Onanist, javist.. haha =)

Hahaha nu ligger jag här i soffan och kolalr på kanal 4. Jag vette 17 men de är en dokumentär iaf  "vällust för välgörenhet" heter den och dom pratar bara om onani. Dom har tydligen nå onanimaraton.. haha jaja, jag kan då inte hålla mej för skratt iaf =)
Hahahaha..

Så står de på tv-tablån=)

Brittisk dokumentär från 2006. I San Francisco hålls årligen en annorlunda välgörenhetsinsamlig som går ut på att deltagarna masturberar för välgörenhet. Evenemanget kom till som en protest efter att Jocelyn Elders, Amerikas dåvarande chef för hälsovården, blev tvungen att avgå efter att hon föreslagit att masturbation skulle vara en del av sexualundervisningen i skolorna. Nu för första gången ska man försöka genomföra samma sak i England men det visar sig inte vara så lätt. Programmet följer initiativtagarna Roberts och Carols kamp med myndigheter och moraliska dilemman. Man tittar också närmare på några av deltagarnas försök att hitta sponsorer för sin medverkan. Från 04/08.


Uppdatering

Nu är dokumentären slut och ja, många skratt blev de kan jag lova.
Rummet som dom va i va uppdelat i 3 olika avdelningar, en för kvinnor, en för män och en öppen avdelning där de va både män och kvinnor. 40 liter glidmedel, massor av sexleksaker,  tidningar, 100 kartonger med servetter användes.

De va en kille som vann i bästa uthållighet   timme utan att i stortsett släppa taget. För att räknas fick man inte göra några som hellst uppehåll. De  va flest män där vilket inte förvånar mej särskilt mycke, haha =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test