Ute en sväng..

Nu har vi varit ute en sväng, oj så skönt väder de är och så mysigt.
Marwin förstog nog inte riktigt va de va som va så vitt så han va mest fövånad över att de hade ändrat färg ute.
Men de kommer nog bara han blir liter äldre och förstår lite mer. Ögonen va iaf jätte stora när han fick se att de va vitt =)
Så på med mössor, halsdukar, raggsockor, vinterskor, en varm jacka och vantar å ge er ut i den härliga snön.
Mamma kommer och hämtar oss om en stund, hon får åka över gonäs för de står en massa lastbilar i vägen som inte kommer någon stans efter vanliga riksväg 50 mellan grängesberg och ludvika.
Får hoppas de går bättre å åka den vägen.

Lägger in en bild på oss innan vi gick ut i snön, japp jag har mössa på mej och tycker att de är bekvämt att slippa frysa om öronen. Sen får väl ni som tycker att de är töntigt med mössa frysa om era öron och tycka att jag är töntig som har mössa men vet ni vad. Alla växer upp någon gång och när ni väl har gjort de så inser ni att de är bättre å va varm om öronen än att bry sej i att de ser töntigt ut =)



Ja, nu snöar de igen. Få se hur mycke snö de ska komma under helgen nu då, kanske kommer en hel del om man får tro väderprognosen. Oftast ändras de från dag till dag men jag kände på mej igår morse att de skulle komma snö i natt och de gjorde de, få se om min känsla om att de kommer mycke mer i helgen stämmer också.

Ne nu ska jag ta å klä på oss igen för mamma är här snart. Trevlig fortsättning på dagen i de fina snövädret och ta de lungt efter vägarna när ni är ute och kör..

Så mysigt..

Idag är Marwin vaken lite tidigare så nu ligger han och äter välling i sängen. Får hoppas han somnar om en stund till iaf 2 timmar till så klockan hinner bli 9 iaf.

I natt har de kommit ca 1 dm som de va sagt. Den ligger där ute så vit och fin.
Så idag ska vi åka med Emma till berget och hälsa på mamma så ska Marwin få åka lite pulka =)
Ska bli kul å se hans min när vi kommer ut och allt är vitt. Han vet nog inte vad de är för nått för han va ju  bara 2 månader sist de va snö ute.
Kollade iaf ut i natt när jag va upp och gud så mysigt de är med snö, de känns att de börjar närma sej jul nu.
Lite mindre än 2 månader dit. Längtar verkligen tills man ska ta fram alla julaker och adventljusstakar och mys.
Tills dom börjar spela julsånger och allt som julen medför. Så mysigt.

Ne nu ska jag vila en stund till...

Snön ligger kvar =)

Nu är de vitt ute, de har fallit flera cm och de skulle komma ca 1 dm i natt. Tycker att de är mysigt nu när snön har lagt sej men känner en stor oro för en viss kompis som är ute och slinger efter massa trånga, smala, krokiga hala vägar nu. Usch. Får hoppas han tar de lungt så inget händer.

Emma ligger på soffan och sover, hör henne snarka, haha. marwin i sin säng, tur han fick sova i sovrummet i natt för annars hade han nog vaknat av den där skördetröskan som sover i vardagsrummet =). Jag kikar lite på internet ska snart sova.

Så natti natti säger jag så länge...

Lite bilder...

Tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder på vårat sovrum och sen på köket. Vardagsrummet kommer lite senare.
Angånde tavlorna så ska dom sitta ojämt och olika högt så jag har inte satt dom så av ren klantighet =)
Dock är dom inte så snea som de ser ut på bilden för jag håller nog kameran lite snett för resten av rummet är också snett =) haha..




Sen har vi lite bilder på min sötnos från idag.



Hihi, va ligger de på golvet tro? kan de kanske vara spagetti som lillherrn har spottat ut =)

Och sen lite bilder när marwin leker med sitt hus som har två olika sidor med olika aktiviteter och ljud och ljus.
Så söt så..



Nu ska Marwin få bada för han har spytt ner sej, två gånger och de va inte lite heller. Undra varför för han har inte ätit nyss heller. Sånt som händer.

Snart klar.

Nu har jag diskat och plockat ihop i köket, bara dammsugning som ska göras där nu. I sovrummet är de städat och ihopplockat för de gjorde jag igår.
Vardagsrummet ska jag bara plocka ihop alla marwins leksaker för dom ligger överallt nu. Han kan ha dom bredvid soffan för där finns de plats så han kan leka med dom.
Toan är också städad sen igår.
Så nu ska jag bara göra de sista och sen ska jag ta en dusch hade jag tänkt. Men först ska Marwin få lite mat för han vaknade nu, så idag får han spagetti, köttbullar, morötter, brockoli och blomkål. De tycker han om =)

SNÖÖÖÖ..

Nu har vi precis gått upp, marwin har feber, måste bero på tänderna så får hoppas att de går över till på eftermiddagen.
Vi som skulle ta en fika med sofie idag, så typiskt =(
Får vara hemma och städa ist till febern har gått över.

Sen kan jag säga att min lilla son har kommit in i separationsångestoerioden, de går bra så länge man är i samma rum men går jag på toa eller in i något annat sovrum så börjar han grina direkt.

NU SNÖAR DE UTE!! JIPPI =)

Dagen..

Idag har jag och syrrankört 2 vändor till soptippen med skit. Så nu är de nästan helt klart i andra lägenheten. De ska bara dammsugas och torkas golv på nedevåningen sen är de klart och de skulle mamma göra åt mej. De hinns ju än för den ska ju inte lämnas förren på fredag så de är ingen panik.

Träffade Rikard vid soptippen också båda gångerna vi va dit, hehe.
Får grattulera han och Lisa till deras dotter jessica som kom för 2 veckor och 1 dag sen. Grattis!
Ska åka förbi och hälsa på nån dag sen.

Nu ligger Marwin i sängen och ska sova så han somnar nog snart skulle jag tro. Jag ska passa på att kika efter lite julklappar på nätet få se vad jag hittar för skoj. 
De börjar ju närma sej julen och i år ska jag inte va ute i sista sekunden, ska iaf försöka att köpa lite innan å sen blir de väl säkert nå man har glömt som blir i sista sekunden men de är väl så då.
Längtar iaf tills de kommer snö nu, så himla mysigt å sen ska ju Marwin få åka lite pulka för första gången =)
Tror att han kommer tycka att de är skoj iaf =)

Förövrigt känner jag mej helt svälld i kroppen nu, säkert pga av de som komma skall den 7e varje månad.
Ne nu ska jag kika runt lite få se vad jag hittar.
Trevlig kväll.

Tisdag

Yes idag är de tisdag, hm. Vädret är inte på topp idag, grått, mulet och duggregnar. Vet dock inte om de är kallt ute men de är vindstilla iaf så de är nog inte så kallt idag.
I de här gråa vädret idag så blir man nju lite trött och slö, anda tills man kollar i min sons säng och ser han ligga där med världens leénde, han är så underbar och go min lilla knodd.

Han brukar ligga och leka en stund i sängen innan han ska kläs på och komma upp, de tycker han är mysigt så de har han som rutin här hemma. Vakna--äta välling--ligga och mysa/leka--komma upp.
De är ganska bra att han vill ligga och leka en stund för då får jag chansen ¨å plocka lite här hemma innan han kommer och river fram allt igen. Så idag ska jag dammsuga lite.

Föresten, ni skulle ha sett min son i natt när han låg och sov. Kollade till han innan jag la mej och fick mej ett gott leénde på läpparna innan jag somnade. Marwin hade lagt sej under kudden så de va enbart ett par fötter som stack fram, resten hade han kurat ihop under kudden =) Så sött.

Måndag..

De blev ingen promenad till stan idag, vi gick ut till volvo och lånade jens bil ist. Syrran orkade inte gå, haha lite lat. Men jag ska väl inte säga så mycke, är inte särskilt mycke hurtiggare själv så.
Vi åkte iaf ner på stan, kikade på hemtex där jag köpte en ny duk och löpare samt tabletter till mitt köksbord för de är så himla fult. Så nu har jag döljt lite av de groteska iaf =)
Sen käkade vi lunch på china vilket va jätte gott som vanligt, vidare in på åhlens och kikade men hittade inge jag riktigt ville ha idag.
Efter de åkte vi upp till Rusta och kikade, blev en ny lampskärm till lampan i köksfönstret där men inge mer.
Sen ner till Dollar och kikade där, blev en glasburk med karameller bara där =)
Efter de åkte vi hem till oss en sväng innan vi skulle lämna bilen vid jens jobb klockan 16. Passade på att springa in och handla lite snabbt på konsum också innan vi åkte till volvo.
Sen skjutsade jens hem oss så jag fick göra lite mat men de va ingen liten herre som han äta nå för han sover nemligen. Han va jätte trött för han hade inte sovit nå middag idag. Så han blir nog jätte glad när han vaknar och får pannkaka för de gillar han.

Nu i kväll ska vi bara vara hemma och mysa och plocka ihop lite. De behövs verkligen.
Glömde berätta att igår fick Marwin en leksak av min fasters mans syster. Hon brukar skicka kläder och leksaker som hennes son har haft, han är någon månad äldre bara och de ser inte ens ut att vara använda nånting sakerna. Så de tackar vi så mycke för.
Till saken, de va ett "hus" eller vad man ska kalla de med massa olika saker som låter och lyser, de tycker han är jätte skoj =)

Ne nu ska jag kika lite på tv, The doctors, kan nog va intressant..

......

Igår plockade vi ur alla stora saker ur gamla lägenheten så nu är de bara tippen kvar och de tar jga i morgon.
Fick placera om saker och göra de bästa av situationen för de finns inte allför mycke utrymmen här att stoppa saker i.
De gick bra iaf och dagen avslutade jag med pizza och ett varmt bad vilket va behövligt. Tack för hjälpen ni om är så gulliga och har hjälpt med med lägenheten. Marwin va med mormor och dom åkte och hälsade på hans gammelgammel mormor. 5 generationen alltså.

Idag ska jag plocka ihop lite här för de är lite rörigt nu, orkade inte ställa allt i ordning igår kväll så får ta de idag sen tänkte jag höra med syrran som har lov den här veckan om hon vill gå med ner på stan å kika å käka lite lunch i de fina vädret.

Jag klev upp vid 10 tiden idag föresten och när jag komemr upp gissa vad? Marwin sover ÄN! fick nästan en chock men han sover än så skönt så de är väl bara bra då =)

Frisk luft..

Efter en fullspäckad dag med aktiviteter och bus så sover nu min lilla sötnos så sött i sängen. Han har bara sovit en timme på hela dagen idag så han va ganska trött. Tänk va lite frisk luft och bus kan ha stor inverkan på både barn och vuxna.

Nu har jag iaf satt mej framför tvn och kollar på stjärnor på is och äter varma mackor, tar de lungt bara med andra ord. Ryggen värker nå kopiöst nu, inge skönt allt.

Så nu ska jag lägga mej i soffan och slappa så ni får ha en trevlig kväll!

Här kommer lite bilder från idag..




Lördag med 3 barn..

Åh va skönt med en paus, Marwin sover och evelina och jimmy är ute i lekparken och leker.
Maten är avklarad och likaså disken så nu ska jag ta de lungt ett tag, har så jäkla ont i ryggen.

Marwin år en rejäl portion idag med hans favoritmat, mos med morötter, zuccini, paprika och fläskfile.
Han bara älskar de och de är ju så enkelt att göra också.
Jag föredrar att göra hans mat själv även om de är smidigt med färdig barnmat. Men saken är den att han är inte alls särskilt förtjust i den färdiga utan tycker bättre om den jag gör själv.
När jag ändå gör min egen mat så kan jag ju lika gärna göra åt han också för de tar ju inte särskilt lång tid.
Jag åt rester sen igår, haha..

Igår vart de, potatisgratäng med morötter och cream freich med franska örter.
Till de blev de fläskfile och skinkstek som jag skar i strimlor oh stekte med zuccini, lök, paprika, purjolök, färska champinioner och morötter. Sen i med lufttorkad skinka. Allt i lite större bitar. Och sen kantarellsås, så gott =)

Skala och skär potatisen i skivor, lika så morötterna. Skala och skär en gul lök och hacka den i småbitar.
Lägg ett lager potatis i en form sen morötter och lök. På med cream freich (franska örter heter den) och sen på med ett lager potatis till.
In i ugnen tills den är klar på 200 grader.

Skär fläskfile och ''skinkstek"  i strimlor och stek i antingen smör eller olja, jag kryddade med, vitpeppar, paprikapulver, salt och svartpeppar bara men de är en smaksak.
Skär snäckpaprika, zuccini, purjolök (skär på längden) och morötter i lagoma bitar och stek de.
Skala steklök och dela på mitten bara så att de blir halvor och stek med resten.
När de nästan är klart skär man dom färska champinionerna i ganska stora bitar och lägger i.
Avsluta med att blanda ihop grönsakerna och kötter och lägg i lufttorkad skinka som man skär i strimlor.

Servera med gratängen och kantarellsås =)
Riktigt gott!

Evelina och jimmy kom runt halv 10 i morse så då lekte dom lite med marwin och sen klädde vi på oss och gick ut. Gick till dollar och kikade lite och de blev lite nödvändiga saker som folie, plastpåsar och tvättservetter.
Åt ungarna blev de lite godis.
Sen gick vi hem och innan vi gick in gick vi till lekparken så fick dom leka av sej lite. Marwin gungade och åkte rutchkana och tyckte att de va jätte kul.
Väl hemma så lagade jag mat medans evelina badade med marwin.
Sen käkade vi och efter de somnade marwin och dom andra två vildingarna gick ut och lekte.
Får se när mamma kommer och hämtar dom idag, dom är nämligen till IKEA, skjutsar två kompisar dit som intehar nå körkort så mamma skulle köpa lite saker åt med.

En stång till drapperiet i badrummer
klädgaljar åt marwin
värmeljus
batterier

Att ha 3 "små barn" sammtidigt är så roligt. Vist marwin är snart 8 månader, evelina 8 år och jimmy 7 år så dom är väl inte så små men de är mysigt endå. Speciellt när vi är ute och går för då vill jimmy gärna hålla i handen och evelina i vagnen så de är mysigt =) hihi..
Lägger in lite bilder från idag i kväll för nu ska jag plocka lite medans jag har möjlighet och göra de ifred.

Baby, du är inte så liten längre..

Idag blåser de väldigt ute och för å inte tala om hur de har blåst i natt, usch.
Marwin vaknade 00.40 i natt och skrek rakt ut, han skrek så i 2 timmar innan han somnade så han måste haft ont i magen för de blev bättre när han låg på mage på mitt bröst. Antar att han ville ha lite närhet också för han somnade så. Jätte mysigt.
Nu sitter han och leker med hans leksaker på golvet, eller just för tillfället är de mattkanten som är intressant. Han har en sån där blå matta med en hoppa hage på och just kanten är jätte intressant när man kan lyfta på den =)



 
Mammas älskling, så underbart fin och perfekt! Mamma älskar dej gubben!
Tiden går så fort, så stor du har blivit, du är inte litn längre.

I kväll blir de iaf till å laga nån god mat och kika på idol och bara ta de lungt.
Men nu ska de dammsugas och dammtorkas samt diskas och plocka ihop lite.
Kanske går en sväng till min farmor och farfar och hälsar på också för dom bor ju så nära nu.
Ja vi får se helt enkelt vad som blir av och inte. =)

Min älskade,underbara son!

Jag satt och kollade på min son när han låg och sov så sött nu på eftermiddagen.
Han är så underbar min son, så fin och vacker och helt perfekt! De finns ingen annan som är så perfekt som min son, ingen som är lika vacker, go och glad. Han är verkligen mitt allt här på jorden och kärleken till han går inte att beskriva med ord för orden räcker inte till!
Jag lägger in lite bilder på Marwin, från några timmar gammal till 7 månader.


    
  
   

   
 
    


Sussie och Alexander har varit här idag och druckit cappuccino och ätit lite kakor. Han är ju så söt lilla alexander, 3½ månad gammal. Så mysigt å hålla han, så liten mot vad Marwin är.
Man blir ju bara så sugen på en till liten, saknar verkligen spädbarnstiden för den va ju så underbar.
Önskar att tiden kunde gå lite saktare ibland, den bara springer ju iväg och jag hinner inte med.
Snart är Marwin 1 år, bara 4 månader dit och han ska börja på dagis och jag ska börja jobba igen så småning om.
Jag har inte bestämt hur länge jag ska vara hemma men tänkte att jag skulle fösöka börja innan sommaren iaf.

Vist de är kanske bra att komma ut och göra nå annat ett tag, träffa lite folk och så men de är ju tråkigt på samma sätt. Man umgås inte lika mycke med barnet/barnen vilket också säkert kan vara bra men de är ändå lite tråkigt.
Men som sagt så har jag en stund kvar att vara mammaledig så jag ska ta vara på den tiden nu först och främst.

Torsdag förmiddag.

Nu har jag setat igår kväll och idag nu på förmiddagen och fixat lite med bloggen men får den ändå inte riktigt som jag vill ha den. Headern, ja den får se ut som den gör nu för jag har tyvärr inte photoshop så jag kan fixa i de utan jag kör med de vanliga standard som finns på datorn. Lite tråkigt men de funkar.
Marwin har iaf nyss käkat gräddstuad pytt i panna och de gillade han, nu är han övertrött och ska sova en stund för han bara gnäller hela tiden Jag ska diska lite och laga lunch åt mej och idag blir de pasta carbonara eller hur de nu stavas. Gott iaf.

Har fortfarande inte hittar kabeln till telefon så jag kan tyvärr inte lägga in några bilder än.


"Är gräset verkligen grönare på andra sidan"?

Mys och gosdag idag =)

Nu är de mörkt ute och klockan är strax halv 7. Jag och marwin har bara tagit de lungt och gosat  och busat hela dagen idag.
Nu på eftermiddagen va vi och handlade en sväng också men de gick ju på max 10 minuter när vi har affären ett stenkast härifrån vilket jag tycker är jätte skönt.
Köpte lite glass och vaniljsås för jag har nämligen gjort en hallon och björnbärspaj och en, ja vad ska man kalla de?
De är kiwi, vindruvor, äpple och banan som man lägger i en ugnsform och sen strör man över vit choklad och sen in i ugnen en stund. Gott är de iaf.
Så de ska jag gotta mej med i kväll medans jag ser på bonde söker fru =)

Vad de blir i morgon vet jag inte, har så fruktansvärt ont i ryggen så massage skulle sitta fint nu.

Gör ett nytt försök...

Jag satte mej igår och skulle skriva ett inlägg men blev avbruten så nu göra jag ett nytt försök.

Igår va jag och Marwin ute på en lång promenad, hela 2 timmar och 45 minuter. Självklart så regnade de till och från, så typiskt men de gick ju bra endå.
Vi gick ner på stan och kikade lite, köpte några nya strumpor åt lillherrn för de behövs verkligen, fler pyjamaser behöver han också men de får bli sen de.
Han va väldigt dålig i magen igår på förmiddagen men de började ge sej frammåt eftermiddagen och idag är de bra.
Fint väder är de idag också så få se om vi ska ta en promenad idag också, vore skönt.

Idag är de bonde söker fru också, missa inte de. haha..=)
Nehepp nu äre frulle som gäller, är jätte hungrig!

Vi går mot kallare och mörkare tider..

Sitter här nu, de är tisdag idag, känns som om de skulle va måndag för de är precis lika segt.
De är lite grått och trist ute men de ser ut att vara lagom kyligt ute iaf.
Alla björklöven har trillat av träden och de börjar närma sej slutet av hösten.
Vi går nu mot allt kallare och mörkare tider, julen och nytt år börjar närma sej.


Man kan gå och mysa i tjocka varma kläder om dagarna, mössor, vantar och halsdukar. Raggsockor och varma vinterskor. Efter en kylig dag utomhus kan man gå in med gott samvete, göra en varm kopp cappuccino och krypa ner lite frusen under en filt framför tvn. Barnen somnar ofta tidigt efter en fullspäckad dag ute i friska luften. Annars kan man tappa upp ett varmt bad med mycke skum, släcka lyset och tända värmeljus. De är jätte avslappnande och skönt när man har varit frusen och sover barnet/barnen så är en lugn stund i badet ljuvligt.

Redan nu på hösten, mitten/slutet på oktober så börjar affärerna med julsaker och julpynt. Eftersom jag älskar julen så är de så himla mysigt och gå och kika på allt. Speciellt när de börjar mörkna runt 16 tiden så att de är mörkt ute när man går emellan affärerna och deras skyltfönster är fullspäckade av underbara ljus och prydnader i alla dess varianter.
Sen kommer julskyltingen eller som vissa säger julmarknaden. Antar att de är olika vart man är ifrån men i berget säger vi julskyltning iaf och just den dagen så tänder dom machaller genom hela byn. De lyser upp så himla fint och ger en riktig julstämmning.
På tal om machaller som lyser så brukar vi alltid vara till björbo på julaftons natten, där släcker dom ner hela byn och de enda som lyser upp den är alla machaller. Vi har varit dit varje år ända sen jag va liten och de är något som jag tänker föra vidare åt Marwin. Dessutom bor hans farmor med familj och hans farfar med familj där så de gör de hela lite mer speciellt.

Den här tiden så börjar iaf jag att fundera på julklappar åt alla, vad ska man köpa[?], vad vill dom ha[?], vad passar just den personen? De är svårt men de brukar oftast bli så att den/dom man inte har hittat något speciellt åt köper man något i sista sekunden åt. I år har jag börjat skriva upp vad jag tror att dom vill ha och vad jag ska köpa. Dom jag vet vad jag ska köpa åt är inte många än men

    • Mamma och hennes sambo
    • Evelina och Jimmy (syskon)
    • Marwin


    De är svårt de där med julklappar och de är 5 stycken jag vet vad jag ska köpa åt men dom resterande 13[?] vet jag inte.
    De ska bli kul å inhandla de i år och jag ser fram emot de. I är ska jag nog även köra med rim på paketen för de är kul.
    Dock lite svårt att komma på på alla saker men nå hittar man alltid på. Blir lite mer som när vi va små för då va de rim på paketen oftast iaf.
    Tycker ochså att de är kul att göra paketen lite speciella, med band, glitter å massa saker

    I år har jag och syrran även pratat lite om att vi jämt är vid mamma, hon som får stå för mad osv så i år blir vi antagligen hemma vid oss eftersom både jag och syrran bor i stan nu och inte har någon bil så blir de enklare för dom att åka hit.
    Så antagligen slipper mamma göra allt jobb i år och vi gör de ist. Tycker jag att hon är värd efter alla år som hon har ställt upp och gjort allt.



Måste inhandla en julgran i år också, förra året hade jag en riktig men de ska jag INTE ha i år. Usch va skitigt de blir av dom. Jag vill ha en vit gran med röda kulor i, så himla fint!
Men vi får se vad jag hittar på.
På tal om en gran som inte är vit, såg ni dom på rusta tex förr året, rosa, svarta, röda granar. Usch va hemska dom va!

Ne nu ska jag göra i ordning oss och gå ner på stan en sväng. Få lite frisk luft och sen ska jag kika lite efter endel saker.
Lär handla lite mat också men vet inte riktigt vad jag ska ät idag.
Får väl se vad jag hittar på.

Marwin ålar föresten i världens fart nu och ställer sej i krypställning titt som tätt. Sötnosen min!
Lägger in bilder när jag har hittat kabeln till telefonen..

Måndag..

Har nyss tagir mej en dans med herr dammsugare så nu är de iaf inte skräpigt på golven längre.
Disken är avklarad och köket helt städat.
Marwin bara gnällen, han spydde i natt så hela sängen va full och sen har jag nog butt blöja 20 ggr idag så han är dålig i magen också. Säkert nån släng av magsjuka eller nått.

Gjorde jätte god mat idag också, hemmagjord potatisgratäng, entrecote [?] eller hur de stavas och hemmagjord rödvinssås. Sen en massa sallad också. så gott!

Ne nu ska jag försöka lägga lillherrn som bara gnällen sen ska jag ta de lungt.

Morgonmys..

Idag har vi varit vakna sen strax innan 8 tiden. Då va de en liten herre här hemma som hade skitit ner sej och ville inte ligga kvar i sängen efter blöjbyte så de va bara att klä på sej myskläderna och traska upp. Morgontrött som man är.
Och i natt när jag la mej så möttes jag av en hemsk lukt i sovrummet och gissa vad, marwin hade spytt ner sängen så de va bara ur med han och byta sängkläder. Så lite senare så ska han få ta ett välbehövligt bad.
De är andra gången nu som han spyr ner sängen, en gång förra veckan och sen i natt, stackars liten.

Ja hur ser våran dag ut idag då?
Morgon mys i soffan nu
Bad om en stund och lite frukost, blir nog gröt och macka för marwins del och macka och mjölk för min.
De är ju så gott å dricka lättmjölk till frukosten så lite ont i magen och klia i halsen står jag ut med =)
Sen ska vi ta en promenad, gå upp på stan och kika lite och handla.
Måste ha en duk till köksbordet (som jag förövrigt inte har hunnit köra hit).
Sen ska jag köra klyftpotatis, kött och grönsaker med rödvinssås idag. Vart så jäkla sugen på de igår kväll =)

På eftermiddagen blir de nog lite städ, disk och plock här hemma, vädret är ju trotts allt inte de bästa idag, tråkigt =(
Ne nu ska vi fortsätta med våran morgonmys en stund till..



toppen kväll :P

Idag kom fredrik och sofie och hämtade mej vid 20 tiden. Jag och sofie blev avsläppta på stan så då gick vi till china town och käkade och drack lite vin. eller jag drack vin och sofie cider. Satt och tjålade en massa och hade jätte trevligt och kul.
Sen gick vi vidare till silverdollar en sväng innan vi åkte hem. Träffade en hel del trevliga människor jag kände.
Kom hem för typ en timme sen så de vart inte så sent idag och de va riktigt skönt faktist.
De va riktigt skoj iaf så de lär vi göra om snart igen!
tack för i lkväll!





Lördag..

Äntligen, eller va säger ni?
Sitter i soffan i nya lägenheten och kikar på reprisen av andra avenyn.
Har sovit som en gudinna i natt, jätte skönt och länge sov jag också.
Klev upp för typ 1 timme sen så de vart sovmorgon.
Jag han dock inte klart med städningen av andra lägenheten, de är lite småplock och städing kvar i köket så de täntke jag ta i morgon eller på måndag. Mitt knä är nämligen inte i form nu.
Så fort jag anstränger höger knä, tex går mycke och bär tunga saker, upp och ner i trappor och sånt så gör de så ont så jag kan inte gå på de benet.
Jag slog i de när vi körde av vägen för 4 år sen (de va inte jag som körde) och sen dess har jag haft de så här.
Ska nog gå iväg och kolla va de kan vara för de gör verkligen jätte ont.

Så hur är nya lägenheten då?
Jag stortrivs! jätte bra planlösing och lagom stort åt oss.
Bilder kommer sen när jag har kommit i ordning oh så.
Får tacka för hjälpen av dom som hjälpt mej också, tack så mycke!

Nu ska jag ta en dusch sen ska jag prata med sofie. hon skickade ett sms å frågade om vi skulle hitta på nå i kväll och självklart vill jag de =)

drygt...

Fy 17 va drygt de är, har burit saker som en tok nu. Väntar på att mamma ska sluta så vi kan åka och hämta nycklarna och att syrran och jens ska komma. Jens slutar 4 så dom kommer direkt efter de. Då ska vi köra först lasset med saker.
Så nu tog jag en snabb paus men nu luktar de skit så jag lär väl byta på herrn.

Va tror ni, klarar jag de?

Nu sover Marwin, de fick bli en sen kväll för han idag för vi va tvungen och hämta bilen vid mamma, de vill säga, hon kom upp och hämtade oss och vi åkte ner och lämnade henne och sen hem igen. För i morgon blir de fullt up!

06.20 hämta och skjutsa mamma och småsyskonen till jobb och fritids
12.45 hämta dagdricka
13.00 hämta och köra hem småsyskonen från skolan
15.15 hämta mamma på jobbet och åka och hämta nycklarna till lägenheten
skynda hem och packa in alla stora och tunga saker i vagnen och allt annat som är packat och får plats.
In till stan och bära upp de.
Sen hem med mamma och lämna hemme och sen hem till oss.
Tapetsera klart den sista väggen när marwin har somnat.
 (om ni undrar varför jag har bilen så har jag ingen egen och de går fortare om jag lämnar och hämtar dom, samt hämtar dagdricka nu när parkeringen inte är i närheten av jobbet, så därför gör vi så)

Så i morgon är de fullt upp minst sagt. Usch, får panik bara jag tänker på de. Sen ska de passas in med marwins mat och sovtider på de också samt blöjbyten och lek för han blir ju rastlös annars. Som tur är kommer marwins pappa på fredag förmiddag och passar honom så då får jag lite hjälp av han, eller jag tvingar han å hjälpa mej lite, hihi.. nedå men de blir nog bra =)
Får hoppas att de mästa är flyttat och klart på fredag så jag kan kasta in allt som ska till tippen i vagnen och sen bara städa de sista. Va tror ni, kan jag klara de till på fredag kväll?
 Har hjälp av mamma, syrran och jens i morgon och marwins pappa passar marwin på fredag och hjälper till lite på förmiddagen och dagen. Sist vi flyttade gick de på en dag och då körde jag allt utom dom tunga sakerna själv med marwin hemma så jag bör klara de, eller?
Håller tummarna iaf!

By the way, idag när marwin låg på golvet och lekte så satt jag och kollade på han, å gissa vad? Han ålade ända ut i hallen och till ytterdörren och de gick undan kan jag säga. Så nu tycker han att de är kul när han kan ta sej någon stans =) Sötnöten min!

Bonde söker fru?

Nu äre Bonde söker fru, wiii =)
haha, fler än jag som ser på de?

Lägger in den här låten, så härlig!

De här känns inge kul alls!!

De här känns helt enkelt inte bra. De finns ett fåtal som jag litar på och som vet vad jag menar.

Jag ville verkligen inte att de här skulle hända, just när allt kändes så himla bra.
Nu har jag en stor klump i magen och kan inte sova på nätterna.
Låg och vände och vred på mej hela tiden, timme efter timme men somnade inte.
Låg och tänkte på de och försökte komma på varför de just händer mej jämt.
Kom inte fram till nått svar.
De va mest tomt i mina tankar, de enda som fanns där kunde jag inte sluta tänka på.
De fanns bara en sak!
Jag är så trött på de här, jag vill inte ha de så här!
Varför kan jag inte sluta bry mej, andra verkar ju ha jätte lätt för de.
Men jag kan inte och innerst inne vill jag nog inte heller.

De är så orättvist, vissa behöver aldrig gå igenom detta men vissa får gå igenom de gång på gång på gång hela tiden.
Vänder de aldrig?
Ska vi som får stå ut med detta behöva stå ut med de hela livet
och dom som inte behövt de aldrig känna den här hemska känslan?
Finns de ingen rättvisa?


Jag har fått stå ut med både de ena och de andra, jag önskar inte ens min värsta fiende detta för jag vet hur ont de gör!

De finns nog dom som inte bör läsa de här igentligen för dom säger de till den, som säger de till den å sen vet alla de men då är de så. Jag bloggar och vet mycke väl om att de jag skriver och lägger ut här kan alla läsa så länge jag inte sätter lösenord. Jag skriver blogg för min egen skull och inte för någon annans.
De finns privata saker jag skriver här och sånna saker som inte alls är privata.

Som dom flesta vet så är jag ju ensamstående eller som vissa väljer att kalla de, singelmamma.
Varför tänker jag inte gå in på men dom närmaste vet varför och nu tycker jag att de fungerar bra.
Dock så känner nog dom flesta nån gång i livet att de fattas någonting, att de är ett tomrum som man vill fylla ut.
De tomrummet har varit uppfyllt till viss del nu i några månader och allt har verkligen känts så bra.
Jag har väldigt svårt att lita på folk efter saker som har hänt och i måndags rasade de samman igen.
Nån jag börjat lita på förstörde de, Jag vill inte träffa personen ifråga nå mer pga detta men samtidigt vill jag träffa den, saken är de att jag älskar den personen! Så jag både vill och inte vill, hur gör man?

Vissa väntar hela livet på den "rätta" stunden!



Jag har nu skrivit de som tynger mej, för vissa kanske de är en skitsak men för mej är de inte de.
Alla vet hur de är att älska nån och hur de är att förlora någon!
Vi får se vad tiden har med sej och jag hoppas på något bra för en gångs skull!

Precis som jag trodde..

Nu har jag de, jag vet varför jag har ont i kroppen och huvudet, DE ÄR FULLMÅNE! precis som jag trodde.

Vi har iaf nyss kommit hem, Vi har varit vid mamma/mormor och käkat tacos, va ju så sugen på de och idag bjöd hon på de. I våran tacos har vi, köttfärs såklart, majs, gurka, tomat, paprika, lök, cream freich, tacosås, ost och för att inte glöma, ZUCCINI. Så jäkla gott. Älskar stekt zuccini (stekt med smör och lite salt)
Vad har ni i eran tacos?

Sen va vi in till pappa/morfar en sväng innan vi gick hem, Han har skjutit två älgar, en igår och en idag, en tjur och en kalv =) De va på tiden efter alla år, för de va jätte länge sen han sköt nån sist.  Så jag skulle få lite älg kött sen när dom är klara, de är ju så jäkla gott! Och de finns ju hur många olika maträtter man kan göra på de som hellst så de ser jag fram emot =)

Nu ska jag kika på andra avenyn, wiii =)

Höstpromenad!

Vi har just kommit hem igen efter att ha varit uta och gått en sväng med pappas hund i de sköna höstvädret.
Sen stannade vi i lekparken utanför här en stund så marwin fick gunga och åka lite rutchkana eller hur stavas de?
Han tycker iaf att de är jätte kul så han skrattar så han håller på att kikna =)

Sen nyss låg han på golvet och lekte och sen kollade jag på han och när han kollade på mej så lät de som om han sa mamma =) han kanske inte gjorde de, va vet jag men de lät som de och de va precis som om han sa de och ville att jag skulle ta upp han. Så söt min lilla gubbe!

Lägger in lite höstbilder jag tog idag. Har ju dock bara mobilkameran så de blir ju inga toppenbilder tyvärr =(


Fullmåne igår?

Somnade strax efter 5 i morse, kunde verkligen inte sova. Låg och vände å vred på mej från klockan 11 tills jag somnade, hade ärldens huvudvärk och ont i hela kroppen så jag funderar på on de va fullmåne igår. Jag brukar bli sån när de är de. Inge kul alls!

Nu ska vi iaf gå ut och gå med pappas hund en sväng i de fina vädret.

=(

Kan inte sova, har världens huvudvärk och är inte alls glad. Känner mej jätte ledsen!!
Så nu får de vara ett slut på de här för jag orkar inte och jag vill inte lägga varken tid eller energi på
sånna saker.
Min son betyder allt och jag vet att de jag ger han får jag dubbelt av tillbaka.
Han ger mej så mycke och de kan ingen annan göra.
Älskar verkligen min son, är så glad att jag har honom!

Ska prata lite med min kära vän erik ett tag till sen sova. Han är så förstående och så underbart snäll!
Tack Erik för din vänskap och förståelse.


Med detta inlägg säger jag god natt till er.

.......

Nu på eftermiddagen har både jag och marwin legat och vilat en stund, va så mysigt =)
Nu leker han på golvet och ålar för fullt, så himla kul när han kan ta sej nån stans.
Får hoppas han börjar krypa snart också =)

Jag kikar på lite kläder och heminredning, flyttar ju på torsdag, wiii =)
Har inge mer att skriva nu, helt tomt i skallen..
trevlig kväll..


Måndag igen..

Måndag idag, känns som söndag. Hade världens huvudverk igår så de blev en tidig kväll. Eller klockan blev strax efter 11 kanske men endå.
Idag har vi varit ute och gått med era (pappas hund) och sen har vi bara varit inne.

När man är förälder, iaf mamma så får man ju vissa reflexer aldeles nyss så vet jag inte va marwin gjorde men precis när jag satt handen framför han så spydde han. Gjorde de bara av ren reflex. Lite komiskt sånt där =)

Nu ska jag laga lite käka, magen skriker efter mat nu...
Men först lär jag nog byta en bajsblöja, känns som de...
haha...

Se upp...

Sitter och kikar på film med niclas nu, vi ser på "se upp för dårarna" på 4an. haha - dörrarna inte dååååårarna pappa!!
Den duger å kika på men  just nu så är de såklart reklam..

Har fortfarande huvudvärk och har varit trött hela dagen idag.
Å hela den här veckan ska jag gå ut och gå med pappas hund era för dom är och jagar älg både pappa och hans sambo...

Toppenkväll igår!

Kan sammanfatta kvällen igår som toppen. Efter middagen vid pappa så va vi hemma en stund. Drack några öl och mamma hämtade marwin. Jag åkte in till stan och gick på selmas med linn och marika som jag inte har träffat sen jag vet inte när och de va skitkul. Drog till trägårn och dansade massor efter ett tag och vi hade skitkul. Får vi verkligen göra om snart igen!

Vaknade halv 11 med världens huvudverk. Mamma hade varit hit vid 8 för jag hade glömt blöjorna och jag har inge minne alls av att hon hade varit hit men hon hade tydligen prata med mej å så.
Jaja, ibland är man trött =)
När jag klivit upp tyckte jag att de kändes konstigt i munnen och gissa vad. Min ena tungpiercing är borta så jag har bara en i nu. Vart 17 har den andra tagit vägen? har jag svalt den i sömnen? ja jag har ingen aning, borta är den iaf så jag måste till syrran och hämta en ny.
Känns helkonstigt utan den ena när man är van med 2 och inte en.
hm, ne nu ska jag vila huvudet lite, usch för huvudverk!!

Saknar!!!!

Har varit vid pappa en sväng nu i kväll, träffa han och hans sambo, deras kompisar/vänner arne och kärstin. Dom är ju bara för trevliga och roliga =)
Käkade 3 rätters middag, mm gott =)

Nu sitter jag och kikar på stjärnor på is, haha..

Nu saknar jag emma och emil som bor i östersund sen ett x antal år sen, mina barndomskompisar. Vill att dom ska flytta hit igen så vi kan umgås som förr. Dock vet jag att Emma kommer aldrig göra de men jag hoppas och tror at emil kommer de iaf.

Sen saknar jag Zara om melis, har inte träffat dom på jätte länge!=(
Inte linda heller som har varit på aiya napa och jobbat sen före sommaren =(

Åh, va jag saknar er alla!!!!!

Last night/This morning..

Hm, klockan är 13 snart. Vi gick inte upp förren klockan va nästan halv 12 idag. Marwin låg och lekte så jag fick världens sovmorgon idag. Han vaknade vid 9 tiden och åt välling som vanligt men sen låg han och lekte så då kunde jag passa på att sova en stund till =)
Marwin har nyss käkat äppelgröt och de tycker han verkligen om, åt hur mycke som hellst och ibland funderar jag på om de finns nå stopp i min lilla kille för han kan äta hur mycke som hellst.

Igår kom niclas hit och vi kikade på idol och sen kikade vi på en film, Shooter/Chooter tror jag den hette. Vet inte riktigt hur den stavas men jaja.. Den va bra iaf =)
Käkade lite chipps och lite snask också så de får vi inte glömma. Hm, ja jag vet, jag ska snart börja träna av mej några kilon men just nu orkar jag inte och jag sa ju att jag skulle börja efter att vi har flyttat så.

Va föresten ut en sväng nyss när niclas åkte och gud vilket skönt väder de va. Lite kyligt sådär. Så nu ska vi klä på marwin och gå en promenad snart. Kanske gå ner på byn och handla lite.
Skulle ha behövt tvätta lite också, får ringa mamma och höra om hon kan komma och hämta de för i tvättstugan finna de inge tid förren om typ 2 veckor. Fattar inte hur 17 dom kan ha en tvättstuga till så många lägenheter. Helt sjukt, finns aldrig nå tider där så därför tvättar jag vid mamma, går mycke fortare!

Va de blir i kväll vet jag inte riktigt, niclas kommer nog hit så vi ska väl kika på tv, stjärnor på is lär man ju se, haha =)

Funderar på vad jag ska göra för käk idag, är ju iof sugen på kycklinggryta med cous cous men jag vet inte. tacos vore ju okså gott men tror inte niclas är så förtjust i de så de får nog bli chicken today...
Så kul när han är här för de är så tråkigt å va själv jämt och han busar och gosar med marwin, så himla sött =)
De är tur de finns sånna underbara vänner som han, vad gjorde man annars?

Ne dags å gå ut en sväng nu. Hej så länge..

Ny dag, Nya tag..

Äre inte så dom säger?
Idag är vi iaf upp en timme tidigare än dom andra dagarna, han med och packa ganska mycke igår men de är ju massor kvar så jag ska förtsätta med de nu idag.
Få se hur mycke de blir gjort, packade iaf 10-12 kartonger igåg + att jag sorterad vad som ska slängas och inte i två av skrubbarna. Så nu är de bara en kvar men den är de bara kläder, marwins badbalja, korgen som marwin låg i när han va nyfödd och lite småsaker så den behöver jag ju inte ta tag i idag eftersom de ska vara kvar.
Får nog ställa de i förådet sen, kommer inte ihåg om de fanns nån skrubb eller större garderot, kalla de va ni vill, i den nya lägenheten. Marwin använder varken babygym, babysitter, hoppgungan eller badbaljan längre men de kan ju va bra att ha kvar. =) De är ju nästan oanvänt så...

Nu äre illa!!

Nu är de dags att göra nånting åt min kondis för den är helt i botten vill jag lova. Bara vi har flyttat så drar jag igång med träningen. Vad de blir för sorts träning får vi se men de blir helt klart nån form. Man ska ju inte behöva bli helt slut av att gå uppför trappen men de kan jag säga att de blir jag. Känner mej helt ploffsig så nu jäklar.
Knappt så tröjorna räcker till längre, haha.. Nedå men nästan. Dags att göra nå åt de iaf, helt klart!

Nu ska jag sova en stund, natti natti..

Plock, plock, plock...

Håller på att packa lite saker men tog en kort paus. Usch va tråkigt de är att packa men desto roligare blir de att packa upp sen i nya lägenheten. bara en vecka kvar för på torsdag ska jag börja flytta lite saker.
Marwin är gnällig idag också och han har knölat väldigt mycke i natt. Får hoppas de blir bättre nu i natt.

Ne dags att fortsätta plocka lite, eller iaf försöka. Inte så lätt när en liten marwin ska vara med och riva överallt.

Gullungen är gnällig =(

Vet inte va de är för fel på min knodd nu, han är jättegnällig och ingenting duger. Han har nyss ätit mat och nu vällig :-o
så nu kan han då inte vara hungrig!!
De är nog pga sprutan igår som han är gnällig, kan ju hoppas att de är de iaf.



Ne nu ska jag ta å gå in å duscha lite, så man känner sej lite fräch. Som dom flesta vet så speciellt en vecka i månaden känner man sej inte alltför fräch.
Har kanske inte berättat de men i förrgår när vi gick upp så gick jag in och precis när jag lfte upp marwin så forsade de blod, hela benen va fulla i blod trotts att jag nyss hade satt i en ny tampong (största storleken). Till råga på de så hade marwin bajsat ner sej så jag va tvungen å byta på han direkt och ni kan ju gissa hur de såg ut när jag hade bytt klart på han. De såg ut som om jag hade slagit ihjäl någon där för jag va full i blod + att de va en stor pöl på golvet där jag stod. Sen va de blodspår hela vägen in i duschen. Usch, fattar inte hur jag kan blöda så mycke! Har dock ingen mensverk sen jag fick barn och de är jag glad för. Vist har jag alltid blödigt mycke men inte så här mycke! usch... nog om de.

Marwin sprang föresten rakt in i bordsskivan i vardagsrummet för ett tag sen så han blev ledsen men de gick över ganska fort igen. Stackars min älskling!

Ne duschen va de...

Onsdag...

Klivit upp ännu en dag sent. De va ju så himla skönt å ligga kvar i sängen och mysa i morse så då ville vi inte gå upp. Marwin har klarat sej från feber än men tror han hade ont i benet igår för han vart jätte ledsen, grät över 1 timme men sen somnade han. Dom har ju stuckit han i vänster ben och han ligger alltid på vänster sida så de gick inte så bra i natt. Men sen när han väl hade somnat strax före 21 tiden så sov han som vanligt fram till 9 nu på morgonen.
Jag måste verkligen säga att han är jätte duktig, tänker på alla föräldrar som inte får sova om nätterna. Jag vet hur de är och man blir helt slut och orkar ingenting. Får hoppas att Marwin fortsätter följa dom här rutinerna, då blir jag glad då jag verkligen inte är någon morgonmänniska =)

Tjålade lite med en gammal klaskompis igår kväll också, alltid kul å prata med dom man gick med i gymnasiet för de va en helt underbar klass (frånsett några undantag!!). Saknar verkligen skoltiden, vi hade verkligen skitkul! 

Målaren ringde nyss och frågade vad jag ville ha för färg i badrummet så nu får jag nymålat i badrummet också, wiiii =)



Allt gick bra!

Sitter hemma vid mamma en sväng, ska åka och låna lite filmer av en kompis till dom snart.

Tänkte bara berätta att bvc beslket gick jätte bra, marwin blev arg när hon höll fast hans ben men han vart inge ledsen när han fick sprutan. Vi vägde och mätte han också

Längd: 70 cm
Vikt: 8940 g

Ne nu ska jag käka lite =) skriver mer senare kanske...

bvc idag..

Ja då va luchen avklarad, blev raggmunk och bacon idag. För er som inte vet vad de är så är de vanlig pannkaka med riven potatis i, lite tjockare än vanlig pannkaka. Man kan äta de med lingonsylt eller rårörda lingon. Marwin åt också raggmunk men jag gjorde hans först så jag hade inte i nå salt i hans sen fick han äta den med sylt och grädde isf bacon och lingon. Han älskar pannkaka så även de här gick ner fint. Han åt jätte mycke och nu är han trött så jag hoppas han hinner sova lite nu innan vi ska till bvc  klockan 15 och han ska få 6 månaders sprutan. Får hoppas han klarar sej ifrån feber och sånt också, hoppas hoppas hoppas!

Ne ska försöka få han att sova en stund nu.. hej så länge..

Måndag..

Har varit in och kollat på tapeter till lägenheten idag, förhoppningsvis kommer de bli skitbra, vilket jag tror =)
Marwin va vid moster en stund medans jag ikade på tapeterna.
Passade på att handla lite mat på vägen hem så nu har jag lagat och käkat lite mat.
De blev kycklinggryta med cous cous.

Jag anväde:

Skär en paprika i lagoma bitar, likaså minimajs och lök. Stek de och häll i bambuskott och stek de med. Häll i färdig salladskyckling. tillsätt grädde och kryddor, jag använder salt, svartpeppar, vitlökspulver och sweetchillisås.
Serveras med cous cous.

Enkelt, snabbt och gott =)


Andra Avenyn!

Kan glatt medela för er trogna tittare att de kommer en sesong 3 också som börjar nästa höst och slutar i maj 2010 =)
Så nu kan vi glatt fortsätta kolla på andra avenyn och roa oss med de. Kan också medela att dom kanske kommer ut som dvd box med alla avsnitten. De är inte helt säkert än men hoppas kan man alltid göra. Kan ju säga att den kommer finnas i min bokhylla isf =) Har sett ALLA avsnitten men man kan se de om och om igen. =)

Nån mer än jag som är trogen tittare? =)
Vem/vilka är dina favoriter?

Hela gänget

länk --> www.svt.se/andraavenyn fottot kommer från svt.se

This weekend!

I fredags åkte marwin till hans pappa, jag satt hemma och kikade på film och gottade mej för en gångs skull.
Tog en rejäl so vmorgon i lördags och klev inte ur sängen förren efter 1 tiden. Tog en dusch sen lekte jag med niclas. Han tvättade lite, vi käkade pizza och kollade på "stjärnor på is" sen kikade vi på film, "The signal". Den ligger på filmtoppen eller videotoppen, you name it. MEN jag kan säga att se den INTE för den är helt värdelös. Har nog inte sett många filmer som är sämre än den!
Sen igår bänkade vi oss framför tvn och kikade på reprisen av idol. sen iväg och handlade, jag lagade lite mat, spagetti och kättfärsås, frammåt kvällen blev de film när marwin hade kommit hem och somnat. Den här gången blev de "shrooms" och den va faktist ganska bra. Som ni kanske har märkt kollar vi nästan bara på rysare =)

Pappa va över igår kväll också med lite kläder från usa. Min fasters mans syster kom dom ifrån. Helt nya, inte ens prislapparna va avtagna. Jättefina. Älskar kläder från usa och va de inte så att jag inte fattar priserna så hade jag köpt hur mycke kläder därifrån som hellst för de finns ju hur mycke fint som hellst där som jag vill ha. Tack för dom!
    
 
 


Sen hade han även fått overallen med sej hem när han kom hem. Den som han fått av sin farmor.
Jätte fin! tack så mycke =) (har inte hunnit tagit någon bild än)

Marwin somnade runt 9 tiden igår, innan de åt han hans välling som vanligt men började grina efter de. De gör han aldrig så jag gick upp och kollade va de va och då fick han nästan inge luft när han låg ner. Han va nästan helt frisk i fredags men nu är han inte de längre. Nu är han helt tät i näsan igen, suck.
De måste ju vara att han  träffar andra som han inte är vana att träffa, de blir ju olika, ja va heter de "bakterier" . Ne men ni vet, olik virus kanske de heter. Man behöver ju inte ha någon symptom själv utan man kan ju gå och bära på de bara. Så nu får han vara hemma tills han är HELT frisk för de är jobbigt för både mej och han om han ska bli dålig om och om igen. Så får hoppas han blir frisk helt nu.
ï morgon ska han iaf få 6 månadersprutan, bara sådär 5 veckor efter men han har ju varit sjuk till och från nu så dom har inte vela gett han den eftersom den tar mycke sämre om man har en infektion i kroppen. Så nu hoppas jag han kan få den i morgon.


Mammas älskling! <3

Hör och häpna =)

Ja då va klockan snart 2. Jag gick upp för, hör och häpna,  snart en timme sen =) Har duschat och bara tagit de lungt för en gång skull. Kändes riktigt skönt faktist. Nu ska jag käka lite lunch tänkte jag, få se vad som finns hemma.

Kan inte sova! =(

Ligger här i sängen med laptopen i knä, klockan har blivit 03.40 på morgonen och jag kan inte sova. Har legat här i snart 2 timmar och är jätte trött men kan inte sova för de. Saknar min lilla älskling! Kan inte förstå att jag sover så dåligt varje gång han inte är hemma, antar att jag är rädd om honom så de är därför jag inte kan sova.
Jag är mycke tröttare när han inte är hemma fast jag har all tid i världen att vila eller sova. Trotts de så kan jag inte. Lite jobbigt faktist men som alla föräldrar vet så är de väl en vanesak och de är ju så mycke mysigare när man har saknat sitt barn och sedan får träffa de och bara mysa massor. Så nu längtar jag till söndag när han kommer hem!

På tisdag ska Marwin få sin 6 månaders spruta också. Bara sådär 5 veckor för sent men han har ju varit sjuk till och från och då vill dom inte ge han den eftersom den tar sämre då. Så den här gången hoppas jag att han är frisk när han kommer hem så att han kan få den på tisdag. Annars blir jag tokig! De är inge kul när han ska vara sjuk och nu har han varit de till och från i 6 veckor. De tar på både krafter och humör när han är sjuk, tycker ju så synd om han när han är dålig. Man är verkligen helt hjälplös när ens barn är sjukt, usch. Hoppas verkligen att han håller sej frisk nu.

Satt tidigare och kikade på lite klipp på youtube och hamnade av en ren slump på några videoklipp med folk som har blivit bitna av spindlar. De är inga båliga bett kan jag säga. Och sen har vissa fått inflamation i betten och de har blivit stora knölar eller öppna sår. Vissa fick man se när dom tryckte ut varet och de va inte lite kan jag säga. Jag kände hur de kväljde mej ordentligt! Sen va de en som dom hade skurit upp hela armen på. Från mitten på handen och ända till armbågen och de såg inte alls skönt ut! Så jag säger bara de, Jag är glad att vi inte har sånna spindlar i sverige, peppar peppar.. Otäckt sånt där!


Ne nu ska jag försöka sova igen, kan upplysa er om att de kliar som 17 på mina armar och på ryggen, jäkla soriasis! Vill inte ha de, nån som möjligtvis vill byta med mej?


Natti natti..


Gotti, gott gott =)

Marwin har nyss ätit 2 HELA bananer och liggr nu och skrattar för sej själv på golvet.
De har inte blivit mycke gjort här hemma idag, bara diskat och plockat ihop lite. Orkade verkligen inte idag så nu i kväll ska jag bara gotta mej. Käka pizza eller om de blir ost och skinksallad (är ju mer förtjust i sallad än pizza men vi får se)  och Coca cola och en bra film. Sen blir de lite glass till efterrätt tror ja, är sugen på de eller om jag ska slå till med lite kladdkaka och grädde kanske, nja de återstår att de va de blir. Jag ska iaf bara njuta av kvällen så jag hoppas ni också får en trevlig och mysig kväll, de ska iaf jag ha.

Trevlig kväll



Mamma älskar dej gubben!

Inte morgonpigga!

Ännu en sen morgon, vissa tycker nog att vi sover bort halva dagen men varken jag eller Marwin är morgonmänniskor så de gör inget enligt oss. Vi sover tills vi känner att de är dags att g¨upp och om klockan sen är 6 på morgonen eller halv 11 spelar ingen som helst roll. Vi går upp när vi känner för de helt enkelt oavsett vad klockan är.
Självklart så är de någonting vi ska göra så får vi ju gå upp tidigare men då är de att ställa klockan som gäller för annars kommer vi nog inte upp i tid.

Idag hade jag tänkt att jag skulle försöka städa lite men jag har ingen som helst motivation till de. Känner verkligen inte för de. Jag lär ju iaf börja rensa och plocka ihop saker för den 17e flyttar vi ju. Men de är väl som vanligt med mej, i sista sekunden blir de gjort. 
Men de ska nog gå å få klart till dess, ju närmare man kommer desto mer vill man flytta och då lär man ju göra de som man inte orkar just nu, Städa och packa. Sen väntar bara de drygaste, att flytta och bära upp allt till nya lägenheten.
De lär ju ta sin tid men jag har ju lite flytthjälp så mamma och syrran hjälper mej.

Dessutom är jag barnledig den helgen som jag ska flytta så de förenklar de en del. Sist hade jag mawin hemma och då ska man anpassa sej efter han och släpa med han fram och tillbaka. De slipper jag den här gången. Så jag får greja ifred när de är flyttat så jag kanske kommer i ordning lite under helgen iaf. Sen får jag ju nya tepeter i köket, hallen och sovrummet så de ser jag fram emot. Köket blir alltså helt nyrenoverat för de är nya skåpluckor, spis och kyl och frys som dom nyss har satt in. De känns kul måste jag säga, de känns ju alltid roligare när de är nytt och frächt.
Sen till någonting mer bra, de är badkar =) så skönt för jag älskar å ligga i badet på kvällarna å bara ta de lungt. Sen slipper marwin ha badbaljan för dej vägrar han bada i iaf. Han kanske blir å tycka att de är roligare att bada då, så han slipper bada i diskhon eller sitta i pytte lite vatten i duschen. Så de blir bra.

Marwin åker till sin pappa idag =( saknar min lilla älskling lika mycke varje gång han är borta. Tur att han kommer hem på söndag igen så vi kan mysa som vi brukar göra.



Jag och niclas åker nog till rättvik en sväng och kikar, de är ju marken där, eller marknad som de kanske heter på svenska =) Haha vi är nog ganska många som ofta skriver som vi talar =)

Ne jag ska väl diska nu och försöka hitta motivationen till å städa.

Slut idag..

Ja va ska jag säga? jag är trött och slut i kroppen har ingen ork alls. Tät i näsan och huvudverk samt de rinner ur ögonen titt som tätt. Så jobbigt. Känner att nu skulle jag verkligen bara behöva sova ut en stund men de går ju knappast med den här vildingen hemma.
Å de är så typiskt att igår när vi va ute så va de regnigt och idag när vi är inne och jag inte är nå bra, jag då är de fint väder minsan.

Jaja, får hoppas att de blir fint väder i helgen iaf..

Klivit upp...

Nu har vi hasat oss ur sängen, trött och tät i näsan är jag. Haha ska väl kanske inte klaga på att vi nyss har klivit upp, klockan är ju efter 10 =) men man blir lät bortskämd när han är så duktig på att sova.
Marwin mår toppen och låg på mage i sängen och flinade åt mej när jag kom in till han. Så himla söt min lilla gosse.
Så nu ska jag käka lite frukost för magen är lite hungrig.

Förkyld..

Sitter här med en varm kopp choklad med mini marsmellows i och har nyss kikat på idol.
Just för tillfället har jag blivit jätte tät i näsan precis som igår kväll så de verkar vara bra på dagarna men sen kommer de smygandes lagomt tills man ska sova.
Marwin somnade strax efter klockan 19 idag, så duktig han är och somnar helt själv.

Har setat och krånglat lite med bloggen nu i kväll också och får den inte rktigt som jag vill ha den men de kommer väl bara jag får krångla lite till =)

Ne nu ska jag iaf gå å krypa ner i sängen å försöka sova lite men med den här näsan tror jag inte att de går så himla bra. Kan ju hoppas iaf.
Natti natti..

Yes, yes yes!! =)

Idag har vi varit på babycafé i stan, Sabina och benji va där lika så, sara och tindra och sussie och alexander. sen va de såklart mass andra också. De va trevligt iaf och kul för marwin att träffa lite flöer bebisar =)

Fick nyss reda på att jag får köket, sovrummet och hallen nytapetserat i nya lägenheten så på måndag ska vi skriva kontrakt och välja tapeter.

Nu ska jag laga lite mat, kokt potatis, stekt falukorv och stuvade morrötter, mums =)

Onsdag idag..

Nu är klockan strax över halv 11 och jag har nyss ätit frukost. Marwin har ätit välling och den har jag bytt ut från mild havrevälling till mild fullkornsvälling och de fungerar bra. Den enda vällingen som inte har fungerat är majsvällingen, han blev inte mätt på den och sen fick han ont i magen. Så nu kör vi på med fullkornsvällingen och de fungerar bra.

I natt har jag inte sovit många timmar, gick och la mej när klockan va runt 23 tiden men jag kunde inte somna. Låg och vände å vred på mej hur länge som hellst. så allt som allt har jag nog sovit 1½ timme i natt.
Upp klockan 6 och skjutsa mina syskon till fritids och mamma till jobbet för jag har ju hennes bil.
Sen åkte vi hem direkt och la oss och sov. Gick inte upp förren enfter 9 tiden.
Men därimellan vaknade marwin och skulle ha välling, han hade tappat nappen en gång å sista gången va han klarvaken så då gav jag han lite leksaker och sen la jag mej en stund till.
Han låg i sängen och lekte och tjålade för fullt så när jag kom in till han strax  efter 9 så låg han på magen och flinade åt mej. Så himla go han är när han är på sånt humör =)

De är lite bättre idag iaf, har inte ont i kroppen och jag nyser inte, inte än iaf.
Är dock lite tät i näsan men inge mer så de är skönt.

Ne nu ska vi busa lite sen ska jag plocka ihop för strax före klockan 13 åker vi till stan å innan de ska jag duscha och göra mej i ordning samt plockamihop lite här hemma.

RSS 2.0
Test