska nämligen börja köra våran diet snart och då har jag ingen lust å stå och laga en massa mat om dagarna för då lär jag nog inte kunna hålla mej ifrån de. Så då är de bättre å ha de klart så jag kan äta de jag ska och han äter vanlig mat. Eller de är väl vanlig mat de vi också ska äta men de är annan mat om jag säger så.
Ska bli kul å se om de funkar eller hur de gör. Känner att jag lär göra nånting åt de här nu för de är inte meningen att man ska bli trött för minsta lilla. Så lägga om kosten och träna skulle nog göra susen, haha =) Vi ska göra ett försök iaf =)

Ne nu ska jag faktist diska lite, trök trök trök..

Dålig fantasi...

Har setat och försökt gjort om bloggen men har noll fantasi idag så den får se ut så här tills jag orkar fixa de helt enkelt.

Marwin stog vid rumsbordet och kollade på lotto och keno nu i kväll och rätt va de va så gick han helt själv till tvn. Jag vart verkligen förvånad för annars brukar man få säga åt han att gå och då gör han de men nu gjorde han de helt själv. Så himla duktig min lilla knodd =)
Sen somnade han strax efter 19 tiden, fick sitta vid han tills han hade druckit upp vällingen för han blev ledsen när jag gick. Han är ju sjuk så, de rinner fortfarande i näsan på stackarn. Hoppas, hoppas att de är bättre i morgon.

SJälv ska jag nog också gå och sova nu, är så himla trött på kvällarna nu för tiden. Orkar inte vara vaken för ögonen trillar igen på mej. Antar att jag har vänt rätt dygnet igen, någorlunda iaf.

jaja.. nu ska jag sova iaf.. Natti natti..

Artikel..



Öhm, ja jag vet inte vad jag ska säga om den här artikeln.
Jag förstår inte hur man kan låta barnen leka på sånna ställen när man vet att de finns krokodiler.
Att man sen efter att ha hittat barnet innuti krokodilen inte vilja att den skadas/dödas förstår jag inte heller.
Vist, krokodiler är rovdjur och äter allt, antar att djur aldrig kommer kunna anpassa sej så som vi människor kan så de är upp till oss om vi vill ha våra liv i behåll eller utsätta oss för fara. Djuren kan inte göra något åt de dom är "lärda" till.. Hemskt är de iaf..


Gårdagen/idag onsdag...

Igår va vi på stan och kikade lite, åt lite lunch och så med marwins farmor. Träffade även på marwins bonusfarmor som också va där och handlade lite.
Sen åkte vi hem och lagomt när vi hade kommit hem så skickade sofie sms och frågade om vi ville ta en fika. SJälvklart ville vi de då de va såååå länge sen nu. Så hon hämtade oss och vi åkte upp på stan, fikade på café ängel och sen kikade vi på ljungern? stavas de så? jaja.. Vi åkte iaf upp på rusta en sväng innan hon skjutsade hem oss.
Va riktigt trevligt å träffas igen, får vi göra snart igen så de inte går så lång tid imellan igen.

När vi kom hem slocknade marwin direkt, han hade bara sovit 1 timme på förmiddagen så han va trött. Förkyld är han också, rinner i näsan när han är öppe och tät i näsan när han ligger ner.

Idag blir vi nog bara hemma, känner att jag vill göra nått men jag har faktist ingen ork till de. Igår somnade jag vid 20 tiden först när jag kollade på bygglov, hade ställt klockan på 21.00 ifall jag skulle somna så jag inte missade Andra Avenyn. Sagt och gjort, jag kollade på andra avenyn men somnade när de va kanske 5 minuter kvar, sov tills klockan va strax efter 01 i natt, pratade lite med kära niclas som jobbar sen somnade jag igen, sov till 8 i morse och då gav jag marwin välling. Somnade om och sov till halv 11. På förmiddagen innan han somnade tyckte jag att han känds varm men nån feber hade han inte. Innan han somnade satt han i min famn och kollade på tv i nästan en halvtimme innan jag la in han i sängen. Han somnade vid 12.30 ungefär och sov till 14.15. Nu sitter han och leker och är snorig så de går lite dåligt att andas för han. Får hoppas de går över snart. Han är röd och torr på kinderna också, tycker jag han blir så fort vi går ut en stund. Va gör man åt de?

Förövrigt är han lite klängig men annars pigg..

Kanske har glömt att sagt de, tror inte de men marwin har iaf gått från ena änden av köket till andra helt själv utan att ramla, han går mer och mer själv nu men när de ska gå fort så kryper han för de går ju fortare.
Att jag städade igår de syns inte idag, så jäkla tråkigt å städa när de ändå inte kan vara städat mer än några timmar.
Men men, sånt är livet..

Måndag..

Idag har vi inte gjort särskilt mycke, bara varit hemma. Marwin är sjuk.
Han vaknade jätte ofta hela natten och va ledsen, jätte tät i näsan. Nu vägrar han äta annatän välling och har sovit 4 ggr idag. Han är jätte klängig och ska sitta i knä hela tiden. Så jag hoppas de blir bättre snart.
Mamma och mina småsyskon kommer iaf och hälsar på snart och sen i kväll ska jag städa..

Höll på att glömma, Marwin tar hela 6 steg själv nu. så duktig. Så de står nog inte på förren han går själv =)


Natt...

Då har jag kollat på Beck, helt okey faktist.
Nu visar dom fotbollskanalen på tv och de är inget för mej kan jag säga. Är inte ett dugg intresserad av fotboll.
Tycker bara att de är fruktansvärt tråkigt att dom ska behöva visa sånt på vanliga 4an. Sport kan dom väl ha en gratiskanal så alla kan se men ha den på en egen kanal. Så vi slipper de på vanliga 4an tex. Tråkigt tycker jag iaf.
Börjar för avrigt känna mej lite tung i ögonen så jag ska nog sova snart. Har försökt vända tillbaka dygnet nu den här veckan och de har gått riktigt bra. Är dock mycke tröttare nu när jag sover mer normalt men de blir nog bättre bara kroppen har fått vänja sej.

Inte den här veckan som kommer nu men nästa vecka har skolorna sportlov, då ska jag och marwin, mamma och mina två yngsta syskon evelina och jimmy ta en heldag på tisdagen och åka och bada och åka pulka mm. De ser vi fram emot. Ska bli kul för marwin å få bada lite och ha lite skoj.
Sen kommer ju Sabina, Samuel och Benjamin hem snart, då får vi hälsa på och busa också, å höra hur dom har haft de och bli lite avis. hehe =)

Marwin är inge bra nu, han är tät i näsan och vaknar titt som tätt och är ledsen. Han får knappt nå luft så han andas med munnen och då åker tutten ur tillslut. Men de va inga som hellst fel när jag la han så de kom bara på en gång=(  Mammas lilla älskling! Vill inte att han ska va sjuk. Man är ju så hjälplös när dom är sjuka. inge kul alls..
Men vi får gosa och mysa i morgon och ta de lungt så kanske han piggnar till och blir bättre.

Glömde berätta att jag fick ett hjärta som de stod mamma på av marwin idag. Va hans farmor som hade köpt de från marwin tror jag. Jätte fint va de iaf och jag blev så glad!

Marwin hade fått ett par nya skor, ett par svarta Kavat, också jätte fina.
Fick han i tidig födelsedagspressent.

Jag har även börjat fundera på tårta till hans födelsedag.
Jag kommer göra mina egna och om de ska räcka så lär de bli iaf 4 st eftersom vi får fira på två ställen.
Vid pappa först så farmor och farfar, mina fastrar med familj kan komma dit.
Sen vid mamma så gammelmormor, gammelmorfar, morfar, mina morbröder med familj och syrran och jens kan komma dit. Vi får ALDRIG plats hemma vid mej. Så vi får göra de bästa av de hela och göra så.
Vi har iof fått gjort så när jag och syrran fyllt år också när vi va yngre så de går väl bra.
Tillbaka till tårtorna så har jag tre förslag angående fyllningen:

1a: Vitchokladmouss, hallonmouss och citronmouss
2a: Vitchokladmouss, jordgubbsmouss och citronmouss

Eller också en lite annorlunda
3e: Vitchokladmouss, svartvinbärsmouss och passionsfruktmouss

Anledningen till att jag vill ha nånting lite syrligt/surt med är att sugarpasten är väldigt söt och är de bara sött i blir de FÖR sött så jag vill ha nånting som bryter av lite.

Ne nu ska jag sova lite.. Natti natti..

Helgen...

Började fredagen med att Marwin åkte till hans pappa runt lunch. Efter de gick jag till tvättstugan och bokade tid och sen vidare och mötte syrran. Vi tog en promenad i de fina och sköna vädret ner på stan. Kikade efter lite födelsedagspressenter åt herrn här hemma som snart blir hela 1 år. Sen fikade vi och tjålade en massa. Gick in på tattoo och kikade på lite tatueringar då jag vill göra en med vet inte riktigt vart jag ska ha den bara. Vi väntade även på två klasskompisar till syrran, den ena skulle ta hål i läppen och ville att syrran skulle följa med henne in då hennes andra kompis va nålrädd. Sagt och gjort, vi kikade lite och jag har bestämt vad jag ska ha iaf. Efter de gick vi ner till stationen för kompisarna skulle med bussen hem mot smebacken och vi väntade på Jens (syrran kille) som skulle hämta oss. Svängde förbi bolaget så jens handlade lite och sen hem. Kom hem precis kl. 17.00. Skyndade mej och laga mat och diska.  De fick bli kycklinggryta och ris vilket jag verkligen lyckades med. Niclas gjorde mej sällskap och de blev så gott!
Skynda ner till tvättstugan eftersom jag hade tvättid 17.30. Blev en kvart försenad men de gick ju bra endå. Tvätten va torr lagomt till tvättiden gick ut kl.21.00. Då gjorde vi oss i ordning och gick till syrran och jens för att umgås och dricka lite öl. Spela lite kort och lyssna på musik. De va en riktigt trevlig kväll.

Bjuder på lite bilder från i fredags, ni får ha lite överséende med att man inte
är världen snyggaste sådär efter kl 03 på natten. haha =)
De är iaf jag, niclas, syrran och jens..

Lördagen spenderade jag i smebacken, va med niclas och åkte skoter. Åhh de är så kul. Lånade hans mammas kläder för de va inte meningen att jag skulle åka nå först men sen blev jag övertalad. Efter de va vi bra hungriga så vi åkte hem och jag bytte skor sen åkte vi och käka på china. Mmmm så gott =)
Sen åkte vi en sväng till berget så jag fick hämta lite kläder och välling, mamma hade köpt 20 liter välling åt marwin, tack så jätte mycke!
Sen spenderades resten av kvällen i soffan framför tvn. Först melodiefestivalen sen bruce den allsmäktige. eller hur de nu stavas. Idag har de inte blivit mycke gjort, bara diskat och slappat, duschat och tagit på mej min mysdress. Ljusrosa mjukisbyxor och tröja med dragkedja och mjuka tofflor i samma färg. Skönt å bara ha på sej när man är hemma.

Sen kom marwin hem för en stund sen, vi busade och myste lite och nu sover han. Somnade som vanligt jätte duktigt själv i sin säng. Jag kollar ja på Beck och ska fortsätta med de..


Fredag..

Fredag den 13e februari, himlen är klarblå och solen skiner som aldrig förr. Snön ligger vit på marken och de är lagomt kallt ute. En perfekt dag för en lång promenad. Men så ska Marwin åka till hans pappa idag, han hämtar honom om ett tag så jag får väl dra med nån annan på en promenad, niclas kanske om han orkar. hehe.. De gör han nog. Får se när han kommer hem från hans föräldrar. Han skulle byta lampor på bilen inför besiktningen och sen åka lite skoter. Men sen ska jag nog övertala han å gå med mej =)

Ja, förövrigt så ska jag diska idag, orkade inte göra de efter maten igår. Sen ska jag väl laga mat för idag senare i kväll.
Hm, lät som en rolig dag. haha.. Nej men jag vet inte riktigt vad de blir idag, de visar sej.
Jag ska iaf göra mej iordning nu, går nämligen runt i myskläder och ser allmänt förj'ävlig ut. =) hehe.

 
Åh som jag älskar denna ungen! Mammas älskling som snart blir hela 1 år!


Handlat..

Nu har vi varit och handlat. Mamma och min syster Evelina va med oss så nu är de påfyllt i kyl och frys.
Idag ska vi äta fisk till middag. Torsk med brockoli och ost uppepå samt cream freich sås och till de blir de mos. Fisken gör jag i ugnen och de tar ca 40-45 minuter. De är ju så gott med fisk och de äts alltför sällan här hemma!
Nu ska jag plocka ihop de sista.
Köket är rent och ihop plockat, sovrummet lika så. Bara vardagsrummet kvar och de är ju istortsett bara leksaker som gör att de ser rörigt ut. Sen dammsugas sen är de klart. Förutom disken efter middagen då. hehe..


Torsdag..

Ja idag är de äntligen torsdag, vädret är grått och trist som vanligt.
I skrivande stund ligger jag med datorn i knä och är allmänt uttråkad, Marwin ligger i sin säng och sover middag så sött.
Plockade ihop igår här hemma men idag ser de lika ut igen. Nu är lusten verkligen helt borta för å städa.
De är inge kul när de blir lika rörigt på en gång. Jag antar att de är så att ha barn och är man sen hemma om dagarna så blir de såklart ännu mer än om man inte är hemma.

Just nu hoppas jag på att marwin får dagisplats snart så jag kan börja jobba. Jag känner att jag behöver de nu, göra nå annat om dagarna, träffa folk och få en normal inkomst. Att gå på föräldrapenning är ju som dom flesta vet (iaf föräldrar) inte sådär jätte välbetalt direkt. De är så de funkar, vist men hur kul vore de inte å ha en "normal" lön. Tänk så mycke kul vi skulle kunna göra då men som säkerligen aldrig skulle bli av iaf. Så då kan jag lika gärna gå hemma här ist? Nej de är tråkigt att vara mammaledig nu. Jag har varit hemma 1år och 7 månader ganska precis och de känns vill jag lova. De tär på mej att inte få jobba, att inte avreagera sej ordentligt och få nå annat att tänka på. Sen tycker många de att "nej jag vill vara hemma med mitt barn, h*n är ju så liten än". Så har jag också känt förut att jag vill ALDRIG börja jobba, jag vill va hemma med min underbara son men när man har varit hemma så pass länge som jag har så skulle de va skönt med ett jobb. Jag skulle vilja jobba på en förskola (dagis), de skulle vara toppenjobb för mej. De är inte alls den utbildningen jag har men som ni vet så fungerar de inte att jobba med de jag är utbildad till då jag är själv med marwin. Så vi får väl se vad de finns för jobb åt mej när jag ska börja jobba, nånting borde de isf finnas tycker jag. De handlar bara om vilja, vill man så finns de. De beror bara på vad man är beredd att göra för att få ett jobb. I mitt fall, ganska mycke..

Ne nu ska jag plocka lite medans älsklingen sover..



Mammas älskling! Så fin!
(bild tagen igår)

Onsdag...

Va helt säker på att de va torsdag idag men de va bara onsdag. Jaja..
Ute snöar de iaf, ovanligt? nje inte direkt. Tycker inte de gör annat än snöar nu om dagarna.
Men de är väl så vintern ska vara antar jag. Jag hade inte sagt nå om de snöade och sen fick de ligga kvar och va någn minugrad bara men när de ska snöa hela tiden är inge kul. De tar sån tid för dom att ploga alla vägar så ska man gå nån stans så får man pulsa i snön och de är ingen höjdare kan jag säga. De är så fruktansvärt tungt.

Idag håller vi iaf oss inne, jag ska städa och diska lite hade jag tänkt, de behövs här hemma nu. Tråkigt är de för tillfället tycker jag, bara ibland de är sådär riktigt kul att städa och de är inte en sån rolig dag idag. Men de lär ju göras.
Så nu är de dags att sätta fart..

Måndag morgon...

Sitter här och kollar ut genom vardagsrumsfönstret, klockan är strax över halv 7 på morgonen och ute är de fortfarande mörkt. Allt är mörkt förutom den otroligt vackra vita fullmåne som lyser upp himmelen. Helt klotrund är den idag. Jag brukar alltid sova väldigt dåligt när de är fullmåne och drömma massa marddrömmar men i natt har jag sovit som en stock. Så himla skönt att sova ut. Dock gäspar jag lite och huvudverken börjar komma smygande nu efter att ha varit vaken ca en timme så jag ska nog slå ner huvudet på kudden en stund till. Vore skönt må jag säga.

Anledningen till att jag igentligen är vaken är att jag ahr bestämt mej för att kliva upp tidigare på morgonen och lägga mej tidigare på kvällen, försöka få in något som liknar dygnsrytm. Sen har jag lovat mej själv att vi ska INTE sitta hemma om dagarna jämt. Vi ska hitta på saker varje dag. De behöver såklart inte vara nå mycke men bara så att vi gör nånting.
Man blir så mycke piggare och somnar/sover så mycke bättre på kvällerna/nätterna då. Så de ska vi göra ett tappert försök med.

Idag åker Sabina, Samuel och Benjamin till Sthlm för att sedan åka till Tenneriffa i morgon. Får hoppas dom får en toppen semester och unnar sej mycke gott och lugn och ro. Bara njuter av de =)
För sen när dom kommer hem så ska vi "plåga" dom med besök ofta så kidsen får leka, hehe =)
Trevlig semester... =)

Ne nu ska jag skriva vad som ska handlas idag och sen ska jag nog slumra en stund.

God mat...

Kom nyss hem, vi har varit med syrran och jens och käka på china. Så gott och marwin smaskade och åt som vanligt. Nu när vi kom innanför dörren somnade han i bilstolen så jag fick klä av han å lägga han i sängen. Han va verkligen jätte trött. Jag är lite trött jag med, kanke ska vila lite medans jag kan =) hehe..

Lördag..

Haha jag undrar vem min lilla son har fått sina sovrutiner ifrån. Inte kan de väl va mej när jag va liten heller?
Hm,.. Han vaknade iaf prick 11.10 idag med. Helt förvånad. Hur 17 kan han sova så länge? De är ju 16 timmar lixom. Io¨f så åt han välling runt 9 men sen somnade han om men endå.
Ja jag ska väl inte klaga direkt.

Idag har vi tvättid kl.14 men jag orkar fan inte tvätta idag. De är så lite tvätt endå så då kan jag lika gärna tvätta nästa helg när marwin är vid hans pappa. De är ju så drygt att släpa på han och tvätten ner dit!
Ne nu ska jag ta en dusch och sen ska vi göra lite käk. Vet inte vad de blir idag. Får nog gå ner på affären då de nästintill ekar i både kyl, frys och skafferi.
Har dock inte matförslag alls som jag är sugen på. Suck..

NE duschen va de nu..

Fredag...

I "morse" slog jag upp ögonen för att marwin gnällde lite, kikade på klockan, 11.10. Shit.
Marwin hade inte ens vaknat och ville ha välling på morgonen och han somnade som vanligt igår. Han måste ha varit jätte trött.
Så marwin åt lite mat och sen klädde vi på oss och begav oss ut i snöovädret.
Hem till Sabina, Samuel och Benjamin.
De första som händer när vi har kommit dit och klätt av oss är att marwin kryper fram till Benji och då tar Han Marwins napp, hehe.. dom ska alltid ha varandras nappar och "bråka" om leksakerna.
Barnen åt kex och drack juice, självklart ur samma flaska fast dom hade varsin, så söta dom små liven =)
Vi tjålade en massa och drack capuccino.
Måste säga att marwin är för go ibland, när samuel sa aja bajja åt benji och marwin stod bredvid rynkade marwin ihop hela ansiktet och började grina. Han är så fjantig ibland men så go, haha..
Sen fick Benji inte va i närheten av mej för då blev marwin sotis och skyndade sej dit. hehe..
Ska ta lite kort på dom nästa gång för dom är bara för goa båda två =)

Sen gick vi hem, pullsade i snön eftersom vägen va oplogade som vanligt. Marwin sov 10 minuter i vagnen ochhan brukar aldrig somna annars så han va trött. Han hade iof inte sovit nå på dagen så de va förståligt efter att ha busat så mycke. De va iaf så jäkla drygt å skjuta vagnen i snön så jag va helt jäkla svettig när jag kom hem. Va bara å klä av sej och sätta marwin vid leksakerna och kliva in i duschen.
Klockan 19.10 slog marwin igen ögonen och då va de gonatt för hans del.
De är nog bra att dom får leka lite, då somnar dom skönt på kvällen.

Nu på kvällen har jag kikat på Let´s dance och diverse andra tv program på dom få kanaler jag har samtidigt som jag har slösurfat lite på näter efter lite kul saker till marwin som snart fyller år. Har dock inte hittat så mycke så vi får se va de blir.

Nu ska jag sova iaf.. Natti natti.

Utmanad...

Har blivit utmanad av Sabina =)

Regler: Gå in i mappen där dina bilder ligger, gå sedan till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen, släng upp bilden på bloggen och skriv något om den, utmana sex andra personer och länka till dem.




Marwin nästan 7 månader gammal, Mammas älsklings kille!

Jag utmanar :

Emma
Marcus
Lill

Resten har nog blivit utmanade redan =)

Torsdag...

Idag har vi bara varit hemma på dagen, på eftermiddagen åkte vi en sväng till borlänge. Shoppade ett par nya skor som har kostat 399:- men de va rea så halva priset och sen va de halva reapriset så de blev 148.50:- Haha.. toppen tycker jag. Är helnöjd med dom iaf =)

Nu på kvällen har jag käkat lite glass och kollat på årets kock bland annat och sen Ice road truckers samt pratat med sabina på msn. hehe..
Nu ska jag kika lie på internet men först lägga in två underbara bilder på älsklingen..





I morgon ska vi till sabina på förmiddagen, så barnen får leka lite och lära sej lite nya bus av varandra =) Hehe..

Gårdagen..

Nu har de inte blivit så mycke bloggande, har inte haft nån ork alls till de helt enkelt.
Igår va jag och marwin med mamma till västerås. syrran hämtade vi upp i skolan så hon följde också med.
Vi va till IKEA och tröstshoppade lite, eller jag tröstshoppade lite så de kändes yttepyttelite bättre iaf. De blev en ny matta (en grön då jag verkligen behöver lite färg i hemmet), ny klädsel till soffan och fotpallen, lite doftljus, ett sängöverkast, två nya soffkuddar, en ny tillbringare (marwin råkade slå sönder min gammla) och sen fick marwin ett gosedjur, en krokodil som har en väska på ryggen. Mamma betalade, tack så jätte mycke mamma, Du är bara bäst! -va gjorde vi utan dej?

Vi kom hem kvart i nio igår kväll iaf opch då bytte jag på mariwn och tog på pyjamasen, gav han flaskan med välling och sen släkte jag lyset. Han ville inte ens ha nappen när han hade ätit klart för han somnade på en gång. Han hade bara sovit 5 minuter under dagen så jag förstår att han va trött. Mammas plutt =) Så duktig så, gnällde ingenting på hela dagen, inte ett ljud. Lite förvånad faktist för nångång under en hel dag när man är ute och far runt brukar dom ju bli lite otåliga men inte ett ljud. Är så stolt över honom.

Jag fixade lite här hemma igår kväll, fixade gardinerna i vardagsrummet, bytte mattan och klädseln, plockade ihop och bytte plats på alla marwins 2000000000 leksaker som vi bara har plats i vardagsrummet för.
De blev iaf ett helt annat rum med ny klädsel och matta så jag är riktigt nöjd!
Kände att jag behövde lite förändring här hemma nu efter en massa skit som hänt.

I dag frammåt kvällen tänkte jag att vi skulle åka till borlänge en sväng och köpa nya skor åt mej för de är jag i stort behov av nu. Så de ska vi nog göra. Men innan dess ska jag städa lite här hamma, duscha och självklart laga mat åt marwin.

Nehepp nu ska jag fportsätta här å dona å plocka lite. Skriver kanske mer i kväll..

.....

I used to laugh it off
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in a pouring rain
The more I had to change I'd just stay the same

(The same, the same, I stayed the same)

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I used to buy my time
I used to beat around the bush
I'd rather give my ego another push
I used to be a fool
It was a foolish game I played
And it's a fool's faith coming mistakes I made
Once I had it right it was all too late

(Too late, too late, too little too late)

You don't know what you got until you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful
What I'm going through is hurtful
It is hurtful
It's hurtful

Oh what I did to you
(What I did to you)

What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
And what I'm going through is hurtful

(Erik Hassel - Hurtful)

Nej nej nej..

Nu börjar molnen komma på himlen. Hoppas dom försvinner igen!

Måndag..

Söndagen igår va lugn, Marwin kom hem på kvällen.
Marwins snälla farmor hade skickat med lite nybakta bullar åt oss, jätte goda, Tack så mycke! =)
Marwin började grina hysteriskt när han skulle sova, jag kände i tandköttet och han är jätte svälld verkligen.
Hade inge alvedon hemma heller så jag fick ringa min faster så hon hade de som tur va. Så när han fått lite alvedon somnade han nästan på en gång. Tyckte så synd om han för de gjorde/gör nog jätte ont. De är ju två stycken på väg uppi så, får hoppas dom spricker igenom snart.

Nu har jag nyss gjort välling åt herrn som vaknade, han har ätit den och sover nu igen.
Jag däremot fick ställa mej och torka.
Va lite stressad när jag skulle göra välling så jag häller i de och ska skaka om och vad händer? jo nappen åker igenom och flaskan åker i golvet. Skvätter ner 4 skåpluckor och hela golvet samt mina mjukisbyxor. Suck! Verkligen vad man behöver på morgonen, NEJ! Har iaf torkat upp de nu och satt mej i soffan en stund. Ska kika lite på internet tänkte jag innan herrn vaknar.
För idag kommer de bli strålande väder så idag ska vi passa på att ta en promenad upp på stan hade jag tänkt sen ska vi hälsa på sabina och benji =)
Fint väder är precis vad jag behöver idag, man blir så mycke gladare och piggare.
UNDERBART!


RSS 2.0
Test