Idag är de en sån där dag när man bara...

Idag är de en sån där dag när man bara vill dra täcket över huvudet och somna om. Barnen bara skriker och grinar och dom få stunder dom är nöjda, Ja då tar Marwin leksakerna för Malissa och står och retar henne så hon blir jätte arg och ledsen. Han lyssnar inte för fem öre idag. Dessa dagar tycker jag inte om! Båda barnen är på dåligt humör och jag själv har inget tålamod efter en dålig, nästan sömnlös natt. Får hoppas de blir bättre under dagen.


Strålande väder idag. Nu på förmiddage...

Strålande väder idag. Nu på förmiddagen blir vi bara hemma, på eftermiddagen ska niclas och Malissa åka och handla lite så jag och Marwin ska ha lite ensamtid, få se va vi hittar på för nått. Hoppas vädret håller i sej hela dagen och inte som igår för då regnade de på eftermiddagen.


SMS-inlägg


Han inte somna, nu är Malissa vaken. De bö...

Han inte somna, nu är Malissa vaken. De börjar bra, suck.


Nu blir de sängen, hoppas på att få sova b...

Nu blir de sängen, hoppas på att få sova bra i natt:) Natti natt


Glömde ju, Malissa har fått smaka majs kro...

dsc02143 (MMS)

Glömde ju, Malissa har fått smaka majs krok idag och hon älskar de. Blev riktigt arg när hon inte fick nå mer men de blir hon iof jämt oavsett vad hon än får. Hon älskar mat. Min lilla älsklingstjej. Snart blir hon 6 månader också. Sjukt så fort tiden går!


Nu är jag och Malissa på stan. Har nog g...

Nu är jag och Malissa på stan. Har nog gått i alla klädaffärer 2 gånger men tro de eller ej, jag har inte köpt nånting alls. Har kollat efter nå åt mej men som vanligt utan resultat. Blir ju billigt iaf. Nu har vi nyss ätit lunch, blev en räksallad.


Klockan är kvart i 5 och båda barnen är...

Klockan är kvart i 5 och båda barnen är vakna. Ingen av dom kan sova ordentligt när de är ljust ute för dom vill ha helt mörkt när dom sover. Jag har alltid haft så mörkt som möjligt när dom ska sova för natten då jag själv sover mycke bättre när de är mörkt men då blir de ju så här på sommar halvåret tyvärr. Ska ta och fixa så de blir riktigt mörkt så dom slipper vakna den här tiden pga de för så kul är de inte.


Massa mys med lilltjejen i kväll. Nu sover...

dsc02115 (MMS)

Massa mys med lilltjejen i kväll. Nu sover både hon och Marwin och jag har en stund för mej själv. Dricker lite ice coffe och ser på tv. I morgon när Marwin är på dagis ska vi ta en lång promenad, måste försöka ta upp de igen för nu har jag legat på latsidan några veckor. Inte så lätt utan motivation :( Trevlig kväll på er.


På förmiddagen va vi till borlänge med mam...

dsc02090 (MMS)

På förmiddagen va vi till borlänge med mamma, Marwin va på dagis. Blev lite kläder åt Malissa. 2 par strumpbyxor, en klänning med tillhörande trosa, en stickad klänning och ett par kortbyxor. Av mamma/mormor fick hon en jätte söt mössa. Åt Marwin blev de inget den här gången och inte heller åt mej, jag som verkligen behöver kläder. Men jag hatar att köpa kläder åt mej själv, hittar aldrig nått jag vill ha eller som passar! Trök. Sen va vi till bvc, 7400g och 67 lång, sen blev de läkarbesök och vaccination och de gick jätte bra. Nu har vi nyss kommit hem, har varit på dagis, barnen har sjungit och sen hjälptes endel åt att göra olika saker. Själv blev de inte så mycke gjort för min del eftersom jag hade båda barnen med mej och Marwin ville va i famnen. Vi gick hem en timme tidigare också för då hade Marwin ledsnat ur. Nu är de snart läggdags och jag ska passa på att ta en dusch när barnen har somnat.


God morgon god morgon. Malissa har sovit ...

God morgon god morgon. Malissa har sovit dåligt i natt så idag är jag riktigt trött men solen skiner så vi ska iaf gå ut idag, ska även fortsätta gå igenom vad som ska iväg och vad som ska sparas. Så ser våran dag ut idag.


Nu sover båda barnen, Malissa sen en stun...

Nu sover båda barnen, Malissa sen en stund tillbaka. Jag ligger och kollar ut genom fönstret. Himlen är helt klar och blå, inte ett moln. För en stund känns de som att alla bekymmer, känslor och problem bara försvinner men sen inser man att dom är kvar. Älskar mina underbara barn så otroligt mycke! Marwin och Malissa, ni är allt för mej, så underbara, så perfekta och jag är så stolt över att få vara just eran mamma <3


Nu har min älskade Marwin kommit hem. Som ...

dsc02034 (MMS)

Nu har min älskade Marwin kommit hem. Som jag har längtat! Han har fått en ny jacka av pappa, jätte fin och med sej hem hade han en papperspåse med texten ovan. I ligger ett paket som jag självklart inte öppnar förren så mors dag. De är sånna saker man verkligen uppskattar. Marwin har verkligen världens bästa pappa och släkt, är så otroligt glad och tacksam att han har dom, han kan inte få några som är mer underbara! Tack så jätte mycke. Nu ska jag och lilltjejen mysa, Marwin har inte somnat än så han får va med och mysa en liten stund innan de är sängen för hans del. Trevlig kväll.


Nu har Marwins farmor hämtat honom. Tyst o...

Nu har Marwins farmor hämtat honom. Tyst och tomt utan honom men så kul han får ha, de är huvudsaken:) Mys med lilltjejen blir de i helgen:)


Sitter och vantar på syrran nu, hon ska f...

Sitter och vantar på syrran nu, hon ska följa med oss upp på stan en sväng. Lär köpa nått åt Marwins faster som fyller 20 år på lördag :) Marwin sitter och berättar vad de är för olika lastbilar som åker förbi och de är inte många han är fel på. Nån flisbil som han förväxlar med nån skåpbil men annars är han jätte duktig. Mammas lilla kille! 2 år och kan redan både märke och modell på lastbilarna. Är så stolt över han!


Idag är alla glada, härligt:)

dsc02002 (MMS)

Idag är alla glada, härligt:)


God morgon! Barnen sover än, bör jag ...

God morgon! Barnen sover än, bör jag också göra men jag kan inte somna om. Suck! Är jätte trött och har ont i lederna, kanske därför? Eller också är de för att de är på ljust ute, vill ha riktigt mörkt när jag ska sova så de är tyvärr de onda med sommar. Regnar gör de ute också, mindre kul för jag har glömt Marwins stövlar på dagis och han ska till pappa idag så jag lär hämta dom. Ska köpa ett par till men de har inte blivit av än. Ne jag lär väl försöka vila en stund till och hoppas på att jag får sova några minuter till.


Båda barnen sover sött nu i sina sängar...

Båda barnen sover sött nu i sina sängar efter en varm dag. Barnen har sprungit i blöja här hemma för att de va så varmt, försökte då Marwin att gå utan blöja med bara kalsonger men de gick inte. Han skulle minsan ha blöjan på sej. Nån gång ibland säger han att han vill gå på pottan på då tar vi av blöjan och han sätter sej där men nå mer blir de inte. Men de är ett stort steg att han sitter där utan blöja nu för han har tvärvägrat att sitta på den förut överhuvudtaget. Antar att de kommer när han är redo för de. Nu ska jag njuta av lugnet en stund sen ska jag lägga mej, är så himla trött. Natti natt.


Marwin är på dagis, Malissa slumpar en s...

Marwin är på dagis, Malissa slumpar en sväng. Vi ska åka och handla lite sen ska jag passa på att rensa och kolla igenom allt vad som ska vara kvar och vad som ska bort. Så onödigt att ha en massa skit man ändå inte använder och sånt som aldrig kommer användas. Dessutom har jag på tok för mycke saker helt i onödan. Kanske ska köra lite på loppis? Kanske finns de nån annan som behöver just de jag inte behöver :) jag själv älskar loppis saker så de kanske finns fler:)


I´ll be back!

Kommer tyvärr inte kunna blogga så mycke nu på ett par dagar men ha tålamod, jag kommer tillbaka så fort jag har möjlighet. Ha de bra så länge.

Rubrik..

Snart dags att åka och hämta skrutten på dagis. Tänkte ta en dusch innan men vi får se om jag hinner, hehe..
Malissa springer iaf i gåstolen nu och tjålar så jag kanske ska passa på.

Har faktist inte så mycke mer att skriva nu så, ha en trevlig eftermiddag.


Nöjd och stolt.

I morse när jag kom upp satt Marwin i soffan (han gick upp 5 min innan) med puh i knä, på bordet hade han ställt upp timmerbilen så fint och så satt han och kollade på den, hur nöjd och stolt som hellst.
- Titta, timmerbilen! sa han med världens leende på läpparna.

Nu är han på dagis men han ville stanna hemma och leka sa han men när jag sa att Elias och Oliver va där så ville han dit endå.
Malissa sover i vagnen och jag ska faktist passa på att vila en stund jag också. Är så himla trött, dock finns risken att jag blir ännu tröttare men jag hoppas inte.

Bjuder på två bilder från sista april ute vid morfar/gammelmorfar.




Underbara unge, Älskar dej så otroligt mycke!
Va vore livet utan dej och din syster? Ni betyder verkligen så mycke för mej!
Älskar er över allt annat!


Måndag..

På förmiddagen hade vi besök av mamma/mormor och mina småsyskon, Marwin va riktigt glad över att få se dom för de va ett tag sen sist.
Efter de åkte vi in till stan och hälsade på min älsta lillasyster, hon följde med oss och lekte i lekparken vid skuthamn en sväng. Marwin tycker de är så kul att åka linbana och stora lekparken vid stadsparken tycker jag inte är så särskilt kul. De finns ju knappt nånting för dom här mindre barnen. Måste säga att de finns många andra som är mycke bättre och roligare för dom små.
Iaf efter de åkte vi och handlade lite och sen begav vi oss hemöver. Fixade lite mat, grillat fick de bli idag när de va så fint väder. Jätte skönt.

Sen har vi faktist inte hunnit med så mycke mer idag förutom att Marwin har gjort några pärlarmband nu på kvällskvisten och sen har han lekt med timmerbilen. Reservdelarna kom idag så nu har han fått en splitt ny loglift 96 S kran och nya stakar. Han vägrar gå och sova så han är nog mer än nöjd med den nu =)

Jag ska iaf kika på tv nu och sen ska jag nog va lite onyttig och äta lite hallonpaj. Usch borde verkligen inte men jag är så sugen!


Måndag.

Godagen Godagens.

Igår blev de en sväng till Borlänge iaf, vi kikade på Monster truck och de som dom visade. Marwin va lite rädd sa han men efter en stund tycker han att de va kul. Självklart lät de ju väldigt högt så båda barnen hade såklart hörselskydd på sej. Malissa sov igenom hela föreställningen  =)
Tror iaf att de va mamman här som tyckte att de va roligast att se, men jag tycker att de va lite dåligt, dom kunde ha visat lite mer. Men men, skoj iaf.



Big foot =)


Resten av kvällen blev de inte så mycke gjort, plockade ihop lite hemma bara och kikade på tv.

Tycker helgerna går på tok för fort. Snart är de helg igen och då ska Marwin till hans pappa. Han är ju där varannan helg men de känns mer som varje helg för att de går så himla fort hela tiden.
Är inte nå vidare förtjust i att han är borta varannan helg för han krånglar så fruktansvärt mycke med sömnen när han kommer hem. Klockan kan bli frammåt 23 ibland innan han somnar och de är inte särskilt kul å krångla med han till så sent. Tar många dagar innan vi får in rutinerna bra igen och lagomt när dom funkar är de dags för han att åka igen. Lika varenda gång. Är han dock bara borta en natt funkar de bättre men de känns så taskigt att låta han vara vid pappa en natt bara så jag antar att jag får försöka stå ut och hoppas på att de blir bättre även om de inte är ett dugg kul för varken mej eller han när han krånglar. Blir väl så när vi har våra rutiner här hemma (vilket vi måste ha) och sen bryts dom när han är vid pappa eftersom dom inte har samma rutiner där, tråkigt är de iaf.

Nu har vi iaf nyss klivit upp, va så trött så de blev en långdragen morgon i sängen i morse. Marwin har krånglat i natt och de tog väldigt lång tid innan han somnade om och lagomt tills han hade somnat om vaknade Malissa men hon somnade om efter lite mat så de va ju skönt. Jag har bara så svårt att somna om direkt när jag har blivit väckt på nätterna, därav min trötthet. Men de kanske vänder snart? Hoppas!

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, är ju strålande fint väder ute så man kanske skull eta å gå ut iaf.


God morgon. Ligger fortfarande i sängen, ...

God morgon. Ligger fortfarande i sängen, lyssnar på hur regnet öser ner utanför. De är nog inte ofta de regnar så här mycke som de gör nu! Jag hade hoppats på att de skulle va fint väder idag så vi kunde åka och kolla på big foot nu när han är i sverige men de blir nog inge nu när de är sånt väder. Tråkigt! Ne ska väl pallra mej ur sängen nu och äta lite frukost.


Äntligen fredag.

Godmorgon.

Fredag idag och vi gick upp för ca 1½ timme.
I natt har vi sovit lite klent. Mariwn kom in och la sej vid halv 1, han vägrade somna om så han låg och bökade en bra stund innan han tillslut somnade. Lyckades somna jag med efter ett tag och efter 10 minuter vaknade Malissa och skulle ha mat. Oftast vaknar hon en gång och vill ha mat bara så de är faktist jätte skönt. Dock gnyr hon och vill ha nappen flera gånger ibland så jag lyckas nästan aldrig komma in i den där djupsömnen så jag känner mej utvilad. Men de är väl så, blir förhoppningsvis bättre med tiden.

Malissa äter iaf mat nu om dagarna, har nog glömt att skriva de. Hon äter både hemmalagad och färdig mat men hon är mest förtjust i den hemmalagade. Jag tycker inte att de spelar någon större roll om man gör egen eller färdig.
När Marwin va liten vägrade han burkmat, han kväljdes och ibland spydde han upp de på en gång så för hans del blev de bara hemmalagad mat. Kanske att de hände nån enstaka gång att han åt burkmat om vi va nånstans och inte hade mat med oss men han va absolut inte förtjust i de. Malissa äter ju båda så de är skönt.


Idag ska jag nog plocka lite här hemma och passa på att tvätta, de börjar bli mycke tvätt igen.
Att man aldrig lär sej att man kan tvätta lite då och då så slipper de bli så mycke på en gång.

Nej jag lär väl sätta fart om de ska bli nå gjort.

Torsdag.

Hejsan hoppsan.

Idag har våran dag varit ganska lugn. Va in till stan och handlade lite och kikade på rusta och dollar en sväng.
Blev väl inga fynd idag direkt men lite mat fick iaf följa med hem.

Sen resten av dagen har vi inte gjort så mycke, busat, lekt och kikat lite på bompa nu på kvällskvisten och myst.
Fick lite ensamtid med Marwin när vi kollade på bompa för då sov Malissa och de uppskattas alltid att ha egentid med barnen var för sej. Dom måste få känna att man lägger allt på dom ibland utan att dom ska behöva dela tiden med syskon.

I natt regnade de föresten, lika som de har gjort hela dagen. Men jag måste bara säga att gud så skönt jag sover när de regnar och man hör hur de smattrar på taket (alltantaket) utanför. Hur härligt som hellst och jag får massor med gamla minnen från barndommen när jag ofta va med mormor och morfar och sov i husvagn. Sov hur skönt som hellst =)

Nu sover båda barnen och jag ska faktist passa på att kika lite på tv, lär kolla mailen också för de va en som hade mailat på vagnen jag ska sälja. Ska faktist sälja min älskade herqules nu efter 2 år. Marwin börjar bli för stor för den och Malissa har en annan vagn som är lättare så då får vi sälja Marwins vagn även om de känns tråkigt. Man kan inte spara på allt man inte har användning för även om jag är expert på att göra de.


Idag när jag lämnade Marwin på dagis vi...

Idag när jag lämnade Marwin på dagis ville han inte dit. Inte dagis sa han när in hade klätt av sej och gått in på han blev jätte ledsen när jag gick men förhoppningsvis så gick de över fort. Han brukar aldrig bli ledsen ämnar utan då springer han in och har knappt tid att säga hej då men de gick nog bra. Malissa sov när vi kom hem så jag bar in henne och idag vaknade hon inte så jag tänkte passa på att lägga mej en stund för jag är så himla trött. Men tji fick jag för de för när jag precis somnat vaknade hon så de blev inge vila. Lär ge lillan lite mat nu.


Sötnosen!

Malissa sover och Marwin har legat i sängen ett bra tag, de va tyst ett tag så jag trodde att han hade somnat så jag kikade in och vet ni vad jag ser?





Mammas goa unge! Älskar både dej och Malissa så otroligt mycke!

Tisdag..

Nu är Marwin lämnad på dagis eller man kanske ska skriva förskola men jag är nog lite kvar i de där gamla och säger dagis, får hoppas att ingen tar illa upp för de. Dom vanligt så hade han knappt tid att säga hej då innan han va i full gång med att leka. Han trivs verkligen där så de känns hur bra som hellst att lämna honom där.
Kan ju hoppas att Malissa får gå där hon också sen men sån tur lär jag väl inte ha.

Malissa ligger iaf här i soffan bredvid mej och leker för fullt men hon bäörjar bli lite trött så hon somnar nog snart. Hon somnade i bilen på väg hem från dagis men hon vaknade när jag bar in henne så hon är trött fortfarande.
Hon använder nya bilstolen nu också och tro de eller ej men nu på vägen hem tappade hon nappen och hon skrek inte och hon somnade utan. De har ALDRIG hänt om hon hade setat i babyskyddet än för då kunde hon skrika konstant tills man tog ur henne. Som när vi va till västerås och köpte hennes vagn, då skrek hon hela vägen hem och då menar jag verkligen hela vägen. Tyckte så synd om henne och ingenting hjälpte heller.
Skönt att hon sitter bra i den nya iaf. Blev ju som sagt en Maxicosi Mobi.

Undra va vi ska göra i dag då, solen skiner och de är toppen väder. Nånting får jag hoppas vi hittar på iaf för de är ju så tråkigt att bara sitta hemma!

Trötta måndagar..

Varför ska jag alltid vara så fruktansvärt trött på måndagsr just?
De måste vara för att vi bara är hemma då och inte gör nå speciellt. Tis-tor är de ju dagis så då åker vi ju hemmifrån strax före 9, ibland åker vi hem och ibland hittar vi på annat men de blir jussom inte de där slöa hela dagen. Då måste man göra sej i ordning och åka till dagis och bara de gör ju att man piggnar till. Nu myser vi i pyjamas än. Malissa somnade i famnen när vi satt och kollade på bompa så jag lutade ikull oss i soffan lite men de dröjde inte förren jag höll på att somna så de va bara kliva upp igen. De är riktigt jobbigt när de är så.

Lär väl försöka få nånting gjort nu men känns som att tröttheten tar över de.

God morgon! Marwin kom in och myste en s...

God morgon! Marwin kom in och myste en stund men nu har vi tagit oss ur sängen, ätit frukost har Marwin också gjort så nu är de bara lilltjejen som ska ha de. Idag blir de en hemmadag tror Ja om inget dyker upp.


Vissa dagar är bara för mycke! Nu får d...

Vissa dagar är bara för mycke! Nu får de bli kväll så min älsklingskille kommer hem. Ska passa på att mysa med båda mina underbara barn i kväll, inte göra nånting annat! Har föresten städat hela huset idag, torkat alla golven och plockat undan lite saker. Skönt att ha de gjort. Nu ska jag fortsätta kolla på tv och efter de vet jag inte va jag ska göra, de visar sej. Trevlig kväll.


För tillfället håller jag på att putsa fön...

För tillfället håller jag på att putsa fönster. Blir dock bara insidan idag så får jag ta utsidan nån annan dag. Men gud så tråkigt de är!


Fredag.

Haha diggar reklamen för 16 & pregnent på MTV, både män och kvinnor är gravida, hehe.

Va väl inte de jag skulle skriva kanske men reklamen gick just.
Här hemma började vi dagen med frukost, klippte Marwin lite för håret va så långt sen blev de ett bad för båda barnen. Sen har vi busat lite bara och jag samlar kraft att släpa mej in i duschen, har verkligen ingen ork till de men måste duscha så jag lär välgöra de snart endå.
Idag kommer Marwins farmor och hämtar honom, Thomas skulle på verkstan med lastbilen idag kl 13 så de blir så sent om han ska hämta honom. Sen skulle han med farmor, Niclas och Linnea till Borlänge i morgon och kika på lastbilar, Thomas ska ställa ut den han kör så då får Marwin följa med farmor. De tycker han nog är jätte kul.

Själv ska vi åka till Borlänge idag och köpa en ny bilstol åt Malissa. Niclas skulle även in på jula och ha nånting. Ska försöka övertala han om att vi ska köpa en matstol åt Malissa också, Marwin gillar inte att hon sitter i hans när hon ska ha mat och tids nog lär hon ju ha en egen iaf. Åt Marwin har vi en från IKEA men jag tror vi ska köpa en sån som man sätter på bordet ist åt Malissa, dom tar ju mycke mindre plats. Tycker dom från IKEA är så klumpiga, visserligen billiga men endå.
Får se hur de blir.





Nyklippta killen, inte de lättaste å klippa en 2åring.


Lär kila in i duschen nu..

Onsdag.

Började med frukost i morse, tog en dusch och sen gjorde jag iordning Marwin. Malissa sov så jag väckte henne alldeles innan vi skulle åka. Tog med allt som skulle med till dagis och åkte, väl där så ser jag att dom flesta har ryggsäck/väska med sej och då slog de mej, jävla de va ju skogen idag. Suck. Men Anette sa att dom skulle göra ordning nått åt han där så de gick bra endå. Vilken tur.
Kom även på nu att stövlarna står kvar ute i hallen så dom glömde vi också tydligen.
Jaja, får ta med dom när vi hämtar han så dom är med iaf för annars glömmer jag dom väl i morgon igen.

Malissa springer iaf för fullt i gåstolen och tjålar nu, skrattar och blir helt till sej när man busar med henne. Goa tjejen!

Jag håller på med en bok som Marwin ska få när han blir äldre, de tar lite tid att göra den men den kan nog bli bra när den blir klar.

Lär gå och höja värmen inne nu för usch va jag fryser.


Idag fick Marwin va hemma från dagis, De ...

Idag fick Marwin va hemma från dagis, De började redan igår eftermiddag att han bara grinade och ville sitta i knä. Lika i morse. Om han håller på att bli sjuk eller om han har nån period vet jag inte, de lär visa sej. Så idag har vi bara varit hemma, lekt lite och pusslat. Om ett tag ska barnen i säng och då ska jag sätta mej och göra klart boken jag håller på med. Nu ska vi kika lite på tv innan sängen kallar.


Ny vecka, Bilbarnstol?

God  morgon måndag.
Här hemma äts de både frukost och välling för fullt.
Solen skiner och himlen är blå ute, känns riktigt skönt.
Får se om vi går ut här hemma idag eller vad vi hittar på för nått.

Jo glömde skriva igår att vi kikade på ny bilbarnstol åt Malissa också, de är väl dags om inte alltför länge att byta. Hon gillar inte den hon har nå vidare, iaf inte när man sätter henne i den. Men hon somnar oftast när hon hamnar i bilen och man åker men innan de är hon inte nå vidare nöjd och vaknar hon när man åker händer de att hon skriker tills vi tar ur henne, hon vill sitta mer upp så att hon ser. Babyskyddet hon har är en akta graco logico, har varit supernöjd med den trotts att jag tycker att den är väldigt tung. Fick den av pappa när jag fick Marwin så båda har haft den.

Marwin köpte vi en Akta graco duoflex åt när de va dags att byta, de är ju en kombistol som man kan ha frammåtvänd också när de är dags för han att vändas. Den tyckte jag dock inte va värskilt bra när han va mindre, när vi bytta till den för han satt så himla rakt i ryggen. Den blir visserligen att sitta mer lutad om man har den fram men fram kan vi inte ha den pga airbag så han sitter bak, kanske att den stolen passar bättre i nån större bil med mer plats i för den den tar väldigt stor plats när de är en kombistol.
Nu när han är större fungerar den iaf bra och han sitter bra i den.

Åt Malissa har vi kikat på en Maxicosi mobi, tycker den verkar bra och Marwin har en sån när han är vid pappa/farmor och han sitter bra i den. Så vi ska nog köpa en sån åt henne. Den kan hon ha lite kortare än kombistolen Marwin har eftersom man inte kan ha den framlänges men när hon är så stor har Marwin redan blivit för stor för den han har nu så då kan hon ta den han har.

Maxicosi Mobi

Helgen.

Igår blev de en hemma dag, tvättade 3 maskiner, vikt all tvätt som redan satt på strecket innan och allt som blev tvättat så nu är de inlaggtt i garderoberna. Blev en hel del, plockade och städade lite också.
Kikade lite på tv igår kväll men så mycke mer blev de inte.

Idag fick vi lov att åka till borlänge och byta Marwins skor som han hade fått av farmor. Dragkedjan på ena gick sönder idag så de va bara byta dom. Dock fanns de inga i hans storlek så vi fick ta ett par andra och lägga till lite men de blev bra de med.
Sen har vi grillat, så gott. Skulle egentligen låtit bli men de fick bli ett undantag idag.
Efter de rensade jag ur en massa leksaker som Marwin inte leker med, han river bara fram de.
Möblerade om och bytte sängkläder också så nu är de gjort.

Nu ska jag kika lite på tv. Trevlig kväll.

RSS 2.0
Test